Şimdi Ara

Kritik Soru: se xperia mini pro - htc desire z ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mygeee

Okudum da benim de bu canavardan bi tane alasım geldi :) Sanırım ekranı kareye yakın olduğu için 3" köşegen uzunluğunda fazlaca bir alana sahip (en büyük alan karededir ve kenar uzunlukları farkı arttıkça alan azalır). Bildiğim kadarıyla bu modelde xLoud yok,Live with Walkman de var bu özellik ama demek ki olmamasına rağmen dış sesi çok çok iyi. Malzeme konusuna gelince,Neo yu elimde inceleme fırsatı buldum ama Xperia mini yi sadece videolarda gördüm,videolardan göründüğü kadarıyla evet daha iyi bir malzeme yapısına sahip gibi Neo dan..Şu an için tam bir F/P ürünü olarak duruyor,yeni telleri de bekliyorum aslında ama yılbaşından sonra fiyatların artması korkusu da var.. benim eski canavarın soluğu yettiği kadar piyasayı takip etmeliyim sanırım :)

Forumdaş xLoud var buradan bakarsan görebilirsin, istersen telefonun ekran görüntüsünüde koyabilirim ses ayar menüsünden

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-mini-pro?cc=tr&lc=tr#view=features_specifications

Vatan bilgisayarda yine stoklara girmiş %25 indirimi denk gelince direkt al derim

Yılbaşından sonra döviz kurlarındaki artış fiyatlara yansıyabilir ama yılbaşına özel kampanyalarda çıkabilir tabi bu bir risk.

Yine sana tavsiyem Xperia Mini yi değilde, Mini Pro yu tercih etmen olacaktır. Klavye eksi olmaz artı olur, ekran alanında sanal klavye belirmediğinden daha geniş bir kullanım alanı oluşuyor ekranda ve tabi ekstradan önde bulunan kamerası var (skype üzerinde denedim kesinlikle işe yarıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madozz -- 22 Aralık 2011; 2:18:55 >

• Yok forumdaş yanlış yazmışım, zaten Xperia Mini yi hiç düşünmedim,Mini Pro her anlamda daha alınası benim için..Ondan bahsetmiştim..Aslında HTC Ryhme ın çıkmasını bekliyorum,iyi bir fiyattan çıkarsa onu almak istiyorum ama abartılı bir fiyat çekerlerse Mini Pro yu alır çıkarım bu işten :)
  • quote:

Yok forumdaş yanlış yazmışım, zaten Xperia Mini yi hiç düşünmedim,Mini Pro her anlamda daha alınası benim için..Ondan bahsetmiştim..Aslında HTC Ryhme ın çıkmasını bekliyorum,iyi bir fiyattan çıkarsa onu almak istiyorum ama abartılı bir fiyat çekerlerse Mini Pro yu alır çıkarım bu işten :)

Forumdaş Htc Ryhme 1100 - 1200 tl fiyat eşiğinin altında çıkmayacaktır kuvvetle muhtemel

Gelişmelerden haberdar et beni merak ettim tercihini :)
  • o fiyattan çıkarsa biraz abartmış olurlar,ben giderim o paraya Galaxy R,Evo 3D ya da optimus 3d alırım:) Tamam aldığım takdirde burada paylaşacağım,ama henüz beklemedeyim..
  • quote:

o fiyattan çıkarsa biraz abartmış olurlar,ben giderim o paraya Galaxy R,Evo 3D ya da optimus 3d alırım:) Tamam aldığım takdirde burada paylaşacağım,ama henüz beklemedeyim..

Var mı bir gelişme forumdaş ? :) Birden forumda gezinirken geldi aklıma sormak istedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozz

quote:

o fiyattan çıkarsa biraz abartmış olurlar,ben giderim o paraya Galaxy R,Evo 3D ya da optimus 3d alırım:) Tamam aldığım takdirde burada paylaşacağım,ama henüz beklemedeyim..

Var mı bir gelişme forumdaş ? :) Birden forumda gezinirken geldi aklıma sormak istedim :)

forumdaş inan bu kadar ince elemeden,sık dokumadan sonra gidip de "telefona ne para verecem o kadar" deyip 200 TL lik bişey almaktan korkuyorum :D Zaten mevcut telimin beyin ölümü gerçekleşene kadar zamanım var,fiyatlar düşüyo yeni şeyler çıkıyo güzel oluyo hanii..şu anki telim de bi garip bir cihaz,4 aydır ha öldü ha ölecek dedikçe yeniden diriliyor,şahlanıyor kerata.HTC farkı işte :)

Şu an alacak olsam bir tel,gidip de Motorola Atrix alırdım forumdaş veyahut Samsun Galaxy R (fiyatı 1000 TL ye kadar düşmüş).Ama yeni bir telefon almam gerekeceği gün(belki yarın belki 2 ay sonra) telefon piyasası nasıl olur ve tercihlerim hangi yönde değişir bunu kestirmek güç..Beklemedeyim velhasılı..

Senin mini pro ile aran nasıl?Mini pro konusunda bazı şikayetler okuyorum,umarım sende yoktur..

• quote:

forumdaş inan bu kadar ince elemeden,sık dokumadan sonra gidip de "telefona ne para verecem o kadar" deyip 200 TL lik bişey almaktan korkuyorum :D Zaten mevcut telimin beyin ölümü gerçekleşene kadar zamanım var,fiyatlar düşüyo yeni şeyler çıkıyo güzel oluyo hanii..şu anki telim de bi garip bir cihaz,4 aydır ha öldü ha ölecek dedikçe yeniden diriliyor,şahlanıyor kerata.HTC farkı işte :)

Şu an alacak olsam bir tel,gidip de Motorola Atrix alırdım forumdaş veyahut Samsun Galaxy R (fiyatı 1000 TL ye kadar düşmüş).Ama yeni bir telefon almam gerekeceği gün(belki yarın belki 2 ay sonra) telefon piyasası nasıl olur ve tercihlerim hangi yönde değişir bunu kestirmek güç..Beklemedeyim velhasılı..

Senin mini pro ile aran nasıl?Mini pro konusunda bazı şikayetler okuyorum,umarım sende yoktur..

Forumdaş sıkıntıların çoğu telefonun güncellemesinden önceki kararsız sürümdendi sanırım, güncellemenin gelişiyle gayet stabil oldu mini canavar :) Özetle çok memnunum Sony Ericsson en mantıklı tercih oldu

Sana tavsiyem telefon alma vaktin gelince listende bir Sony Ericsson (yada artık SONY oldu) bulundur, hatta bence sana Xperia Arc S yakışır

• Arc S i çok beğenmedim ama işçilik olarak,Xperia S nasıl olacak ben de merak ediyorum.Sony tasarımları eskisi gibi güzel tasarımlar yapıyor ama bariz işçiliği ve malzeme kalitesini bozmuş diyebilirim.Motorola ve HTC o konuda favorimdir.Haklısın ama tam teknoolojide geçiş dönemidir bu aylar,Nisan a kadar beklemek mantıklı olur.Bakalım bizim ihtiyar daha ne kadar dayanabilecek :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.