Tamam. |
Kripto para dünyasına büyük şok: Binance İngiltere’de yasaklanıyor(Güncelleme) (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: murphy adam
Yasakçı zihniyet iş başında. Uyum sağlamak yerine yasaklamak daha kolay ve az yorucu geliyor değil mi? Saadet zinciri olan coin'ler değil, onu alet ederek iş yapanlara "sorgusuzca" inanan, kısa sürede zengin olacağını düşünen guruh!Topluma zararli olan seylerin yasaklanmasi yasakci zihniyet degil gelismisliktir.
Keske bizim ulkemizde yasak olmasi gereken seyler yasak olsa
O zaman fraud yapmak da serbest olsun herkes uyum saglasin oyle mi? Ben ingilterede yasiyorum ve karar gayet mantikli
Umarim buraya para yatiran herkesin hesaplari denetim altina alinir ve getiri goturu nerden geldi nereye gitti belir olur da butun teroristlerin uyusturucu silah insan kacakcilarinin oyunu bozulur
-
kripto paraya saadet zinciri diyecek kadar düşük IQ birisi varsa... umut yok demektir...
-
quote:
Orijinalden alıntı: cevreseldonanım
Bu mesaj silindi.Pek bir şey fark etmez. Su akar yolunu bulur demiş atalar.
Zamanında MT.GOV vardı, belki hatırlayanlar vardır eskilerden. O zaman piyasadaki BTC'nin %70i onlarda idi, sonra şirket gümledi ama piyasa gene devam etti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
kripto paraya saadet zinciri diyecek kadar düşük IQ birisi varsa... umut yok demektir...Koskoca Kurum Diyor.İng. Ekonomi Bakanı Karsılıgı yok diyor.Rus 2. Buyuk Bankasının CEO su diyor.Bunlar birsey bilmiyor , IQ ları dusuk sıfır oldu tamam...
-
huso yine Google'dan okuduklarını buraya aktarıyor. Kendi bilgisi yok, kopyala yapıştır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TechVEThuso yine Google'dan okuduklarını buraya aktarıyor. Kendi bilgisi yok, kopyala yapıştır.
Bos konusacagına basit bir cevap ver.21m Coin in karsılıgı nedir?Neyi karsılık gostererek bu parayı piyasaya suruyor.Basit bir suru...
Bos konusuyormus.Diyanet bos konusuyor,Ekonomi Bakanı bos konusuyor bir sen dolusun.
Para?Adında para gecen seyde 3 sey olur.Merkez,Karsılık,Degisim
Adında para gecen sey de bu 3 ozellik de yok.Ben vermeyi kabul etiysem degeri vardır.Dunya arastırma yapılıyor.
Ben sunu istiyorum.Kaynagı nedir?21milyon coin i neye gore basıyorsun?Hisse Senedin mi var,Tahvilin mi var?Arsan mı var?Altın ın mı var?Karsılıgı nedir?
Bos bos konusmaymıs.2 aylık uyesin.Profilin kapalı,kimsenin ne okudugunu bilmiyorsun.Kafana gore kopyala yapıstır diyip yazıyorsun.Git aynaya bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 3 Temmuz 2021; 8:8:45 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozan___
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterHaklısın arkadaşım. Diyanet demiş, CIA demiş, Rus çaycı var demiş diye geziyor. Bir de adama küfür etmedim, hakaret etmedim blokluyor. Sonra bana yazıyor ama cevap hakkı vermiyor. Bak yukarıda soru sormuş ama blokluyum.
Bir de DH üyelik süresine takmış kafayı :D
-
6 katı olmadı zaten 10 katı oldu.Ekran kartı sattım miningciye 1000 lirasınıda dogeye bas dedi bu işlerden anlayan birisi.Bende zaten iyi karda olduğumdan bastım.Ben aldım düştü biraz çıktı 1000 lira 700 lere kadar düştü biraz bekledim sonra bi fırladı öyle gitti işte.1000 lira işte zevkine dalgasına attıydım.Ümidi kestiydim bi baktım para 6470 yazıyor şaka gibi
sigara parası aynen.
-
Keşke satıp dogeye gomseymisim sene başında.Hep dediler ama sakat bu kriptolar küçük paralarla girin diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X