|
Bildirim
Bir şey olduğu yok 12 saate kadar sürebileceğini hep söylüyordu zaten dakikalar içinde para yatırma-çekme işlemi bitiyor 12 saate hiç kalmadı.
Donanımhaber kriptodan anlamayan tayfadan çok fazla tık alıyor diye heralde bu aralar clickbait haberler girmeye başladı. Ağlamayın, hasetlemeyin burada. |
Yakında FTX gibi Binance de patlayınca. Ortada ne BTC kalır nede altcoin kalır. Piyasa darma duman olur. Bir piramit sistemin daha sonuna gelmiş oluruz. Zaten kaymağını yiyen çoktan yedi. Kalanları da küçük oyuncular sıyırıyor. 1-2 yıla işi bitmiş olur. Binanceyi babasının şirketi gibi savunanlar da çıkar ortalığa. :)
|
Tweet altindaki cevapları okuyun. herkes dakikalar içinde ödeme aldığını yazmış. güzel algı çalışması.
|
Binance batsa bile kripto devam eder. Zamanında Mt. Gox vardı. O zaman ki BTC piyasasının %70'i elinde idi diye hatırlıyorum. O çöktükten sonra BTC epey düşmüştü ama sonra yeni borsalar çıkınca gene kripto devam etti.
|
|
tlefondan indirilen tr binance ile DOGE - Dogecoin alabılıyormuyuz. alıyorsak bınancedye nasıl tl yuklıyebılıyoruz ? 9-10 bin tl atıl kosede duran param var al - satta yapabılırım . uzun vadede bekletebılırımde. denemek istiyorum acıkca. beni bilgilendiren çıkarmı acaba ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 17 Aralık 2022; 1:57:53 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Trbinance.com dan hesap açın. Kendi âdiniza olan banka hesabından 7/24 para gönderip doge alabilirsiniz. Cuzdan kısmında hesap no.ları var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kendi ağı olması bir şeyi değiştirmiyor. Ağ dediğin Ethereum klonu zaten evde kendin de kurarsın onu. FTX in de Solana desteği vardı. Ama patladı. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 17 Aralık 2022; 17:18:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|