Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coinbase öğren & kazan tarafında bir gelişme yok değil mi halen?

“Coinbase bilançosunu açıkladı. 4. çeyrek geliri 2.5 milyar dolar oldu.

Amerika'nın en büyük kripto para borsası olan Coinbase'in 4. çeyrekteki ticaret hacmi ise 547 milyar dolara ulaşarak rekor kırdı. Coinbase'in bu ticaret hacmi, 3. çeyrek ile karşılaştırıldığında %59'luk bir yükseliş yaşadı.

Ayrıca borsa, yasal olan her varlığı platformalarında listelemek istediklerini iletti.”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir olumlu anlamda gelişme yok

• Arkadaşlar selamlar. Abradaki usdt'imi başka bir abra hesabına atmak için cprx'e çevirmiştim daha kolay olur diye, cprx yollamayı kabul etmedi.

Hadi xlm'ye çevirip binance'a atayım dedim, onu da xlm'ye çeviremiyorum.

"Sorry, the amount entered exceeds your selling cprx. Please try entering a smaller amount. If that doesn't work, please try again at a later time" diye uyarı veriyor sürekli.

2 saatte bir deniyorum hep aynı, ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan var mıdır ?

• matizkafalar kullanıcısına yanıt
    Saatte 500 adet CPRX satış hakkınız var hocam. Elinizdeki miktar 500 adetten fazla olduğu için bu hatayı alıyorsunuz. 500 adet satıp geri kalanını 1 saat sonra yine satabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 25 Şubat 2022; 19:34:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar WhaleFin 28 gün oldu hala onay yok car mı bunun bi çözümü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sasomelih kullanıcısına yanıt

Canlı desteğe bağlanarak 28 gün olduğunu ödülünün süresinin dolacağını belirtebilirsin. Ben o şekilde yapmıştım 10 dk içerisinde onaylandı

• CoinEx SICAK KAMPANYA

Yeni Üye Olanlara 110 TL

Detaylar resimlerde ve linkte.

https://announcement.coinex.com/hc/tr/articles/4414379132948-CoinEx-Türkçe-Mobil-Sürümü-ve-Özel-Ödül-Etkinlikleri

Trustpilot Puanı : 4.0

2017 den beri faaliyette.

Kendi tokeni olan CET Coinmarketcap'de listeli.

KYC ve Referans Zorunlu DEĞİL.

@Wadjet Hocam Ana Sayfaya eklenebilir belki incelemende yarar var çoğu kişiye faydalı olacağını düşünüyorum.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]
    Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko64 -- 26 Şubat 2022; 0:25:15 >

• beko64 kullanıcısına yanıt

Hocam ben genel olarak kendim işlem yapmadığım yerleri paylaşmıyorum burada.

Bu siteyi gördüm ama bana Koineks/Thodex'i çağrıştırdığı için pas geçtim.

Bir inceleyeyim ilk mesaja ekleyebiliriz.

Ayrıca 110 TL olan ödül her gün ilk 100 kişiyeymiş ona dikkat etmekte fayda var.

• Bitmex 10 dolarların çekimi için hala çözüm yok dimi beyler

• dewe34 kullanıcısına yanıt
    Hayır. Çekilmesine gerek yok bmex token listelenince hepsini usdt olarak çekebilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yapalım mı hocam olumlu bir gelişme oldu mu siz yaptınız mı?

• Javelin. kullanıcısına yanıt

Hocam ben yaptım da o anki panikle yaptım. Biraz hızlı olmak gerekiyor bu tür airdrop olaylarında biliyorsunuz. Her gün üye olan 00.00 dan itibaren ilk 100 kişiye 50 CET vereceklerini söylemişler yazıda. Foruma yazıyı attığım gün sonunda 00.00'da üye oldum ilk 100 de miyim bilmiyorum. Yatırım yapmadım 100 dolar. Bu ikisi 110 TL ediyor. 2. Ödül referans içindi davet ettim 5 dolar almam gerekiyor ama 5000 dolar paylaşılacak diyor o olay biraz kafamı karıştırdı çekiliş ile mi paylaştırılacak 5000 dolar yoksa 1000 kişi dolunca bitiyor mu net değil. 4-11 Martta yatıracağız diyorlar. Bakalım göreceğiz. Para yatırırken de çekerken de KYC istemiyoruz dedi Telegram yöneticisi, para yatırırken 2FA doğrulama ya da sisteme tel no girmenizi istiyor onu da gördüm uygulamada bir bakmıştım nasıl diye. Kimlik fotoğrafı, selfie istemiyor sonuçta isterseniz şansınızı deneyebilirsiniz. Twitterdan da 150 kişi için yine bir etkinlik vardı ona da bakabilirsiniz.

• bu coinexden 110 tl alabilen var mı ?

kyc istememesi garip değil mi? Hatta ad soyad bile sormuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 28 Şubat 2022; 0:4:58 >

Dün gece coinex için üye oldum yatırım da yaptım. Bu işlemler için herhangi bir yerde KYC istemedi. Sadece yatırım kısmında sms doğrulaması istedi. Bu arada katılacak kişiler önce formu doldurup ondan sonra işlemleri yapsın. Ben işlemlerden sonra formu doldurdum. Telegram yöneticisi önce form doldurulması gerektiğini, bundan sonrası da gerekli yerlerin inisiyatifine bağlı olduğunu söyledi. Bakalım ilk 100 e girdiğimiz belli değil tabi ki.

• CapsLockTR kullanıcısına yanıt

110 tl için yatırım gerekiyor mu?

• Abra ne zaman sona erecek acaba

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Kayıt ödülü olarak 2.5 dolar değerinde coin ve 100 dolar işlem hacmi yapınca da 5 dolar değerinde coin veriliyor. Bu ikisinin toplamı 110 tl ye denk geliyor aşağı yukarı.

• insafsızherif kullanıcısına yanıt
    Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] kesin bir bilgi yok, supportlar bile farklı şeyler söylüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• CapsLockTR kullanıcısına yanıt

ben direk kayıt 110 tl diye düşünerek uye oldum. böyleyse pek de bir anlamı yokmuş ama en azından kyc istemiyor :) taş attık da kolumuz yorulmadı ya olsun :)

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.