Anlık çekin, önceden çekilmişleri kabul etmiyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Teşekkürler , bir de öyle deneyeyim bakayım
-
onay ne kadar sürdü hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bitci 6 saat coinbase 3 gün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@gulhana Evet anlık yükledim ve yarım saat olmadı an itibariyle onaylandı. teşekkürler
-
Haklısın aslında, bizi bu hale düşürenlerin Allah belasını versin..
Bitci ye baktım, sahibi ikinci dombili olabilir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kart ekleme adımını nasıl geçcez eklemiyor hata veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler faydalandık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 21 Ekim 2021; 11:10:45 > -
Compound coinler hangileri, biraz açar mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 21 Ekim 2021; 11:19:16 > -
Coinbase ödülü aldım binance hesabıma xlm olarak nasıl transfer edebilirim yardımcı olabilecek var mı?
Kaç günde onaylandı
1 gün civarı sürdü tahmini olarak
Teşekkürler. İki gün oldu bakalım bekliyoruz
selamlar
bitci onayı yaklaşık 1 gün, coinbase onayı ise 2-3 gün içinde haloluyor genelde.
Coinbase 'de dikkat etmeniz gereken yüzünüzün düzgün görünmesi , telefon onayı ve profil fotoğrafınızın olması. Bunun haricinde bitci cüzdanınıza transfer etmemenizi öneririm. 2 gündür bakımda diyorlar bende çekemedim. Binance hesabınızın olması daha doğru olur.
-
Red yiyecek büyük ihtimal, yeniden yükleme yaparsınız
Binance hesabıma XLM transferi nasıl yapacağım anlatabilir misiniz hocam?
Arkadaslar bitçi hesabımı nasıl kapatabilirim uygulamada göremedim oyle bir seçenek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.coinbase.com/pay adresine girin. Alıcı kısmına XLM cüzdan adresini girin. Ödeme yöntemi "XLM" seçip devam et deyip işlemleri tamamlayın.
-
bitçide btt 0,027 binance ta 0,035. abritaj fırsatı diye sevinmemle cüzdana bakıp, kapalı olması aynı ana denk geldi :)
-
Hocam şimdi bekleme listesine aldıda orda xlm ile ilgili videolar var izle 2 dolar kazan dalan izledim ama vermedi onayım olmadığı içinmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X