Şimdi Ara

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.809
Cevap
26
Favori
80.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer 2 hafta içinde düzelmezse servise göndericem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Eğer 2 hafta içinde düzelmezse servise göndericem.

Hocam duzelir veya duzelmesse iki hafta icinde beni haberdar ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklılık gösteriyor herhalde SSD ' den SSD ' ye normalde olması gereken Dreamcream ' in değerleri.
  • Daha önceki magician güncellemelerinde programı çalıştırdığımızda yeni versiyon var diye uyarı verirdi. SSD firmware güncellemesi var derdi. Şu anda hala uyarı vermiyor. Şimdi böyle olunca gönülsüz bir güncelleme yapılmış gibi hissettiriyor adama :) Yükleyesim de gelmedi o yüzden.
  • yüklemekte kararsız olan arkadaşlar, hdtach ile kısa bir benchmark yapıp grafiğe baksınlar, ciddi inişler çıkışlar varsa "bence" yapılmalı, ama yok grafik düz çizgi şeklinde ilerliyorsa güncellemeyi en azından erteleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

yüklemekte kararsız olan arkadaşlar, hdtach ile kısa bir benchmark yapıp grafiğe baksınlar, ciddi inişler çıkışlar varsa "bence" yapılmalı, ama yok grafik düz çizgi şeklinde ilerliyorsa güncellemeyi en azından erteleyebilirsiniz.

şöyle değerler alıyorum normal mi, windows 8,

anakartım yukarıdaki sizce sata3 mü sata2 mi?

hız değerleri nasıl, yardımlarınız için teşekkürler
    (Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

• Rapid modu kapatıp sonuçlarınızı koyarsanız daha mantıklı fikirler yürütebiliriz. Zira şuan ssd'den çok ram performansınızı görmüş oluyoruz.

anakartınız sata 2 bu arada.
    @ercinoyman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 17 Mayıs 2015; 18:04:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Rapid modu kapatıp sonuçlarınızı koyarsanız daha mantıklı fikirler yürütebiliriz. Zira şuan ssd'den çok ram performansınızı görmüş oluyoruz.

anakartınız sata 2 bu arada.
    @ercinoyman

hocam öncelikle ilginiz için teşekkürler rapid kapalı resim ekliyorum, sata 2 olduğunu nasıl anlıyoruz hocam bu arada

• Verdiğiniz anakart linkinden bakarak söyledim serial-ata 3 gb/s teorik hız diyor buda sata 2'nin teorik hızı.

sequental kısmı sata 2 için normal görünsede, 4k kısmı fazla düşük geldi bana, diğer arkadaşların da sata 2 olduğunu gözönüne alarak yorumlarını isteyelim.

@ercinoyman
  • Son güncellemeyi yaptığımdan beridir SSD'nin üstünde kara bulutlar gezmeye devam ediyor. Asıl işin kötü yanı gün geçtikçe okuma hızı düşmeye devam ediyor. SSD'yi satın aldığım yere mesaj attım bana servis için nereye gideceğimi söylesinler finaller bittikten sonraki ilk işim servise gitmek olacak. Servise gittikten sonra servis sürecinde tüm yaşadıklarımı tek tek buraya yazıcam. İnşallah sorunu sıkıntı çıkmadan çözerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 18 Mayıs 2015; 18:10:38 >

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    İyi yaparsın hocam böylelikle Samsung ' un Teknik servisini de görmüş oluruz, update ' ten önce ve sonraki değerleri iyice belirtte bunlar normal değerler demesinler.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Uyarınız için teşekkürler. Detaylı bir değer tablosu oluşturup gideceğim servise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Güncelleme yapmayı öneriyor musunuz?

Şuan ortada gibi çok güzel değerleri yakalayan da var , ssd'sinin performansı düşen de, daha fazla geribildirim gelse kesinleşecek te...
  • Arkadaşlar 6 saniyede kapanan pc şuan 20+ sn de kapanıyor, yanlışlıkla yeni hdd me yapacağım birleştirmeyi mydefrag ile ssd ye yaptım 1 kere,güncellemede yapmıştım en son hali 20+ sn de kapanması oldu,aşağı indiriyorum bir şekilde sonra tekrar 20 sn ye yakın bir zamanda kapanıyor,çözüm ?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam galiba gaziosmanpaşada oturuyorsun bende orada oturuyorum gaziosmanpaşanın vatan şubesindenmi aldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lja69

hocam galiba gaziosmanpaşada oturuyorsun bende orada oturuyorum gaziosmanpaşanın vatan şubesindenmi aldın.

Evet oradan almıştım satalı çok oldu bunu.
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,
    Az önce yeni ssdyi (850 evo 250 gb) bilgisayara zahmetli de olsa takmayı başardım. Yalnız bizim test değerleri biraz farklı çıkıyor. Optimizasyonu performans a getirdim. Bir inceleyip yorum yaparsanız çok makbule geçecek

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

• bluejean B kullanıcısına yanıt
    Rapid modu kapat hocam.
  • Kapattım hocam son değerler bu şekilde.

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)

• Arkadaşlar yardım edin,pc 20+ sn de kapanıyor,normalde en fazla 10 idi ?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.