Şimdi Ara

krom kaplı far anahtarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar golf v aracıma krom kaplı orjinal far anahtarı aldım ama aklıma takılan bir durum var kontağı cevirdiğim zaman park ışıkları sembolü yeşil yanan kısmı ,SIFIR konumda da olsa da YEŞİL renk sürekli yanıyor sizce ters durum mu var anlamadım?far anahtarım bu şekilde yardımlarınızı bekliyorum saygıarımla...http://e-nagao.sakura.ne.jp/sblo_files/e-nagao/image/ccheadlightswitch08.JPG

• Bildigim kadarıyla normal..passat cc lerde kullanılan anahtarda aynısı ve onlardakı durumda öle
  • Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
  • SENİN ALDIĞIN FAR ANAHTARI ÜLKELERE GÖRE DEĞİŞİYOR KONTAĞI ÇEVİRDİGİNDE PARK LAMBALARI DİREK YANAN ÜLKELER VAR SENİN ALDIĞIN FAR ANAHTARI O TİP Bİ FAR ANAHTARI(FAR ANAHTARINDAKİ PARK LAMBASI İŞARETİNİN YANMASINDA Bİ MAHSUR YOKTUR) herhangi başka sorun olursa yazabilirsiniz
  • benım anahtar kısmı ve işaretleririn olduğu bölümde çizikler var acaba nerden aldınız ?
  • valla yetkili servisten aldım istegene verebilirim sıfırdan farksız uygun fiyata vag com dan kodlama falanmı yapılması gerek sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güvengolfv -- 23 Kasım 2011; 20:19:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.