Şimdi Ara

kron xc 150 & rockrider 5.1 hangisi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bisiklet alacaktım önceden de bir konu açmıştım bisan vs. baktım ancak ona da 350-400 arası istiyorlar ben de en son şu iki model arasında kaldım. pek bilgim yok verdiğim paraya değer mi max 500 verebilirim ve ikisi de tam 500 lira. ben eşimle beraber hareket olsun diye bineceğim dağ tepe pek gezmem.

http://sprintbisiklet.com/?newUrun=1&Id=731760&CatId=bs281708&Fstate=&/KRON-XC-150-MEKAN%C4%B0K-D%C4%B0SK

http://www.decathlon.co.uk/rockrider-51-mountain-bike-grey-id_8167116.html

kron olanda mekanik disk fren var, rockrider da v fren ayrıca maşalar kilitsiz . bununla beraber satıcı kronun vites aksamının daha iyi olduğunu söyledi siz ne dersiniz? bunun yanında galiba rockrider toz boya yani aşınmaya daha dayanıklı bunu deniz kenarında kullanacağım için önemsedim ama doğru mu bilmiyorum. siz ne dersiniz nihayi bir karar verip alacağım. 500 lirayı geçmemek kaydı ile sıfır bisiklet önerilerinizi de alabilirim.

• bence performans bisikletin kampanyasi varsa kronxc250 alin herturlu. ben 499a almistim 8ay once falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 için 560 dedi performans v frene. Disk frene 625 diyor. 150 ile farkı nedir 250 nin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Rockrider 5.1. Sebebi ise servis kalitesi. Adamlar bisikletleri ile çok güzel ilgileniyorlar. Kron alacaksın bir de servisin nazını çekeceksin. Şahsen ben Rockrider almadığıma sırf bu sebepten pişmanım. Belki daha iyi bisiklet aldım ama kazma bir bisiklet ustasının elinde mundar oldu neredeyse.
  • peki ya kalite olarak nasılikisi de bi işe yaramaz mı yoksa :)
  • İkisi de iş görür bence. Tabi sizin kullanımınıza göre şehir bisikleti daha mantıklı duruyor.
  • selamlar

bende rockrider 5.1 var daha yeni bisiklet düşünürseniz uygun bir fiyata anlaşabiliriz.
  • Rockrider, Decathlon dışında nerede satılıyor ki?
  • ben Decathlon da gordum sadece.
  • Xc 150 kullanıyorum ben daha yeni aldım.Xc 150 gayet güzel bence fiyatına göre.Eğer birazda para biriktirebilirseniz xc 250 alın derim.
  • bende kron xc 150 kullanıcısıyım , ve tavsiye ederim.uzun yıllar bisiklet sürmemiş olmama rağmen (10 yılı geçmiştir) bisiklete ilk bindiğimde 1-2 sokak dolanıcaktım ama 10km den fazla yol gittim.şu sıralar akşamları sahilde turlamaya çıkıyor ve 20 dk da 7-8 km yol yapıyorum hiçte yorulmuyorum.parçaları gayet kaliteli duruyor , gözede hoş geliyor dışarıdan tepki bekliyorsanız ilgi çekici bir bisiklet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur NET

Rockrider, Decathlon dışında nerede satılıyor ki?

Rockrider bisikletler sadece Decathlon mağazalarında satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

quote:

Orijinalden alıntı: Onur NET

Rockrider, Decathlon dışında nerede satılıyor ki?

Rockrider bisikletler sadece Decathlon mağazalarında satılır.

ben de öyle biliyorum da Orod-Dain demiş ya,

quote:

Bence Rockrider 5.1. Sebebi ise servis kalitesi. Adamlar bisikletleri ile çok güzel ilgileniyorlar. Kron alacaksın bir de servisin nazını çekeceksin. Şahsen ben Rockrider almadığıma sırf bu sebepten pişmanım. Belki daha iyi bisiklet aldım ama kazma bir bisiklet ustasının elinde mundar oldu neredeyse.

diye, ben de dedim Rockrider'ın yaygın servis ağı var da ben mi bilmiyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.