Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
277
Favori
652.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Posta kodu kısmına ne yazdınız hocam? Bende kabul etmiyor bir türlü (Enpara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlynighterdev -- 20 Ekim 2021; 19:4:58 >
  • Arkadaşlar ben kart ekleyemedim. Sanal Bankomat, Enpara banka kartı hiçbir şekilde eklenmiyor. Kimlik doğrulamak istedim, telefona bağlantı gönderdik diyor fakat fotoğrafları yüklemek için telefona hiçbir bağlantı gelmiyor. Anlamadım gitti.

Edit: Vakıfbank Bankomat'ı ekledim. Kimlik doğrulamayı telefona gelen bağlantıyla değil, kendim kimliğimin resimlerini çekerek tamamladım. Biraz uzun sürüyor, bekletti bayağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 20 Ekim 2021; 20:0:54 >
  • Lostmyth kullanıcısına yanıt
    3 gundur onaylanmadi hocam degisik bi onay sistemi var galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onlynighterdev kullanıcısına yanıt

06170 yazdım hocam

• yararlandım, up

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hocam adres ekleyemiyorum, streed address gerekli yazıp duruyor. Ne yapmam gerektiğini anlamadım, yazıyorum ve seçenek olarak çıkıyor address 1'de ama yok yani olmuyor

• Bitciden 100tlmi çektim. Konu sahibine teşekkürler. Coinbase hala daha onay vermedi.

• Dün 2 kere doldurup onaya gönderdim.Yine bu şekilde çıkıyor.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 20 Ekim 2021; 20:21:5 >

• Az önce üye oldum her aşamayı yaptık mail geldi aşağıdaki gibi, 30 doları nasıl alıyoruz?

Yatırım yapmaya hazırsınız!
    Hesabınızı doğruladık. Kripto paraya yatırım yapmaya hazırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XLM bitçiye ne kadar sürede geçiyor 3-4 saat önce deneme amaçlı 10tl attım coinbase den hala geçmedi yanlış bir şey mi yaptım acaba

• Bitci de hemen onayladı, hesapta 100 tl bilmem ne görünüyor da nasıl cekicem ben bunu bi türlü bulamadım

• vindobona V kullanıcısına yanıt

İşlemi ne zaman yapmıştınız? Ne kadar sürede onaylandı?

• vindobona V kullanıcısına yanıt

Dm den gönderdim nasıl yapılacağını

• Bitci onaylandı 33 saatte. 100 lira cepte. Sıra diğerinde onu da bekliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün öğlen 12 de bitçide onaya göndermiştim. Biraz önce red geldi. Güzel de yüklemiştim aslında. Şimdi tekrar gönderdim bakalım

• raziel82 kullanıcısına yanıt

Benimki de onay bekleniyor iken bu şekilde kalmış. Gayet net çekip göndermiştim ne saçma sapan iş yapıyorlar gel de tekrar aynı şeyleri yap ve bekle. Kimininkini 1 dakikada onaylasın, biz her şeyi düzgün yapalım 1 gün bekletip reddetsin.

• Bende dün öğlen göndermiştim hala onay aşamasında diyor. Bekliyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Benim orada onay yaşamadında yazıyordu, şu an tekrar öyle yazıyor. Ben de anlamadım. Hemen onaylanan var dediğin gibi. Bende bir buçuk gün sonra red geldi. Hatalı ise, mesela coinbasedeki gibi anında red ver madem sistemsel olarak. 1,5 gün bekle red gelsin olmamalı. Bu kadar bekletiyorsan onay ver madem

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

3 kere yolladım kabul etmiyorlar

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    aynen, 3 kere yolladim. kimlikleri toplayip, onaylamayarak 100 liradan kaçıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.