Bildirim
Durum cidden kritik
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkür ederim yardımınız için. -
hevesini kırmak istemem ama biraz zor -
kusura bakma , durum kritik falan değil. sen o netlerle namık kemal ünide mak mühe bile yerleşemezsin büyük ihtimalle. ama namık kemal ünide biyosistem mühendisliği olabilir. -
Teşekkür ederim tahminleriniz ve düşünceleriniz için. İnşallah yanılırsınız deyip kendimi avutayım ozamansa :) -
Peki tahminen sıralamam kaç binlerde olur. -
kardeş yalanım yok tmciyim ygs 1 190 bininciyim sayısal sınavına da girdim ve netlerimiz nerdeyse aynı biyoloji hariç dierleri çok yakın yani hiç çalışmadan hiçbir şey bilmeden girdim ve şimdi sen namık kemalde inşaat müh düşünüyorum diyince şaşırdım bu fizik netiyle zor bence yani sen girersen ben de giriorum demektir sevindim şimdi iyi ki kaldırmışlar şu katsayı farkını -
quote:
Orijinalden alıntı: samgur
Peki tahminen sıralamam kaç binlerde olur.
kardeş illede inşaat müh.mü istiyorsun? yada illa namık kemal üni.mi olmalı? -
inşaat mühendisliği istiyorum. Ben liseye geçtiğimden beri hiç çalışmıyorum arkadaşlar bence bu netler bana fazla bile :) -
quote:
inşaat mühendisliği istiyorum. Ben liseye geçtiğimden beri hiç çalışmıyorum arkadaşlar bence bu netler bana fazla bile :)
İmkansız mezuna kal dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
inşaat mühendisliği istiyorum. Ben liseye geçtiğimden beri hiç çalışmıyorum arkadaşlar bence bu netler bana fazla bile :)
bayburt İÖ İnş müh için şansını dene istersen . Ama mezuna kalırsan çok değil az birazda çalışırsan büyük ihtimalle iyi bir üni'de İnş. müh kazanırsın. -
bende namık kemal inşaat istiyorum :) ygs 100k lys mat 35 geo 16 fiz 17 kim18 biyo 10 net geldi benm olur mu diye şüphelerim var :D :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X