Şimdi Ara

Kritere göre otomobil bulma |Öneri ve tavsiyeler| 115.000 TL |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. İlgimi çeken tartışmaları ve konuları takip ediyordum. Lakin içime bir kurt düşünce, kararsız kalınca üye olup bu sorunuma bir çare ve çözüm bulmak amacıyla geldim. Aramızda iyi bir dostluk oluşması dileğiyle...

Şimdi gelelim sıkıntıya, ben 18 yaşına basar basmaz ehliyetimi aldım. Yani geçen sene. Babamın bir sözü vardı "Ehliyetini eline al istediğin arabayı alacağım" diye tabi öyle aşırı bir bütçemiz yok. Maksimum taş çatlasın 100.000 - 115.000 lira. Arabayıda birlikte kullanacağız zaten ama babam için pek sorun değil genç arabasıymış olgun arabasıymış. Yaklaşık 2 yıldan beri araştırıyorum. Bende kendime göre kriterler koydum şöyle ki;

Donanım olarak:
    - Cam tavan, sunroof/moonroof
    - Çerçevesiz kapılar
    - Tv, navigasyon
    - Elektrikli, hafızalı, ısıtmalı/soğutmalı koltuk
    - Otomatik katlanabilen elektrikli hafızalı ısıtmalı aynalar
    - Far, yağmur, park sensörü, geri ve ileri gösteren kamera,
    - Park asistanı
    - Hız sabitleyici
    - Soğutmalı/ısıtmalı torpido
    - Otomatik uzun far sistemi
    - Adaptif xenon far, bi xenon far
    - Yokuş kalkış desteği
    - Asr, esp/vsa edl, ebd, aas, tcs
    Vs. özellikler

Motor olarak maksimum 7-8 litre yakan ancak torku iyi seviyede, tasarım olarak geniş, ve şık duran, yoldan geçerken en azından dikkat çeken arkasından bakılan bir araç olmalı. Dizel tercihtir ha ama benzinde olur.

19 yaşındayım kanı kaynıyor insanın işte yardım ederseniz çok memnun olurum abilerim kardeşlerim saygılar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre M. -- 31 Ocak 2013; 20:33:15 >

• bmw 320d,volvo s60 dizel,passat cc dizel,audi a5 dizel,mercedes c220 cdi olabilir...benzinli modellerini tercih etme derim gençsin gezmek istersin başına bela olur:) ilk olarak passat cc'yi elerdim sonra volvo s60'ı...geriye bmw audi ve mercedes kalıo.mercedesin fiyatı diğerlerine göre daha yüksek olabilir.bütçe yetermi yetmezmi bilmiorum.2008-2009 alınır ama daha yüksek modellere belki yetmeyeilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

bmw 320d,volvo s60 dizel,passat cc dizel,audi a5 dizel,mercedes c220 cdi olabilir...benzinli modellerini tercih etme derim gençsin gezmek istersin başına bela olur:) ilk olarak passat cc'yi elerdim sonra volvo s60'ı...geriye bmw audi ve mercedes kalıo.mercedesin fiyatı diğerlerine göre daha yüksek olabilir.bütçe yetermi yetmezmi bilmiorum.2008-2009 alınır ama daha yüksek modellere belki yetmeyeilir.
    Mercedes ilk seçimimdi fakat çok fazla görür olduğumdan eledim. Bmw'de ise cam tavan yok yada ben bulamadım. Geriye Volvo S60 ve Audi kaldığında da Audi A5 galip geliyor doğal olarak. Ama bu kadar sınırlı olamaz diye düşünüyorum başka alternafitlerde olmalı. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre M. -- 31 Ocak 2013; 19:51:52 >
  • quote:

bmw 320d,volvo s60 dizel,passat cc dizel,audi a5 dizel,mercedes c220 cdi olabilir...benzinli modellerini tercih etme derim gençsin gezmek istersin başına bela olur:) ilk olarak passat cc'yi elerdim sonra volvo s60'ı...geriye bmw audi ve mercedes kalıo.mercedesin fiyatı diğerlerine göre daha yüksek olabilir.bütçe yetermi yetmezmi bilmiorum.2008-2009 alınır ama daha yüksek modellere belki yetmeyeilir.
    3.20d, a4, a5
  • Direksiz kapı ve cam tavan konusunda çok ısrarcıyım olmazsa olmaz abi :D
  • A5 sportback 2.0 TDİ Beyaz
  • Ben sizin yerinizde olsam VW CC veya benzinli 3 serisi bakardım.Dizel araçlar istediğiniz donanımda butçenizi aşar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnakgnl

Ben sizin yerinizde olsam VW CC veya benzinli 3 serisi bakardım.Dizel araçlar istediğiniz donanımda butçenizi aşar.

Hocam benzine yine zam yaptılar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnakgnl

Ben sizin yerinizde olsam VW CC veya benzinli 3 serisi bakardım.Dizel araçlar istediğiniz donanımda butçenizi aşar.
    Evet güzel öneriler fakat tek kapı olsun istemiyorum :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre M.

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. İlgimi çeken tartışmaları ve konuları takip ediyordum. Lakin içime bir kurt düşünce, kararsız kalınca üye olup bu sorunuma bir çare ve çözüm bulmak amacıyla geldim. Aramızda iyi bir dostluk oluşması dileğiyle...

Şimdi gelelim sıkıntıya, ben 18 yaşına basar basmaz ehliyetimi aldım. Yani geçen sene. Babamın bir sözü vardı "Ehliyetini eline al istediğin arabayı alacağım" diye tabi öyle aşırı bir bütçemiz yok. Maksimum taş çatlasın 100.000 - 115.000 lira. Arabayıda birlikte kullanacağız zaten ama babam için pek sorun değil genç arabasıymış olgun arabasıymış. Yaklaşık 2 yıldan beri araştırıyorum. Bende kendime göre kriterler koydum şöyle ki;

Donanım olarak:
    - Cam tavan, sunroof/moonroof
    - Çerçevesiz kapılar
    - Tv, navigasyon
    - Elektrikli, hafızalı, ısıtmalı/soğutmalı koltuk
    - Otomatik katlanabilen elektrikli hafızalı ısıtmalı aynalar
    - Far, yağmur, park sensörü, geri ve ileri gösteren kamera,
    - Park asistanı
    - Hız sabitleyici
    - Soğutmalı/ısıtmalı torpido
    - Otomatik uzun far sistemi
    - Adaptif xenon far, bi xenon far
    - Yokuş kalkış desteği
    - Asr, esp/vsa edl, ebd, aas, tcs
    Vs. özellikler

Motor olarak maksimum 7-8 litre yakan ancak torku iyi seviyede, tasarım olarak geniş, ve şık duran, yoldan geçerken en azından dikkat çeken arkasından bakılan bir araç olmalı. Dizel tercihtir ha ama benzinde olur.

19 yaşındayım kanı kaynıyor insanın işte yardım ederseniz çok memnun olurum abilerim kardeşlerim saygılar sevgiler.

Volvo s 60 dizel guzel bir tercih olurdu senin icin, mesajini okuyunca gencligime dondum babamla araba pazarlarina giderdik... s60 hem baban icin hem senin icin iyi olur diye dusunuyorum ama gidin binin surun ona gore karar verin... Saglicakla kal..

• BMW 3 serisi aradigin butun ozellikleri karsiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

BMW 3 serisi aradigin butun ozellikleri karsiliyor.
    Mercedes'in son günlerde konuşulan CLA modelide ilgimi çekmedi değil aslında
  • Audi a5 tdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Audi a5 tdi
    Yazılanlardan başka seçenek yok =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Yazılanlardan başka seçenek yok =)

Alıntıları Göster
    aklıma gelen bütün seçenekleri yukarıda yazmıştım.ama ben senin yerinde olsam bir SUV'de almayı düşünürdüm.keşke biraz daha bütçen olsada Evoque alsan derim.gelmiş geçmiş en iyi tasarımlardan biri bence.
  • quote:

aklıma gelen bütün seçenekleri yukarıda yazmıştım.ama ben senin yerinde olsam bir SUV'de almayı düşünürdüm.keşke biraz daha bütçen olsada Evoque alsan derim.gelmiş geçmiş en iyi tasarımlardan biri bence.

Alıntıları Göster
    SUV sınıfıda düşünebilirim elbette Evoque da çok sıradışı bir araç bence :)
  • quote:

limit 75 bin kafa bi dünya
    Bende buna yakın bir durumdaydım kararım CC den yana ağır bastı. Kapıların direksiz olması, cam tavan olması beni etkiledi şahsen. 4 kişilik bir aile için yine ideal bir seçim bence. 4 kişi ve üstü bir aile içinse tercihim Tiguan'dan yana olurdu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

limit 75 bin kafa bi dünya
    Bende buna yakın bir durumdaydım kararım CC den yana ağır bastı. Kapıların direksiz olması, cam tavan olması beni etkiledi şahsen. 4 kişilik bir aile için yine ideal bir seçim bence. 4 kişi ve üstü bir aile içinse tercihim Tiguan'dan yana olurdu :)

Alıntıları Göster
    Audi a5

Bmw 320d

Passat CC

• quote:

+1905

Aynen Kime Evoque'u gösterdiysem bayıldı hiç bir SUV'u bu kadar beğenmemiştim gerçekten harika yapmışlar

Arkadaşa da 320 d öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forvenor -- 1 Şubat 2013; 18:31:19 >
  • Audi A5 2.0 TDI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.