|
Kripto para dünyasına büyük şok: Binance İngiltere’de yasaklanıyor(Güncelleme)
-
-
Şaka gibi, merkezi olmayan sistemleri istemiyorlar. Enteresan günlere doğru gidiyoruz. Devletler DeFi'yi istemiyor.
-
Binance merkeziyetsiz mi? :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Binance gibi bir çok exchange ortamı var. Ben binance için demedim sistem için dedim.
-
Kaldıraçlı işlemler insanlara zarar veriyor. Balina denen insanlar kazanıyor, hamsi balığı gibi olanlar sadece yem oluyor başka olan bişey yok. Kaldıraçlı sistemin kalkması gerekiyor o zaman eşit rekabet ortamı olur.
-
direkt bitcoini de yasaklamaları muhtemel.
-
İzin alıp binance.co.uk dan devam eder olur biter. Tabi izin alırsa.
-
Ne b.. olursa olsun valla.
Her borsada kaldıraçlı işlem yapmadan önce uyarı veriyor kendileri kaşınıyorlar oynuyorlar sonra ağlıyorlar.
Bitcoin borsalar yüzünden merkeziyetsiz olamıyor nitekim ülkemizde binance borsası arkalı önlü kimlik fotoğrafı istiyor hesap açabilmek için sonrada gizlilik diye takılıyoruz ortalıkta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lollololo -- 27 Haziran 2021; 22:16:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizde binance.com.tr aktif ....acaba yasaklanır mı yoksa izin alınmış anlamına geliyor mu?
Süper olay umarım kökünü kuruturlar coinlerin saadet zinciri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nato da gizli kapılarda alınmış ortak kararın başlangıcı da olabilir,yada sadece İngilterenin vermiş olduğu kara.Bir avrupa üyesi daha bu tarz karar alırsa direk TL çevirip paçanızı kurtarın derim.
-
Yasakçı zihniyet iş başında. Uyum sağlamak yerine yasaklamak daha kolay ve az yorucu geliyor değil mi? Saadet zinciri olan coin'ler değil, onu alet ederek iş yapanlara "sorgusuzca" inanan, kısa sürede zengin olacağını düşünen guruh!
-
Sıfatsız adamların insanların milyonlarıyla oynaması büyük bir sorun tabiki.
-
Oyun büyük 😃
DeFi için CEX kullanmak da inanılmaz bir ironi zaten. İngiltere'yi haklı çıkarmaya çalışmak gibi olmasın ama bu konuda kendilerine hak veriyorum. Kendileri belki de kripto paraların varlığından rahatsızlar fakat merkeziyetsiz paraların merkezi exchange'lerde işlem görmesi tamamen yanlış bir durum. Cross-chain şeklinde blockchainler arasında takas imkanı sağlayan DEX'lere ihtiyacımız var. UniSwap ve PancakeSwap gibi DEX'ler sadece ERC-20 blockchain üzerinde işlem yaptıkları için bu konuda mâlesef yetersiz kalıyorlar.
-
Katılıyorum. Aslında işin DeFi kısmını yavaştan geçiyoruz gibi BC teknolojisi çok enteresan yerlere gidecek. Değişik makaleler okudum, inanılmaz conceptler öngörülmüş "hadi be" dediğim çok şey var ama daha zaman var sanırım.
-
Aynen öyle. Çok deli fikirler var ben de denk geliyorum ama kısa yoldan zengin olmaya çalışan aç gözlü insanlar yüzünden bir BTC kadar değer göremeyecekler. Ben de buna üzülüyorum işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAIZEN -- 27 Haziran 2021; 23:3:49 > -
BTC bu işin tepesine oturdu kaldı. Diğer coin ve token'ların çoğu BTC ile salınıp duruyorlar. Benim de hoşuma gitmiyor. Ama işin bu finance kısmı. Beni ilgilendiren kısım finansal olarak bu coin ve tokenların alıp-satımı değil zaten çoğu çöp olacak. Asıl ilgilendiğim konu decentralized işlemlerin BC network üzerinden validation'ı.
Coin, token, swap felan hiç umurumda değil.
Adam koca blockchain sistemine saadet zinciri demiş. Fıkra bu kadar. |
Süper olay umarım kökünü kuruturlar coinlerin saadet zinciri
|
Bitcoin borsalar yüzünden merkeziyetsiz olamıyor nitekim ülkemizde binance borsası arkalı önlü kimlik fotoğrafı istiyor hesap açabilmek için sonrada gizlilik diye takılıyoruz ortalıkta
|
haberi silin.
|
Yasakçı zihniyet iş başında. Uyum sağlamak yerine yasaklamak daha kolay ve az yorucu geliyor değil mi? Saadet zinciri olan coin'ler değil, onu alet ederek iş yapanlara "sorgusuzca" inanan, kısa sürede zengin olacağını düşünen guruh!
|
Coin piyasası günah keçisi ilan ediliyor da işin aslı dünyadaki tüm finansal sistem kapsamlı bir saadet zinciri. Az çok piyasa tecrübesi olan herkes bunun farkında.
|
Her borsada kaldıraçlı işlem yapmadan önce uyarı veriyor kendileri kaşınıyorlar oynuyorlar sonra ağlıyorlar.
|
İşiniz gücünüz clikbait
|
Hocam biraz finans tarihi okursanız devletin merkez bankaları aracılığı ile yaptığı aslında suç olan devasa soygunlar görürsünüz. En basitinden sürekli devalüasyon ve enflasyon döngüsünde yaşayan bizler bunu daha iyi iblmeliyiz. Bu kripto paraların gücü ondan veya bundan değil bir bilgisayar yazılımı olarak, kullanıcılarının çok büyük bir konsensüsü olmadıkça değiştirilemez kurallara göre işlemesinden kaynaklanıyor. Yani ortada güvenmen gereken bir nisan olmuyor bu varlıkların olayı genelde bu. Öte yandan Para kavramının devletler tarafından tekelleştirilmesi yerine bu tarz bir rekabete açılmasının bizi daha sağlıklı noktalara götüreceğine inanıyorum. Eğer parada rekabet olursa ülkeler kendi paralarıyla insanları soymak isterken 2 kez düşüneceklerdir. |
Benzer içerikler
- telegram çeviri
- iphone film izleme programı ücretsiz
- spotify ne kadar internet yer
- instagram müzik ekleme sorunu
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X