Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı, bundan 3 gün önce arkadaşımla Abranın 15 dolar funds kampanyasını refferal olacak şekilde yaptık. Ancak kampanya 28 inde sona eriyormuş. Ayrıca ikimizde 1 dolar yatır 15 dolar al ödülünü yapmıştık. Şu anki uygulamada 15 dolar yatır 7 gün tut 15+25 kazan uygulaması var. Bunalrdan faydalanabilecek miyiz? Eğer ki faydalanırsak 7 günün sonunda ödüller yatacak mı? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Translasyon kullanıcısına yanıt

Aşağı yukarı benzer durumdayım bende. 15+25 olayı yeni üyeler için geçerli. Eski üyeler sadece 25 doları yapabilir. Ben 15 şubatta yatırdım ama henüz 25 dolar gelmedi 30 gün bekleyeceğim galiba.

• CapsLockTR kullanıcısına yanıt
    Gelirse bilgi verebilir misiniz bende atayım 15 doları çünkü bende o zaman alamadım 25 dolar ref ödülünü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • by_Jazz B kullanıcısına yanıt

Haber vermesine veririm ama gelirse siz 15 gün boşuna beklemiş gibi olacaksınız. Şimdi yatırmanız daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsLockTR -- 1 Mart 2022; 1:47:37 >
  • CapsLockTR kullanıcısına yanıt
    Ay başı geliyor daha iyi olur şu an para yok zaten 😄

• abraya 1 aralıkta üye olmuştum 21. lubatta 20-25 dolar göndermem ragmen ne BANA NEDE REFERANSA 25 DOLAR GELMEDİ BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MİDİR ACABA

• Bugün ödülleri yansımayanlar olmuş bekleyin biraz daha

• Arkadaslar abra kampanyasi bende bu sekilde gozukuyor. Daha once 1 dolar yatir 15 dolar al kampanyasini yapmistim simdi 15 dolar yatirsam 15 dolar gelir mi ?

• lunar crushta master olabilmek için 2 yıldan eski cüzdan istiyor, bu konuda yardımcı olabilcek varsa mesaj atabilir özelden.

• berke476 B kullanıcısına yanıt

ben denedim bakalım gelirse yazarım.

• Hesabı olmayanlar bence bu kampanya için hesap açmasınlar. Karma puan olmadığı için faydalanamayacaklardır. Her ayın ilk günü olan referans kampanyasını beklesinler. Hem referans için ödül alırsınız, hemde karma puan alırsınız.

Geçen gün Rewards kısmında "Learn and Earn" gözükmüştü ancak sonra kaybolmuştu. Şuan aktif olmuş. Testleri çözerseniz $6 değerinde XTZ veriyor. Bunu da ALGO veya DOGE yaparak borsanıza çekebiliyorsunuz. KYC olması gerekiyor.

- CoinList Quiz çözerek $6 değerinde, çekilebilir XTZ -

• KYC doğrulaması yapılmış CoinList hesabınıza giriş yapın. Sol menüden Rewards sayfasına girin. Açılan sayfada Learn And Earn kısmında XTZ'yi göreceksiniz. O sayfayı açın. Videoları başlatın ve direkt son saniyeye getirin video bitsin. Sonra size soru cevap yaptıracak. Cevapları aramanıza gerek yok, doğru cevabı bulana kada işaretleyebilirsiniz.
    • Tüm testleri bitirdikten sonra cüzdanınıza $6 değerinde XTZ gelecek. Bu gelen XTZ'leri ALGO'ya veya DOGE'a çevirerek kendi borsanıza çekebilirsiniz.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Karma puani istiyor

• aynen 10 dolar kampanyasını almıştım hesabımla ancak karma puan isiyor bunda

Teşekkürler hocam çektim hemen.

• aldık. bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Benim uzun zamandır bir üyeliğim vardı. Kyc de yapmıştım ama
    her hangi bir işlem yapmadığım için karma puanım 0. Bunu nasıl arttırabilirim? Şu an bir referans bulsam karma puanına yansır mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

10 dolar ödülü için trade işlemi yapmıştım ama karma puanı 0 gözüküyor bende de.

• https://coinlist.co/help/how-is-karma-awarded

Karma puanlarla ilgili bilgilendirme sayfası. Mobildeyim tek tek mention atamıyorum kusurs bakmayın.

Starter Karma altındaki Trading kabul oluyorsa eğer 5 tane Trade yapmanızı istiyor. 5 trade yaklaşık 1.25$ komisyon alır.

"Trading Karma via CoinList.co, CoinList Pro, CoinList Mobile, & WBTC Conversions will appear on your account within a few hours, up to a day."

Bir kaç saat içinde hesabınıza yansır, en geç bir gün sürer diyor. Karma konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar deneyebilir isterse.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

çok teşekkürler, faydalandım.

• Arkadaşlar ABRA için kampanya sonlandı bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 4 Mart 2022; 12:35:3 >

• 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.