< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (46. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bugün rainden 4 defa para çektik değişik hesaplardan ama hep ltc çektik diğerlerini bilmiyorum gidiyor mu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rainturk'e bugün 22'de kayıt oldum, 22.30'da başvuru onaylandı maili geldi. hesabına 200tl yatanlar mailden ne kadar sonra gördüler bu meblağı?
-
4 dk önce aldım ödülleri, 2. onay için 11 gün bekledikten sonra bugün açıldı kazanma kısmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Coinbase 12 gün sonra onaylandı. Testlerin tümünü yaptım. Çektim parayı. Haber veren arkadaşa teşekkürler
-
Coinbase stellar gönderdim satamıyorum bu nasıl olacak ? Satış desteklenmiyor diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Coinbase'de biz satış yapamıyoruz. Sadece takas oluyor diye biliyorum.
-
Referans programından 996 liralık alış veya satış işlemine 96 şar TL hediye veriyor onu yapmaya çalıştım ama satış yok. Takastada geçerlimi acaba
Coinbase sabah üye oldum gece tüm ödülleri aldım. Benim de onaylanmadı hemen ama mail attım desteğe sanırım etkisi oldu fazla bekletmediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Coinbase e dün akşam üye oldum 1 saat evvelde testleri çözdüm tüm ödüller geldi. Tümünü de btc çevirdim duruyor öyle. Nasıl çekim yapacağım hakkında bilgim yok. Birde bu rain olayını tam anlamadım. Refsiz ve hacimsiz olarakmı 200tl veriyor üye olanlara?
Edit: Şuan baktığımda loopring de gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USLUDUR_ -- 30 Ekim 2021; 0:51:43 > -
-
Takas yapıp cardanoya direk cardanoyu tekrar binansa çektim. 3 tl komisyon kesti. Ödüller açılmadı bende henüz kimlik onayı kabul edildi demişti
-
Teşekkürler şimdi alabildim hemen geldi. LRC duman oldu.
Edit: En beğenilen mesajın en altında varmış şimdi gördüm sildim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 30 Ekim 2021; 1:40:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler arkadaş daveti için olan 100 dolar işlemi yapacağım ama max 80 euro attırıyor siteye var mı yapan daha önce yardımcı olur musunuz rica etsem
Rain ios uygulamasında giriş yapamıyorum. Uygulama güncelleyin diyor ama güncelleme gözükmüyor.
Coinbase de soruları çözdüm paraları xlme çevirdim ama göndermeyi bulamadım yardımcı olur musunuz
xlm'e cevirmek icin islem yaptiginiz yerde gonder/al var.
android'de ortadaki cift yonlu oklarin oldugu buton.
memo kodunu unutmayin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X