< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 29 Ekim 2021; 13:47:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (44. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Üye olduk kyc yolladık onay beklerken değişmiş. Bari önce üye olanlara kalsaydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim milletin bu abartma olayından dolayı değiştirdiler. 20 bin tl alan vardı. Çok normal
-
Şaşırmadım hocam.
İnsanların korkmadan kimliklerini göndermesine de anlam veremiyordum. Yeni tip kimliğe geçipte eski tip kimlikleri elinde olanlar KYC'leri eski tip kimlikler ile yapıyormuş. Borsalar da kimliğin geçerliliğini kontrol etmeden onayladığı için rahat rahat KYC yapmışlar her şeye. Bizim insanımız gerçekten farklı.
-
Peki referans şartı var mı bu 200 tl olayında yoksa sadece üye olmam yeterlimi?
-
KYC doğrulaması yapmanız yeterli. Referans şartı yok 200 TL olan bonusta.
-
devam ediyormu hocam
-
Bitti yazmamışlar hocam. Devam ettiği gözüküyor ancak bir fikrim yok.
-
Bundan haberim yoktu bende 1500 tl hacim için garanti olsun diye 2000 tl lik işlem yaptım 39 lira komisyon ödedim hadi 300 verse okeyde 75 tl nin zaten 39 u komisyona gitti 36 için mi uğraştım neyse sağlık olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam onunla da sınırlı kalmadı sistemi kandırıp defalarca üyelik almışlar eski tip kimlikle ondan da sistem aksadı sanırım (ben 27si üye oldum onay maili gelmedi yüksek ihtimal ben de alamıycam). diamondapp da 5dk içinde kyc onaylaması tamamlayıp 25 dolarlık deso coin veriyordu. 1 günde onu da patlatmışlar site sahte kimlik sebebiyle türkiye'den kimlik doğrulamayı kaldırdık dedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Coinbasede türkiyeden kaldırdı muhtemelen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
coinbase garip şu son günlerde. yeni etkinlik çıktığında (1.5 dolar) 3'ünü de cevapladım her soru sonunda 0.5 kazandınız dedi sonra konuya da yazdım ama tek bir kuruş gelmedi. mobil uygulaması da güncelleme mi aldı nedir portfoy kısmında usdc görünüyor o güne kadar yoktu (bakiye 0). soru da kalktı o ara zaten.
rainturk hesaplarınıza girebiliyor musunuz bi anormallik var giremiyorum
coinbase deki vermiş oldupu coinleri de ne dönüştürebiliyorum nede başka hesaba gönderebiliyorum yine kimlik doğrula falan diyor
benim yaşadığım sıkıntıları başka yaşayan var mı
Bizim insanımız neden böyle ya hep bir aç gözlülük hep bir su istimal ne ara bu kadar kötü olduk..
-
Bunlar yuzunden yeni borsalar/oduller olmayacak uzun vadede herkes zararli cikicak.
2-3 gün mü :) 1 aydır bekleyen arkadaşım var dün kyc den red yedi niye yediği belli bile değil
-
ip adresi, üye olurken kullanılan cihaz dan daha önce başka üyelik açılmış mı, sanırım bunu yapanlar boşa bekliyor, ilk zamanlar alanlar aldı, sonrakiler boşa bekler coinbase
Aynı sorun bendede var, diğer soruları cevaplayamıyorum zaten orası ayrı, dün gece yaptım LRC yi hala yatmadı sorularda yok artık.
-
Arkadaşlar bu Raintürk'e referans kodu ile üye oldum ve doğrulamayı gerçekleştirdim öğle vaktinde ama henüz gelen bir para yok. Bu da mı uzun sürüyor?
75 lira vereceğini bilseydim ben de boşuna kimliği, selfieyi çekip göndermezdim. Benim çekip gönderdiğim yeni tip kimlik. Coinbase, Bitci ve Raintürk'e gönderdim bu zamana kadar. Yakında da Binance hesabı açmayı düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X