sus ihtiyar, bist'in düşme sebebini btc'e bağlayan eyt'li adamın tekisin. büyük ihtimalle daha binance'de hesap açmayı bile beceremediğinden bu nefretin ya da ne oldu senin gyo, daha ilk günden tavanı bozdu puhahahah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto para borsalarına düzenleme: Türkiye'deki cüzdanlarda tutma zorunluluğu geliyor! (2. sayfa)

-
-
Yapılan uygulama iyi niyetli ancak tam olarak etkili değil. Yapılan işlem, veri merkezi gibi yapıların ülkemizde kurularak dataların ülkemizde saklanmasını ve güvenliğin sağlanmasını amaçlayan bir düzenlemeye benzer olsa da blok zinciri teknolojisinde bu yöntem işe yaramaz. Siz soğuk cüzdanı Türkiye'de tutsanız da anahtar kelimeleri yabancı ülkede biri biliyorsa kolayca cüzdanı boşaltabilir. Yani cüzdanın Türkiye'de tutulması bir işe yaramaz.
Burada tek önleyici yöntem var. Devletimiz "Soğuk cüzdanı burada Türkiye'de tutacaksın, anahtar kelimeleri ise sadece ben bileceğim. Gerektiğinde müdahale edeceğim." derse o zaman tam anlamıyla denetim sağlanmış olur. Ama bu da borsalardaki kripto paralarımızın devletin kontrolü altına geçeceği anlamına gelir. Gerektiği zamanlarda mal varlığımıza el koydukları gibi bu borsalardaki paralara da el koyabilirler.
Bunun sonraki adımı ise muhtemelen kendi kullandığımız şahsi cüzdanlarımızı devlete beyan etmek (banka hesaplarımız gibi) olacak ve bunu da kanun ile zorunlu hale getirecekler. Kayıt dışı cüzdanlar yasa dışı sayılacak.
Kripto paraların tanınması iyi haber, ancak bu tarz kısıtlayıcı önlemlerin getirilmesi de kötü haber. Kripto paraların çıkış hikayesi tamamen anarşist bir yaklaşımdaydı çünkü.
-
Uygulaması, kontrolü çok zor.
-
Rahat bi şekilde el koyup cebe indirmek için güzel taktik
-
Kripto para borsası zamanın en büyük kumarhanesidir. Bu piyasadan para kazanmak istemediğinden 5 yıldır piyasada yokum.
Bu kumarahanesen para kazanan kazanır kendi tercihi tabi.
Not. Piyasaya 2015 yılında girdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X