< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende aldim zaten hoca oncesini,hem esim hem ben 30 usd leri almistik,bende gozukuyor ve lrc yi aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim diyor onu yahu 200 tl herkese veriliyor ref sart i yok
Loop herkeste görünmüyor hocam arkadaşımla benim hesapta görünmüyor mesela.
-
Rainturk de referansimizla kayit olanlari gorebiliyormuyuz uygulamasinda ?
Ben hanimi refle uye yaptim simdi onun hesabindan 1500 tl hacim yapip 300 ona 300 bana gelmesini kovaliyorum da guvenemiyorum bu adamlara
Binance dan bunlara para atinca hemen geciyormu para,birde 300 tl odulu hemen yansitiyorlar mi
Konuya yeni gelen arkadaşlar dikkat edin.
Bilgilendirme
-
Rainturk'te referans ile üye yapıp ödül alma sınırı tek kişiyle mi sınırlı?
-
Arkadaşlar kuralları süs olsun diye koymuyoruz. Siz 300 lira kazanacaksınız diye bu konuları çöplüğe çevirmeyin.
Referans paylaşımı/yönlendirmesi yapan arkadaşlar cezalarını aldılar. Devamı halinde konudan ve forumdan uzaklaştırılacaklar.
-
kripto para birimi gönderin üzerinden mi yaptınız hocam?
-
Rain'e üye oldum, dogrulama yaptım,onaylandı fakat gelen giden birşey yok.
Bu rain patlayacak öyle hissettim nedense (bir koineks(thodex)) vakası çıkacak gibi..
-
Rain Üye olana 200 tl olayı devam ediyor mu acaba yoksa bitti mi? Bilgi verebilecek birisi var mı
-
Bitti yazmamışlar henüz devam ediyor olarak gözüküyor.
-
Rainden aldım btcyi coinbaseye aktardım xlm dönüştürdük bitciye yolladım şuan gözükmüyor. Xlm cüzdan adresini yazmıştım yanlış bir şey mi yaptım?
Bitci txid istiyor buna nasıl ulaşabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invisible Pink Unicorn -- 29 Ekim 2021; 13:16:20 >
Iphone’de hesaplar kısmından btc’ye tıklayıp sağ üstteki simgeye tıklayınca gönder ekranı çıkıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cuzdan adresinin altinda bir mail adresi gibi bisey var onuda yazman lazim sanirim,onu yazmadiysan gitti para :( hatta binance uyariuor bak bu kisimda sana lazim diye
Bu coinbase de hala bekleme listesinde olan varmı , beni bekletiyor 2-3 gündür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pazartesiden beri bekliyorum..
Cumartesiden beri bekliyorum :) @BlackCruiser
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X