|
Kripto para dünyasında tarihi gün: Bitcoin fiyatı 100 bin doları aştı!
-
-
-
Psikolojik eşiği aştığı aştığına göre bundan sonra 1000 1000 artar her gün. -
Sen alınca düşecek.
-
62 üzerine çıkan domi 57 filan oldu. Yani altlara da kısmen para girmeye başladı. Bir ka ay önce xrp, doge, phantom alan iyi kazandı. Ama sert çıkışın sert düzeltmesini de bekliyorum. Zamanlamasını ancak balinalar, fonlar bilebilir.
-
Abd seçim günü konuda haberi sat diyen vardı haberi sattınızmı 77 den felan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 5 Aralık 2024; 11:36:40 > -
100'ü geçeceğini herkes tahmin ediyordu ama risk işte insan korkuyor almaya. -
Fiyat düşükken balon diyenleri burada artık göremiyoruz :) -
ne zamanki herkes bitcoine güvenecek; o zaman patlatacaklar balonu :) sen bitcoini yöneten üst akıl olsan tiyatroyu hemen bitirir miydin :)
-
Benim büyük bir Lale Çiçeği bahçem var. Para kazanmak isteyen olursa yardımcı olurum her türlü arkadaşlar. Bekliyorum, buyurun gelin lütfen.
Çiçek deyip geçmeyin. -
2025'te 150-200 Bin doları da görecektir. inanıyorum buna.
-
hocam altkoinler biter bir gün ama BTC bitmez bence.
çünkü bu büyük bir proje.
buna karşı olanlar : bu büyük projenin nerelere gideceğini bildiklerinden yada hiç bir şey bilmediklerinden.
btc, blockhain teknolojini eninde sonunda hayatımızın içinde yerleştirecek gibi. bankacılık, finans, noter vb işlerde öncelikli olarak.
-
Tekrardan ayı sezonuna girse de fiyatı bir düşse. Bu sefer alım yapmayı kaçırmam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X