Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
274
Favori
653.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de aynı hocam. Fotoğraf doğrulamasını defalarca yaptım ama her seferinde iki-üç dakika içinde reddedildi, yine doğrulama istedi. Sebebini anlayamadım bir türlü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ödeme yönteminde hangi kartı kullandınız?

garanti, yapı kredi, işbank, ziraat kullandım kabul etmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -lightning- kullanıcısına yanıt
    Ben 1 kez yaptım. Hiç reddetmediler ancak 5 gün oldu. Bu arada hocam fotoğraf doğrulamasınsa sadece kimlik ön ve arka fotoğrafı istediler değil mi? Selfie falan gönderdiniz mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • üye olduğum gün doğrulama yaptım. Aradan 1,5 gün geçti sorular açılmış. 1-2 farklı soru dışında cevaplar tutuyor. Anında hesabıma geçti. Hepsi ile ETH aldım. Tepe kırıldı malum, altlar da durmasına gerek yok. YTD.

• serdenboduroglu kullanıcısına yanıt
    Selfie de gönderdim hocam. Ama dediğim gibi, her gönderimden birkaç dakika sonra aynı uyarı tekrardan geliyor. Yani reddediliyor gönderdiğim fotoğraflar.

• Milletin ki hemen nasıl onaylanıyor ki ? Benomki 1 hafta filan olmuştur.Onaylanmadi.Odeme yöntemi eklemedim

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Bende de dün izin verdi yapmaya.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Ödeme yöntemi eklenmeden de onaylanıyor. Kişisel bilgiler ve adres bilgileri eksiksiz yazılmalı. Kimlik ön ve arkasının fotoğrafı net olmalı. Webcam yada telefondan da öz çekim yapılarak doğrulama yapılmalı.

• Web sürümünde kimlik doğrulama kısmında 6 adet onaylanmış belge gözüküyor ama soru çözme kısmında sürekli bekleme sırasındasınız diyor anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Double King Chicken -- 30 Ekim 2021; 10:44:8 >
  • Piyasa deger 90 cent olan platform 50 usd degerinde airdrop dagitiyor,yarin cekilebilecegi soylenmis telegram hesaplarinda,kyc istemiyor uygulamayi indirip kurmaniz yeterli,sizde baskasina tavsiye ederseniz 50 usd daha geliyor

Get FREE CRYPTO up to $10,000 unlimited times and 15% STAKING!
    Shop at eBay and 1,800+ famous stores to get the crypto SocialGood (SG)
    More than 300,000 users since 2018!
    📲Use invitation code: 2U9XFF to get $50
    https://socialgood.inc/?id=2U9XFF

• sazan84 S kullanıcısına yanıt

kabul etmedi gibi oluyor hesaptan 0,00 usd çekim yaptığına dair mesaj geliyor ama hesap onlaynaınca kartın kabul edildiği gözüküyor bende 2 gün sonra onaylandım ve sorular açıldı dogeye çevirip binance a attım biraz sabırlı olsun sadece :)

• -lightning- kullanıcısına yanıt

Ben de aynısını yaşıyorum vazgeçtim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alish1905

Coinbase sabah üye oldum gece tüm ödülleri aldım. Benim de onaylanmadı hemen ama mail attım desteğe sanırım etkisi oldu fazla bekletmediler.
    Selam hocam hangi adrese mail attınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • testler için ikinci doğrulamayıda yaptım onaylandı maili de geldi ancak yinede testler açılmıyor.

• bu onaylama işlemi için mobil uygulama şart mı, her şeyi tarayıcı üzerinden halledebilir miyiz? Konuda bu yönde bir şey göremedim. coinbase mobil uygulama indirmeden her şey pc üzerinden oluyor mu?

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt

1-2 gün geçmesi gerekiyor.

• Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt

Oluyor.

• herşeyi yolladım, bekleme listesindesiniz diyor. soruları cevaplayaniyorun.

• Bekleme listesinde olan arkadaşlar 21 inden beri bekleme listesindeyim en az 20 tane onaylanmış belgem var ( artık çıldırdım ) sürekli bekleme listesindesiniz diyor , sürekli derse başla dediğimde tekrar kimlik+selfy istiyor . Mailde gelmişti önceden hesabın onaylandı diye ama sıkıntı şu beklememiz gerekiyor 9 günün sonunda açıldı ve hepsini gece itibariyle alabildim , bekleyin yani 9 gün bekledim sonunda derse başla dediğimde oldu . Ek bir şey yapmadım .

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Siteden girince bu şekilde.Adres filan dolduruldu.Sadece ödeme yöntemi eksik.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.