Şimdi Ara

KRON XC 150 neo || Arka Göbek Mil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kron XC150 Dağ bisikletine sahibim. Arka göbekteki mili birkaç kez kırdım, değiştirdim. Son değiştirdiğim mil boşluk yaptı (somunlar gevşedi)..

Bu boşluğu giderdim ve akşam sürüşüne çıktım (bunny hop vs. hareket yapmadım, sadece ön kaldırdım). Eve geldim bisikleti kontrol etmemiştim. Sabah sürmeye çıkınca tekrar boşluk olduğunu farkettim. Arka tekerleği çıkarttım ve tekrar sıktım. 50-60 metre sürüş yaptım (düz yolda). Tekrar boşluk oldu, sinirlendim ve bisikleti öylece bıraktım.

Şimdi Arkadaşlar, sorun bu, hep boşluk oluyor. Hangi parçanın değişmesi gerekiyor? Cevaplayanlara Şimdiden Teşekkürler!
    HERKESE İYİ FORUMLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi göbek kullandınız ?
  • 1917 kullanıcısına yanıt
    Göbeğin Üzerinde MEN JOİN yazıyor. Büyük ihtimal çin malı. İnternette sitesi bile yok herhangi bir bilgiye sahip değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HardeRDH H kullanıcısına yanıt
    boyle kucuk parcalar ariza verip keyif kacirici olabiliyor maalesef. Cok anlamasamda shimano'nun kaliteli bir mil ve bilya setini alip senin bisikletine uygun takabilirsin ve ya arka gobegi komple yine kaliteli bi gobekle degistirebilirsin , bu seferde jant teli filanda takilmasi gerektigi icin iscilik parasi artar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.