Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
274
Favori
653.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Raintürk’e referans olmadan üye oldum şimdi işlem hacmi için para alamayacak mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncesinde Coinbase'den 25 dolar almıştım derslerdeki soruları cevapladıktan sonra.

LRC testi bana gelir mi? Şu an bende öğren kazan kısmında o test gözükmüyor. Nasıl yapabilirim?

Bu arada Raintürk hakkında birisi bilgilendirebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 29 Ekim 2021; 10:15:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • başvurunuz onaylandı gibisinden mi mail geldi başka türlü mü , kaydı tamamladım 10 dk sonra onaylandı diye geldi ama sizin bahsettiğiniz başka bir onay mı hocam ?

• Hangi yöntem ile aktardınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    İşlem hacmi için alırsın 200 referans ilk kayıt bonusunu alamazsın.

• Öncesinde ödül alanlar LRC testini Coinbase'de nasıl yapabilir?

Raintürk kampanyası hala devam ediyor mu?

• Merhaba arkadaşlar ben Raintürk sosyal medya ekibinden Serkan öncelikle borsamıza referansla kaydolan herkese 200 tl hediyemiz var artı olarak 1500 tl hacime ulaştığınızda 300 tl daha kazanıyorsunuz ama bunun için 1500 tl göndermenize gerek yok örneğini 300 tl gönderip 3 defa al-sat yaptığınız takdirde 1500 tl hacime ulaşmış oluyorsunuz ve 300 tl anında btc bakiyenize yansıyor Raintürk'ün kendi referans kodunu buradan yasak olduğu için paylaşamıyorum özelden yardımcı olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainturk1 -- 29 Ekim 2021; 10:40:35 >
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt

Evet kampanyamız hala devam etmekte

• Bu arkadaşa inanmayın. :)

Aklınca kendi referans linkini dağıtmaya çalışıyor. Şikayet ettim zaten yakında uçar mesajı.

@Wadjet hocam ilgilenirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 29 Ekim 2021; 10:44:37 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Evet iki tarafa da 300 tl gelmekte

• Lrc yaptım ödül yansıdı ama diğer testlerde hala fotoğraflı onay istiyor bugün tam bir hafta oldu :)

• kaybolanpena kullanıcısına yanıt
    200tllik btc verdi. Binanceye btc aktardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 29 Ekim 2021; 10:45:47 >
  • Alt6nci kullanıcısına yanıt

Yeni üyelik açsam tekrardan yollasam olur mu bilginiz var mu?

• WESHARK W kullanıcısına yanıt
    Lrc nerde görünüyor. Herkeste görünmüyormu

• içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Doğrulama yaptıysanız zor görünüyor , başka kişinin hesabı ve kimliğiyle alınabilir. İp de çakışması olabilir,pek sağlıklı değil açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alt6nci -- 29 Ekim 2021; 10:54:17 >
  • Raintürk'ün kampanyası hala aktif mi? Referans koduyla üye olsam 200 lira alabilir miyim halen? Bu arada her yere kimliği veriyoruz ama güvenilir mi acaba?

Bende LRC dersi yok şu an. Mobil uygulamadan ve mobil tarayıcıdan girip baktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 29 Ekim 2021; 10:57:4 >

Nasil yapabilir derken ? ben girdim yaptim ama bounce testi icin tekrar kimlik yukledim o acilmadi.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

Evet kampanyamız şuan hala aktif.Referans koduyla üye olup 1500 tl hacime ulaşmanız halinde 500 tl kazanabilirsiniz.Borsamız KYC doğrulamasını diğer tüm borsalar gibi karşıdaknin gerçek bir kişi olduğunu doğrulamak için yapmaktadır ayrıca borsamız Bahreyn Merkez Bankası'ndan lisans almış olup Ortadoğu'nun en büyük borsalarından biri konumundadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainturk1 -- 29 Ekim 2021; 11:8:52 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.