MAKSİMUMU 900.000 TL CİVARI OTOMATİK SEDAN HARİÇ ARAÇ ÖNERİSİ BEN 2 ARAÇ ARASINDA ÇOK KALDIM C3 AİRCROS 2020-2022 1.2 PURE TECH (1.5 DİZEL MOTORA PARAM YETMEYEBİLİR.) YA DA MAZDA CX-3 2016-2017 MODELLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM SİZCE OLUMLU OLUMSUZ YÖNLERİNE BAKILIRSA HANGİSİ OLUR. YADA BAŞKA ÖNERİNİZ VAR MIDIR? AYLIK ORTALAMA 3000 KM YAPACAĞIM BİRDE GENELLİKLE EŞİM KULLANACAK. |
900.000 TL ARAÇ ÖNERİLERİ-PROBLEMLERİ
-
-
Mazda cx-3 segmentinin üstünde bir araç temizi varsa kesinlikle alınır tabi bu paraya 1-2 yaşında clio da bulabilirsiniz -
psa grubuna bulaşmanızı pek önermem cx3 güzeldir. Ama mazda piyasadan çekildi. İleriki zamanlarda yedek parça usta vs sorunu yaşanabilir.
-
Soru tam anlaşılmıyor. Manuel HB veya SW kasa mı arıyorsunuz?
-
Yine boş i mazda övülüyor.
Bir mazda sürün bir de 1.2 puretech. Sonra zaten cevabı kendiniz verirsiniz. İç kalitesi mazdanın iyi olsa da ne yazık ki eski :( ek olarak türkiyeden çekilmiş bir marka 4x4 ise işler değişir ama 1.2 puretech motoru sürüş hissi olarak çok seviyorum belki o yüzden objektif olamıyorumdur
308 1.5bluehdi bakılabilir. Bir önceki kasa.
Astra K 1.6cdti bakılır
Belki crossland ve Kona
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 9 Ocak 2025; 11:15:26 > -
cümleler biraz devrik olmuş pek anlaşılabilir değil hakılısınız. İlk yazım zaten iş yerinden yazdım geçtim çok detayı önemsememiştim cevap verilmez diye.
Asıl amacım ve isteğim şudur:
- yüksek bir araç lazım köye dağa taşa gidiyorum arada
- masraf çıkarmayan bir araç olmalı şuan ki aracım ile 2 3 ayda bir sanayideyim.
- eşimin de kullanmak isteyeceği bir araç olmalı kendisi sadece otomatik seviyor ve sedan araçtan nefret ediyor.
- Eski de olsa biraz daha donanımlı dolu araçlara bakıyoruz.
- Herkes kendi ilgi alanına göre yönlendirmek istiyor bilgi kirliliği mevcut kime neye inanacağımı neye yöneleceğimi şaşırdım.
- bütçem kısıtlı olduğu için deneyimlerinize ihtiyacım var.
- daha önce 3 aracım oldu hepsinden büyük kazıklar yedim hemde sorunsuz olması beklenen araçlardan o yüzden artık çok daha temkinli olmak istiyorum.
-
psa gurubuyla ilgili binlerce şikayet ve sorun dinledim okudum ama bir o kadar da bakarsan sorun olmaz millet abartıyor diyen de mevcut
-
4x4 şart değil tabii sadece eşimle beraber kullanabileeğim sedan harici otomatik uzun yola da gidebileceğim az yakan konforlu bir araç arıyorum. çok fazla bilgi kirliliği var bizim halkımız abartır bazen suçunu kabul de etmez kendi yaptığını saklar ama binlerce kötü yorum gördüm güvenim gitti. ilk düşünce c3 dü aslında 2020 model civarı temizlerine bakmak istedim. bu seferde daha önceki sahibi kötü baktıysa problem büyük olabilir korkusu ile uzak durmak için başka araçlara yönlendim.
-
Dolu bir araç istiyorum ve az yaksın istiyoruz mazda ikisinide karşılıyor gibi duruyor bakım masrafları da düşük ve arıza kronik sorun vs de görmedim önemli bir konu o yüzden mazda istedim ancak başka bir öneriniz olursa dinlemek isterim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X