|
Bildirim
Geçmiş olsun, yatırdığın 600tl karşılığı olan LUNA coin ile BIM'den kendine bir adet aşşağıdakinden alabilirsin, afiyet olsun. Edit: Artık alamazsın. |
Ya tarih yazacaz ya da tarih olacaz
-LUNA Şuan elimdeki tüm parayı Lunaya yatırıyorum. 1.70 dolar seviyesine kadar düştü. Uzun Vadeli düşünüyorum. Luna değer olarak düşse bile dolar arttığı için çokta dokunmaz. Giden 500-600 TL miz olsun ???????? |
Efsane .
Hiç bir şeyi herkese sattılar. Şimdi o hiçbirşeyler hiç bir şey olmaya doğru gidiyor. Trilyonlar nasıl içlenir? böyle.. |
Ooh güzel güzel. Ne kadar kendini akıllı zanneden varsa sağıyorlar. Kriptocular üzgün atın da şenlenelim hadi.
|
Maşallah bizim Türkler hep kuruşken almış tepeden satmış. Hiç zarar etmemişler.
Bunun olacağını aylardır bir kesim insan haykırıyordu. 3-4 Milyar dolarlık parayla sistemin bu şekilde patlatılabileceğini tane tane açıklayan insanlar vardı. Ben bile bu kadar çöküş beklemiyorum ama artık cin şişeden çıktı. Luna öldü. |
Sazanları yine avladılar adına da degersizleştirme demişler bunlar hep lobi işleri eyyy elon sen kimsin be
Oğlum bunlara para bağlayıp zengin olacam diye yazık etmeyin emeğinize kumar bu eşşek gibi çalışıp kazandığımız paraları zenginlere kaştotoyorsunuz sizin eriniz ne budunuz ne |
lan bu ne efsane bir çikolataydı ya. keşke gene üretseler. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
LUNA öncülüğünde GAL, UMA, WAVES, CEEK, GALA, MBOX Bunların çok güzel içinden geçtiler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
indirimler bitmeden biraz alım yapayım. |
2018'de de benzer şeyler olmuş ama Luna olayı çok kötü. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|