Şimdi Ara

10 000 tl den düşük araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar Allah'ın izniyle baba oluyorum.Hanımın malum mide bulantıları arttı.Bir araç şart oldu.Hafta da 1 kez 17 17 35 km yol yapıyorum aile lere giderken.Cebimde 6000 tl nakit var 3 5 de kenardan bulsam diyorum.Eğer pahalı bir araba bulsam ev dar bir sokak kapının önünde haftanın 6 günü yatacak ve aklım araba da olacak ne oldu diye artı madden de kendimi zora sokmak istemiyorum.O yüzden şöyle bir araç düşündümhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-98-mod-clio-196896749/detay
    ama temiz model neredeyse yok.zaman da daralıyor yaza kadar fiyatlarda artacak.Temiz bir şahin buldum 6000 e motor kaportası güzel ustalar beğeniyor.

Servise sene de 1 bakıma götürcek yedek parça servisi el yakmayacak memur işi tavsiyeleriniz nelerdir? (bu arada gezmeyi çok sevmiyoruz.Ailelere gitmek dışında pek ihtiyacım olmayacak)

• tata indica 1.4 tdı al bence hem yaşı genç olur hem dizel hemde geniş bir araç tipide çok güzel ama yinede siz bilindil bir marka olsun diyorsanız eski kasa lagunalara bakın bu fiyatlara var ve çok güzel bir araç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatalar için koşarak uzaklaş diyor herkes o yüzden biraz uzağım lagunalara şimdi bakıyorum
  • Lada Vega alınabilir.
  • Lada vega bir önceki aracımdı.Çok fazla yordu beni elektrik vb sorunları.16 valfler için sorunsuz diyorlar ama ilk planda daha ufak araçlar var malum park sorunu yaşıyorum
  • 93-98 arası vectra astra mazda 626 323 lere bakabilirsiniz 10bine alinacak lagunadan hayir gelmez bana kalırsa.. Karar sizin saygilar..

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemmatrix

Tatalar için koşarak uzaklaş diyor herkes o yüzden biraz uzağım lagunalara şimdi bakıyorum

rover 216 lardan da uzaklaş diyor millet ama 10.000 tl ye alınacak rover 216 dan daha lüx araba yok birazda beklenti meselesi sorunsuz olsun uno yada binerim diyen insanlar bunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malumun maddi yetersizlikden 20 yıllık araba bakıyorum.Haliyle arıza vericek ama roverın servisi nerede yada bana bir araçlık daha masraf çıkarmasından korkuyorum
  • fiat: tipo- tempra- palio vb....
    Renault: clio- broadway-megane1- vb..
    tavsiyem Renault megane1 (1996-1999) ve fiat tipodur. (1996-1999)
  • O zaman sizi tipo paklar

• quote:

Orijinalden alıntı: mirza22

fiat: tipo- tempra- palio vb....

Hocam clio 1.4 hb lerden bulsam 10000 e anında kaçırmıcam.Tipolar konusunda da yedekparçaların kuş serisinden pahalı olması nedeniyle sevilmediği söylendi.Bilgiiniz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemmatrix

quote:

Orijinalden alıntı: mirza22

fiat: tipo- tempra- palio vb....

Hocam clio 1.4 hb lerden bulsam 10000 e anında kaçırmıcam.Tipolar konusunda da yedekparçaların kuş serisinden pahalı olması nedeniyle sevilmediği söylendi.Bilgiiniz var mıdır?

yedek parça olayı malum ülkemizde orijinal yan sanayi muhabeti.... her keseye göre yedek parça var olmadı çıkma var. tipo araba kullanması çok zevkli bir arabadır. 2 sene kullandım beni hiç üzmedi. klasik bakımını yapcaksın o kadar. yağını, suyunu, periyodik olarak değiştir. arkana bakma. megane1 de çok sağlam arabadır. görünüşü çok güzel. bence acele etme istediğin fiyat aralığında kesin bulursun
    örneğin şu aracı iyi bir pazarlıkla 9-10 bin arası bir fiyata alırsın. bakma pazarlık yoktur diyene en az bin tl indirir.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-superrrr-clio-191143217/detay sürekli araba siten siteleri oto pazarlarını takip et bişi bulursun. alah şimdiden kaza bela vermesin.

• İlginizden dolayı teşekkürler arkadaşlar takip listem belli oldu
  • muhtesemmatrix M kullanıcısına yanıt
    Renault modellerine bakın hocam masrafsız ve ikinci eli iyi.

• 1990 lancer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tempra SX AK & SW SX AK yerinde seçim olur bence.
  • Bulduğunuz clio 1ler işinizi görür hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdallBaggal

93-98 arası vectra astra mazda 626 323 lere bakabilirsiniz 10bine alinacak lagunadan hayir gelmez bana kalırsa.. Karar sizin saygilar..

10bine 96 ve üstü b kasa vectra alamazsın, al da gör bak noluyor
  • 96 Micra bakabilirsiniz, ben de yakında satmayı düşünüyorum

• Tipo alın derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.