Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
275
Favori
653.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben ilk defa çözdüm tamda bilmiyorum, şimdide gözükmüyor LRC. Parada yatmadı Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] 

• Zıppıdık kullanıcısına yanıt
    yanlış cevap ta yatar mı ki, sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lrc geldi ama eksik. Herhalde yanlış cevapları düzeltmeyi kabul etmedi 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk mesaja keşke hesaptaki paralar nasıl çekilecek yazılsa..

Ben şimdi soruları cevapladım, 4 * 28 tl + 38 tl + 85 tl var, nasıl alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

Tek denemede doğru yaptıgım soruda vardı ama onunda gelmedi parası, bu işlerde biraz şansızım galiba anlamadım. Bitci kampanyasındada bitmeden kyc yollamıştım oda gelmedi. Borsalar beni sevmiyor :D

• vindobona V kullanıcısına yanıt

En uygun XLM ile çekilebildiğini yazdım. XLM transferi için YouTube'da çok içerik var. İzleyip öğrenebilirsiniz.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hepsini dogecoin e çevirsem beklesem, ileride istediğim zaman çeksem olur mu peki

7 hesaptan yaptım 2000 TL civarı para oldu binanceye aktardım ve tek bildiğim coin olan doge almıştım hepsine şimdi 2561 tl olmuş.

Durduk yere zengin edecen bizi:)

@vindobona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 28 Ekim 2021; 20:25:36 >
    Olur tabii.

• Kimsediil kullanıcısına yanıt
    Daha çok kazanırsınız umarım

• Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

testleri çözüp gelen birimleri dönüştürüp btcye atıp oradan da kartıma geçmesi filan toplamda 20 dakika sürdü. Haber veren @Wadjet 'e teşekkürler Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] 

Binanceye nasıl attın hacı abi

• Arkadaş bu kimlik doğrulaması neden olmuyor. Kafayı yicem sürekli foto çek yolla diyor. En az 10 kere onaylandı dedi ama hala aynı

Olur tabi Doge coin sıfırlanmazsa 😄.

Xlm yede çevirip Binance e gönderebilirsiniz en ucuz ve kolay yolu bu diğer ağların ücreti çok oluyor.

Ayrıca bugün de LRC coin testi diye birşey gelmiş Coinbase e ama bende henüz yok haberiniz olsun.

• Her yere kimlik bilgisi verilir mi oyle ya

7 tane hesabı nasıl onaylattınız hepsi başkasının kimliğiyle mi yoksa hepsinin kendi kimliğiyle olacağını zannetmiyorum.

• yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

Haydan gelen huya gider işte

• Raintürk’te 1500 hacim ile 300 ödülünü aldım. XRP ile çekim yapacaktım ancak sıcak cüzdan aktarım uyarısı verdi. Havada kaldı bizim para, bekleniyor olarak görünüyor. Domain sürelerinin bitmesine de 9 gün kalmış. İnşallah dükkanı kapatıp gitmezler.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaybolanpena kullanıcısına yanıt
    200 TL ödülü de bugün dağıtmaya başlamışlar. Bende XRP olarak çekmiştim dün problem yoktu. Sorun yaşayanlar BTC veya LTC olarak aktarmayı da deneyebilir.

Hesabıma henüz 200 gelmemişti. Telegram kanalına da mesaj göndermeyi kapatmışlar. Huylandım doğrusu, durduk yere kimlik de gitti, coinbase’ten gelen para da gitti. 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.