Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
274
Favori
653.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KYC doğrulaması için 200 TL promosyonu göndermeye başlamışlar fakat fazla kişiye gitmemiş daha. 3-5 kişide gördüm sadece Twitter'da.

750/75 promosyonu hiç mantıklı değil. Zaten 30-40 TL sitede alım satım komisyonu ödeniyor.

• healthypatient H kullanıcısına yanıt

10 gündür bekliyoruz :)

• Rainden 1000 tl civarı çektim, sağolsunlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prof. Dr. MEZARCI P kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsın sayenizde böyle kampanyalar olmayacak gurur duy kendinle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rainden Binance bitcoin gönderdim dün. 1-3 saat sürecekti güya 24 saat geçti hala işlem beklemede. Coinbase'de ise yeni çıkan looping mi ne o ödülü yaptım. Diğer öğren kazanlarda ise hala beklemek için sıradasını diyor. Geçen perşembeden beri 8 gün geçti :)

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    tamamen aynı durumdayım farklı olarak coinbasedeki coinlerime işlem de yaptıramıyorum ne yollama be dönüştürme kimlik onay diyor

• Ben coinbase üyeliğimi Ocak ayında yapmıştım en az marta kadar onaylanmadığından eminim. Sonrasında takip etmemiştim bu konuyu görene kadar. Ne zaman onaylanmışsa onay vermişler ben de faydalanabildim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka hocam ortada win win durumu var,adamlar islem hacmi yaratmaya calisiyor hic umurlarinda degildir nasil oldugu

• Hangi yöntem ile çektiniz hocam

• arkadaşlar selam

para dağıtımı devam ediyor mu Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] 

• onlynighterdev kullanıcısına yanıt
    Güncel kampanya limiti var mı

• Rain çekim verdim beklemede günlerdir gelmedi param

• Rain için şuan işlem yapmayıp beklemek daha sağlıklı. Hacim bonusu 750/75 TL - 1500/300 TL - 1500/0 TL - 1500/1 TL olarak sürekli değişiyor.

• Coinbase bekleme sorununu çözen var mı ? 20 tane onaylanmış kimligim var hicbir türlü kabul etmiyor 8-9 gün oldu coinbase mesaj geldi 2-3 kere hesabın onaylandı diye hala aynı , rainede kyc doğrulaması için kaydoldum sonuçu yazarım

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    Looping nerde tam olarak bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birisi Rain hakkında bilgi verebilir mi? Sitelerinde göremedim, şu an üye olsak geçerli olur mu?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Şuan hiç bir şey belli değil. Sürekli değiştiriyorlar. 200 TL Kyc bonusu duruyor ancak referans bonusunu sürekli değiştiriyorlar.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 29 Ekim 2021; 22:48:33 >
  • coinbase ödülleri türkiyeye kapatmış sanırım öyle okudum

• Rainturk referans promosyonu güncel olarak bu şekilde gözüküyor soran arkadaşların dikkatine.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.