Şimdi Ara

kritik vuruş tam olarak ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
11.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten falan baktım ama bir şey bulamadım.benim bildiğim kadarı ile rakip takım bana vurunca benim canım doluyor.tam tersine ise life steal deniliyor.o zaman life steal ve kritik kasarsak ölümsüz olmamız lazım.

• 1 stuna bakarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grawl

Bu mesaj silindi.
    Bir şey anlayan varsa bana anlatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grawl

Bu mesaj silindi.
    dalga geçmeyin.ölümsüz olmayacağımızı bende biliyorum.mantığını anlamadığım için öyle söyledim.mesela try.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

dalga geçmeyin.ölümsüz olmayacağımızı bende biliyorum.mantığını anlamadığım için öyle söyledim.mesela try.

Alıntıları Göster
    Adam diyor full crit ve lifesteal kasak 1200 crit vurak 800 canımız dolsun ölümsüz oluruz burdan bakınca şimdi hakketten ben einstein kuzeniyim la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

Alıntıları Göster
    crit vurma şansın senin vurduğun dmg nin %200 olarak vurman demektir yani 2 kat vurma senin canını doldurma değil life s. da rakipten vurduğun hsaarın %x i kadar can çekmendir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyuıoplkjhgfdsa

crit vurma şansın senin vurduğun dmg nin %200 olarak vurman demektir yani 2 kat vurma senin canını doldurma değil life s. da rakipten vurduğun hsaarın %x i kadar can çekmendir...

Alıntıları Göster
    critic vuruş demek belli bir şansla attack damage inin 2 katını adama vurman demek ( bunu itemler ile 2.5 katına çıkarabilirsi bknz: inf edge ) ama bu oran rakibin Armor una göre %'lik oranda düşecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vuruş Hissi En İyi Olan Oyun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

internetten falan baktım ama bir şey bulamadım.benim bildiğim kadarı ile rakip takım bana vurunca benim canım doluyor.tam tersine ise life steal deniliyor.o zaman life steal ve kritik kasarsak ölümsüz olmamız lazım.

Saldırı yaparak çalacağın canın karşı tarafın sana vereceği hasardan çok olacağı garantisini sana kim veriyor ?

Zaten senin deyimine göre; atak hızı ve kritik kasanlar AD Carry'ler oluyor ki çok dayanıksız karakterler olduğu için ölümsüzlük söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

internetten falan baktım ama bir şey bulamadım.benim bildiğim kadarı ile rakip takım bana vurunca benim canım doluyor.tam tersine ise life steal deniliyor.o zaman life steal ve kritik kasarsak ölümsüz olmamız lazım.

Saldırı yaparak çalacağın canın karşı tarafın sana vereceği hasardan çok olacağı garantisini sana kim veriyor ?

Zaten senin deyimine göre; atak hızı ve kritik kasanlar AD Carry'ler oluyor ki çok dayanıksız karakterler olduğu için ölümsüzlük söz konusu değil.

2 blood,ie,phantom ve bilimum critic itemi kasarsan verdiğin hasar ve life steal çok fazla olur ama çok dayanıksız olursun 1 stun canını çok yakar.En basit örneği ad carryler

• quote:

Orijinalden alıntı: Streç

2 blood,ie,phantom ve bilimum critic itemi kasarsan verdiğin hasar ve life steal çok fazla olur ama çok dayanıksız olursun 1 stun canını çok yakar.En basit örneği ad carryler

Alıntıları Göster
    AP Carry gelip sana tek atınca neyle lifesteal yapıcaksın?
  • quote:

Defalarca okumama rağmen anlamakta sıkıntı çekiyorum. Şimdi düşman sana kritik vurunca canının mı dolduğunu düşünüyorsun? Bildiğin herşeyi unut...Yukarıda Oğuzhan açıklamış zaten. İnternete nasıl yazıp bulamadın onu da anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarumsa

quote:

Defalarca okumama rağmen anlamakta sıkıntı çekiyorum. Şimdi düşman sana kritik vurunca canının mı dolduğunu düşünüyorsun? Bildiğin herşeyi unut...Yukarıda Oğuzhan açıklamış zaten. İnternete nasıl yazıp bulamadın onu da anlamadım.
    Gerekli açıklama;
    Halk dilince kritik normal vurulan damagenin 2 kat daha fazla vurmasıdır. Yüzde olarak değişebilir ÖRNEK: %50 kritik 2 vuruştan 1nin kritik vurduğu anlamına gelir. Normal vuruş 100 ise Kritikte 200 damage vurur. İE iteminde daha kritiğin daha yüksek vurur.
    Life steal rakibe vurulan her basit atakta belirtilen yüzde kadar hpnin dolmasıdır. Atak hızı ne kadar yüksekse hpde o kadar çabuk dolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: srknn

Gerekli açıklama;
    Halk dilince kritik normal vurulan damagenin 2 kat daha fazla vurmasıdır. Yüzde olarak değişebilir ÖRNEK: %50 kritik 2 vuruştan 1nin kritik vurduğu anlamına gelir. Normal vuruş 100 ise Kritikte 200 damage vurur. İE iteminde daha kritiğin daha yüksek vurur.
    Life steal rakibe vurulan her basit atakta belirtilen yüzde kadar hpnin dolmasıdır. Atak hızı ne kadar yüksekse hpde o kadar çabuk dolar.

Halk dilinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Orijinalden alıntı: srknn

Gerekli açıklama;

Halk dilinde ?

Alıntıları Göster
    Sen onları kasınca savunman olmayacağı için öyle bir durum olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Two Stroke

Sen onları kasınca savunman olmayacağı için öyle bir durum olmayacak.

Alıntıları Göster
    adam criticicalı liefstealin tersi sanıyor vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

adam criticicalı liefstealin tersi sanıyor vay be

Alıntıları Göster
    Düz vuruşlarının normal hasarın 2 katını vermesidir.(100 AD-->200 Damage)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammvier

1 stuna bakarsin
    kritik vuruş : Kritik zamanlarda yapılan vuruş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adaadaa

kritik vuruş : Kritik zamanlarda yapılan vuruş.

Alıntıları Göster
    gragas kafana 2 tane fıçı attı mı lifesteal falan kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

critic vuruş demek belli bir şansla attack damage inin 2 katını adama vurman demek ( bunu itemler ile 2.5 katına çıkarabilirsi bknz: inf edge ) ama bu oran rakibin Armor una göre %'lik oranda düşecektir.

Armor'un bu oranı ne derece düşürdüğü konusunda bi bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastOne

quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

Armor'un bu oranı ne derece düşürdüğü konusunda bi bilgin var mı ?

damage reduction

% [ armor / (armor+100) ] x 100
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.