Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konunun ilk mesajında ucuza gönderilen coinlerin listesi var. Oraya bakarak göndereceğiniz ve alacağınız borsada yer alan uygun bir tanesini seçebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim de 10 küsür günde onaylamıştı.

• rush10 R kullanıcısına yanıt

Saatte 500 adet limit var hocam. 500 şimdi, 1 saat sonra 200 tanesini çevirin.

• CakeDefi bitti sanırım değil mi arkadaşlar, daha önce ben yaptım arkadaşıma da söyleyecektim ama bitti diye söylemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkceoguz kullanıcısına yanıt

Her ay ilk çekim ücretsiz.

• Ya olaya bakar mısınız, 😂 Blockfi’den sadece 10 dolar aldım o da çarçur oldu zaten diye parayı dün akşam çektim. Bugün akşam hesabıma geldi. Ref kodunu da internetten bulmuştum. Fark ettiyseniz block fi kredi kartı ref koduyla kaydolanlara 30 dolar daha bonus veriyordu. Ben de öyle kod aramıştım kaydolurken ama fake çıktı sanmıştım dün. Bu 30 dolar bu akşam geldi. Şimdi de çekemiyorum çünkü minimum çekim 50 dolar 😀😀😀

• Cevaplar için teşekkürler @wadjet @tembel hayvan

• Beyler yeni var mı dahil olunacak proje?

• tembel hayvan kullanıcısına yanıt

Ltc olarak çekebilirsiniz.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Blockfi ltc minimumunu biliyor musunuz? Bu sitenin swap kısmı yok, alım satım ve gönderim kısımları da çok ayrıntısız yapılmış ve zor kullanılıyor.

• ABRA tarzı günlük stake veren ve ilk üyelik ödülü ref ödülü veren borsa var mı?

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt

Blockfi (oran düştü), nexo, whalefin, cakedefi genel anlamda. Bunlar dışındakiler verse de pek düzgün ödülü yok

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Nexo da ne alınmalı peki hocam

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt

Ltc, xlm yollayıp usdt çevirmek yeterli

• Cake defi 50 dolarlık coin atıp çekince 6 ay sonra verilecek defi coinler otomatik stake de mi kalıyor bir işlem yapılıyor mu

• @tembel hayvan

LTC çekiminde minimum tutar yoktu hocam. BTC>LTC convert edip çekebilirsiniz.

@hyhelvaci

TRX ve XLM gönderip, USDT çevirip bekletebilrisiniz.

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Oto stake

• Merhaba, yine garip şeyler yapıp bonusların asabını bozuyorum

Abra bonusu için tam 1 ay önce 20 usdt ederinde XLM yatırmıştım. Parayı yatırınca boşta beklemesin diye faizli hesaba transfer etmiştim. Kazandığım para da 20 sent falan :D

Aynı gün başka bir arkadaşım da benim refimle kaydoldu. Ödeme günü yarın. Şu an bende pending 25 dolarlık cprx, onda 40 dolarlık. Acaba interest earning hesaba koydum diye mi böyle oldu yoksa biraz daha beklesem mi?

Bu parayı normal hesaba aktarıp 1 ay beklesem acaba 15 dolar bonusu gelir mi 😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 12 Şubat 2022; 21:26:44 >
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.