KYC doğrulaması için 200 TL promosyonu göndermeye başlamışlar fakat fazla kişiye gitmemiş daha. 3-5 kişide gördüm sadece Twitter'da. 750/75 promosyonu hiç mantıklı değil. Zaten 30-40 TL sitede alım satım komisyonu ödeniyor. |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (45. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
10 gündür bekliyoruz :)
-
Rainden 1000 tl civarı çektim, sağolsunlar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi yapmışsın sayenizde böyle kampanyalar olmayacak gurur duy kendinle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rainden Binance bitcoin gönderdim dün. 1-3 saat sürecekti güya 24 saat geçti hala işlem beklemede. Coinbase'de ise yeni çıkan looping mi ne o ödülü yaptım. Diğer öğren kazanlarda ise hala beklemek için sıradasını diyor. Geçen perşembeden beri 8 gün geçti :)
-
tamamen aynı durumdayım farklı olarak coinbasedeki coinlerime işlem de yaptıramıyorum ne yollama be dönüştürme kimlik onay diyor
Ben coinbase üyeliğimi Ocak ayında yapmıştım en az marta kadar onaylanmadığından eminim. Sonrasında takip etmemiştim bu konuyu görene kadar. Ne zaman onaylanmışsa onay vermişler ben de faydalanabildim teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alaka hocam ortada win win durumu var,adamlar islem hacmi yaratmaya calisiyor hic umurlarinda degildir nasil oldugu
Hangi yöntem ile çektiniz hocam
arkadaşlar selam
para dağıtımı devam ediyor mu
-
Güncel kampanya limiti var mı
Rain çekim verdim beklemede günlerdir gelmedi param
Rain için şuan işlem yapmayıp beklemek daha sağlıklı. Hacim bonusu 750/75 TL - 1500/300 TL - 1500/0 TL - 1500/1 TL olarak sürekli değişiyor.
-
Coinbase bekleme sorununu çözen var mı ? 20 tane onaylanmış kimligim var hicbir türlü kabul etmiyor 8-9 gün oldu coinbase mesaj geldi 2-3 kere hesabın onaylandı diye hala aynı , rainede kyc doğrulaması için kaydoldum sonuçu yazarım
Looping nerde tam olarak bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birisi Rain hakkında bilgi verebilir mi? Sitelerinde göremedim, şu an üye olsak geçerli olur mu?
-
Şuan hiç bir şey belli değil. Sürekli değiştiriyorlar. 200 TL Kyc bonusu duruyor ancak referans bonusunu sürekli değiştiriyorlar.
-
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 29 Ekim 2021; 22:48:33 >
coinbase ödülleri türkiyeye kapatmış sanırım öyle okudum
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X