internetten falan baktım ama bir şey bulamadım.benim bildiğim kadarı ile rakip takım bana vurunca benim canım doluyor.tam tersine ise life steal deniliyor.o zaman life steal ve kritik kasarsak ölümsüz olmamız lazım.
1 stuna bakarsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Grawl
Bu mesaj silindi.
Bir şey anlayan varsa bana anlatsın
quote:
Orijinalden alıntı: Grawl
Bu mesaj silindi.
dalga geçmeyin.ölümsüz olmayacağımızı bende biliyorum.mantığını anlamadığım için öyle söyledim.mesela try.
quote:
Orijinalden alıntı: Marcus Glory
dalga geçmeyin.ölümsüz olmayacağımızı bende biliyorum.mantığını anlamadığım için öyle söyledim.mesela try.
Alıntıları Göster
Adam diyor full crit ve lifesteal kasak 1200 crit vurak 800 canımız dolsun ölümsüz oluruz burdan bakınca şimdi hakketten ben einstein kuzeniyim la
quote:
Orijinalden alıntı: Marcus Glory
Alıntıları Göster
crit vurma şansın senin vurduğun dmg nin %200 olarak vurman demektir yani 2 kat vurma senin canını doldurma değil life s. da rakipten vurduğun hsaarın %x i kadar can çekmendir...
quote:
Orijinalden alıntı: qwertyuıoplkjhgfdsa
crit vurma şansın senin vurduğun dmg nin %200 olarak vurman demektir yani 2 kat vurma senin canını doldurma değil life s. da rakipten vurduğun hsaarın %x i kadar can çekmendir...
Alıntıları Göster
critic vuruş demek belli bir şansla attack damage inin 2 katını adama vurman demek ( bunu itemler ile 2.5 katına çıkarabilirsi bknz: inf edge ) ama bu oran rakibin Armor una göre %'lik oranda düşecektir.
internetten falan baktım ama bir şey bulamadım.benim bildiğim kadarı ile rakip takım bana vurunca benim canım doluyor.tam tersine ise life steal deniliyor.o zaman life steal ve kritik kasarsak ölümsüz olmamız lazım.
Saldırı yaparak çalacağın canın karşı tarafın sana vereceği hasardan çok olacağı garantisini sana kim veriyor ?
Zaten senin deyimine göre; atak hızı ve kritik kasanlar AD Carry'ler oluyor ki çok dayanıksız karakterler olduğu için ölümsüzlük söz konusu değil.
quote:
Orijinalden alıntı: JackGhosen
quote:
Orijinalden alıntı: altı ok
Saldırı yaparak çalacağın canın karşı tarafın sana vereceği hasardan çok olacağı garantisini sana kim veriyor ?
Zaten senin deyimine göre; atak hızı ve kritik kasanlar AD Carry'ler oluyor ki çok dayanıksız karakterler olduğu için ölümsüzlük söz konusu değil.
2 blood,ie,phantom ve bilimum critic itemi kasarsan verdiğin hasar ve life steal çok fazla olur ama çok dayanıksız olursun 1 stun canını çok yakar.En basit örneği ad carryler
quote:
Orijinalden alıntı: Streç
2 blood,ie,phantom ve bilimum critic itemi kasarsan verdiğin hasar ve life steal çok fazla olur ama çok dayanıksız olursun 1 stun canını çok yakar.En basit örneği ad carryler
Alıntıları Göster
AP Carry gelip sana tek atınca neyle lifesteal yapıcaksın?
quote:
Defalarca okumama rağmen anlamakta sıkıntı çekiyorum. Şimdi düşman sana kritik vurunca canının mı dolduğunu düşünüyorsun? Bildiğin herşeyi unut...Yukarıda Oğuzhan açıklamış zaten. İnternete nasıl yazıp bulamadın onu da anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Sarumsa
quote:
Defalarca okumama rağmen anlamakta sıkıntı çekiyorum. Şimdi düşman sana kritik vurunca canının mı dolduğunu düşünüyorsun? Bildiğin herşeyi unut...Yukarıda Oğuzhan açıklamış zaten. İnternete nasıl yazıp bulamadın onu da anlamadım.
Gerekli açıklama; Halk dilince kritik normal vurulan damagenin 2 kat daha fazla vurmasıdır. Yüzde olarak değişebilir ÖRNEK: %50 kritik 2 vuruştan 1nin kritik vurduğu anlamına gelir. Normal vuruş 100 ise Kritikte 200 damage vurur. İE iteminde daha kritiğin daha yüksek vurur. Life steal rakibe vurulan her basit atakta belirtilen yüzde kadar hpnin dolmasıdır. Atak hızı ne kadar yüksekse hpde o kadar çabuk dolar.
quote:
Orijinalden alıntı: srknn
Gerekli açıklama; Halk dilince kritik normal vurulan damagenin 2 kat daha fazla vurmasıdır. Yüzde olarak değişebilir ÖRNEK: %50 kritik 2 vuruştan 1nin kritik vurduğu anlamına gelir. Normal vuruş 100 ise Kritikte 200 damage vurur. İE iteminde daha kritiğin daha yüksek vurur. Life steal rakibe vurulan her basit atakta belirtilen yüzde kadar hpnin dolmasıdır. Atak hızı ne kadar yüksekse hpde o kadar çabuk dolar.
Halk dilinde ?
quote:
Orijinalden alıntı: Stay With Me
quote:
Orijinalden alıntı: srknn
Halk dilinde ?
Alıntıları Göster
Sen onları kasınca savunman olmayacağı için öyle bir durum olmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Two Stroke
Sen onları kasınca savunman olmayacağı için öyle bir durum olmayacak.
Alıntıları Göster
adam criticicalı liefstealin tersi sanıyor vay be
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
adam criticicalı liefstealin tersi sanıyor vay be
Alıntıları Göster
Düz vuruşlarının normal hasarın 2 katını vermesidir.(100 AD-->200 Damage)
quote:
Orijinalden alıntı: Rammvier
1 stuna bakarsin
kritik vuruş : Kritik zamanlarda yapılan vuruş.
quote:
Orijinalden alıntı: adaadaa
kritik vuruş : Kritik zamanlarda yapılan vuruş.
Alıntıları Göster
gragas kafana 2 tane fıçı attı mı lifesteal falan kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
critic vuruş demek belli bir şansla attack damage inin 2 katını adama vurman demek ( bunu itemler ile 2.5 katına çıkarabilirsi bknz: inf edge ) ama bu oran rakibin Armor una göre %'lik oranda düşecektir.
Armor'un bu oranı ne derece düşürdüğü konusunda bi bilgin var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: FastOne
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
Armor'un bu oranı ne derece düşürdüğü konusunda bi bilgin var mı ?