O dediğinizin kapanmasıyla alakası olmadığını söylemişlerdi telegram grubunda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (40. sayfa)
-
-
Beklemedeyiz artık, keşke LTC deneseydim gafil avlandık. Geçerse bilgisini paylaşırım. Gönderim yapacaklar alternatifleri denesinler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok kere kimlik doğrulaması yaptım ama bir türlü onaylanmadı.tekrar foto isteyen sayfa geliyor.
-
anketlere girince hala kimlik onayı falan yap seçeneği çıkıyor ama kaç kez gönderdim nedir sorun
-
Benim en aynı. Tipi beğendiremedik heralde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her defasında kimlik yüklüyorsanız süreyi uzatıyor olabilir bence.
olabilir hocam,bir süre bekleyeyim ama kampanyayı da kaçırmak istemiyorum
-
yattı ama try çekime üst limit sınırı var diyor başka hesaba btc gönderdim bakalım beklemedeyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
LRC bana gelmemiş, Bounce Token'ı geçemiyorum hala doğrulama istiyor maalesef. Diğerlerini almama rağmen Bounce'ı bir türlü alamıyorum 10 günü geçmesine rağmen onu geçemiyorum.
-
Önceki kampanyaya ait bilgi hocam, bu kampanya yeni başladı (21/10/2021)
-
Şuan 200 tl de geldi referans dan da 300 gelmişti 500 temiz rain de kimse kimseye vermez kimlik vs muhabbeti boşa şuan herkesin her yerde bilgisi var. İsteyene yardımcı olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim 500 tl aldım rainden yazdım silmişler bir sıkıntı mı var. Sorana da yöntemi ni söylerim yazmıştım. Coinbase de de elimden geldiği kadar herkese yardımcı oldum sıkıntı nedir neden siliyorsunuz
bende de aynı
-
hocam bulamadım ya nerden bulduğum bir konuda mesajda vardı
-
LRC testi bana geldi ilk 2 soruyu yaptım 1$ lık LRC kazandım ama 3. soruya gelince hangi şıkkı işaretlersem işaretleyim bir sorun oluştu diyor ayrıca kazandıklarım da gelmedi.
Edit:İlk 2 sorunun parasını verdi sadece 3.soruyu yok saydı direk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 29 Ekim 2021; 0:10:33 >
Coinbaseden umudu kestim rain yolladım bakalım. Coinbase hala fotoğraf yükle diyor tilt oldum iyice
Bende tamamını çözdüm ama para gelmedi kaç saat oldu.
-
Hocam btcler gecti mi bende hala beklemede gözüküyor sicak cuzdan hatasi vermişti.
12 saate kendiliğinden iptal oluyor
-
Herkeste aynı tekrar tekrar yapmanıza gerek yok bekleyin sorun var sistemde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X