Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle coinlerde bize çıkmıyor maalesef quizi doğru yapsak bile size çıkmadı diyor.Coinmarketcap in etkinliklerine katılmam bir daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

Siz bilirsiniz hocam. Kazanan bir sürü arkadaş oldu daha önce burada. Denemekten zarar gelmez, para harcanmıyor sonuçta.

• yasin3322 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben katılın derim zaten her yerde yazıyor doğru cevaplar. 5 dakikanızı almaz. Ama siz katılmazsanız da bize çıkma ihtimali daha çok artar 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tembel hayvan kullanıcısına yanıt
    doğru cevaplar nedir bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakip elemek için araya yanlış cevap sıkıştıran youtube kanalları var geçen öyle oldu. Güvenilir birini bulup ordan takip etmeli

Edit: Ya da @Wadjet üstadın dediği gibi kendi işimizi kendimiz göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 23 Şubat 2022; 17:17:9 >
  • Cevapları quiz sayfasından ve Oasis’in kendi sitesinden 2 dakikada bulabilirsiniz. Oldukça basit sorular. Boş yere riske girmeyin.

• Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

Merhaba , cake borsasında üye olunca bir para almıştır.7 dolar civarı bir şey ediyor.Bugün onun frozen kısmı açıldı ancak nasıl cekecem bilmiyorum. Bu 1 ay sonra açılan ödülü çeken var mı ? 59 dolar toplam param var 52 si frozen ama available kısmında 0 gözüküyor 7 gözükmesi gerekmez mi .Çok anladığım şeyler değil ben bir yerde yanlı yapıyorum sanırım

• M A C M kullanıcısına yanıt

7 doları freezerdan çıkarın sonrasında autostake kapatın. KuCoin'e DFI olarak çekip KuCoinde XLM'ye dönüştürüp binance aktarıp ordan XLM satıp bankaya çekebilirsiniz.

• beko64 kullanıcısına yanıt

Hocam bende bulamadım tam nereden yakacağım tarif edebilir misiniz

Kucoin'deki bu işlemler için ileri seviye KYC gerekli mi yoksa sadece kimlik numarası ile yaptığımız kayıt yeterli oluyor mu hocam?

• Freezer kısmında auto renew kapattıysanız eğer bake kısmından unstake yapacaksınız. Ondan sonra çekilebilir duruma geliyor.

@ismai1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsLockTR -- 24 Şubat 2022; 17:9:7 >

Tesekkürler cevap icin ancak o 7 doları freezerdan çıkaramadım sıkıntı orada :) Biraz daha açıklayıcı yazar mısınız. Freezere girdiğimde sanki o 7 doları ileri tarih için donduracakmışım gibi işlem yaptırıyor.Oradan cıkaramadım o parayı

• şimdi available oldu .tskler cevabınız için. Şu an herhangi bir işe yarar coine ceviremiyorum.Ltc yapıp cekeyeim veya farklı bir şey olmuyor. Hep bu şekilde başında d olan garip tokenler var. Acaba başka bir yerden bir şey mi değiştirmek gerekiyor yine.Ftx cekeyim diyordum ama

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M A C -- 24 Şubat 2022; 17:26:40 >
  • M A C M kullanıcısına yanıt

DFI olarak DefiChain ağı ile KuCoin’e çekebilirsiniz. Ufak tefek işlemler için KYC istemez KuCoin.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hocam kucoin yollama onaylandı 30 dk felan oldu kucoin düşmedi normal mi bu? Ne kadar sürüyor genelde

• ismai1 kullanıcısına yanıt
    Normal hocam 100 ağ onayı istiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dfi olarak kucoin'e talep verdim.Gelince artık xlm fln binance'ye cekerim. Herkese teşekkür ederim yardım için @Wadjet @CapsLockTR @beko64

• Ne demek hocam :) Ben de @CapsLockTR hocam ve @Wadjet hocam sayesinde halletmiştim.

• ismai1 kullanıcısına yanıt

40 dk felan sürdü bende de yatar endişe etmeyin.

Çektim bende hocam teşekkür ederim yanıt için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.