Şimdi Ara

Kron xc 250 hakkında yorumlar ve tavsiyeler.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

Sabah düşünmediğini şimdi bir numaraya almışsın.

Bende araştırırken sürekli karar değiştiriyordum.

aynen öyle oldu kron görüntü olarak daha iyi ama görüntüye pek önem vermiyorum donanım olarak da carraro 419 daha iyi bu fiyata da daha iyisini bulamam herhalde
  • arkadaslar bende xc250 var 20 kadro oldugu icin iade edip 18 ligini alicam yalniz zincir atmasindan dolayi kadro baya cizildi, bu cizikleri gidermenin kolay bir yolu var midir? yani sifir gibi vermem gerekiyor ama baya kirlendi bi haftada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman kron xc250 tam senin için yakından gör hoşuna da giderse senindir :))
  • Sedona borla alabilirsiniz

• arkadaşlar her şey için teşekkürler kron ya da sedona alacağım derken hiç aklımda olmayan carraro 419u alacağım.kararımı verdim cumartesi gidip alıyorum
  • Arkadasim, bende bisiklet almadan once aylarca arastirmistim. Ilk dusuncen cok mantikli, yani kaliteli kadro, dusuk ozellik. Zaten bu spora yeni basliyorsun, yani su an senin icin acera, altus bunlarin bir onemi yok. Aradaki farki zamanla anlayacaksin ve o zaman parca degisimlerine gideceksin, bu yuzden kaliteli kadro ilk tercihin olsun ust duzey parca degil. Su an kimse carraro 419 kadrosunun xc 250 kadrosundan iyi oldugunu iddia edemez, sana tavsiyem bosuna carraro alma, git xc 250 al. Ki zamanla parcalarini yukseltecegini soylemissin. Sirf parcalari daha iyi diye daha kotu kadroya sahip carraro'ya para verme.

• Hatta sana tavsiyem, xc 250 al, uzerine kalan parayla xcm kilitlemeli masa al. Sahibinden.com da 100 tl civarina bulabilirsin. Bu sekilde xc 250'nin en cok elestirilen sorunundanda kurtulmus olursun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Hatta sana tavsiyem, xc 250 al, uzerine kalan parayla xcm kilitlemeli masa al. Sahibinden.com da 100 tl civarina bulabilirsin. Bu sekilde xc 250'nin en cok elestirilen sorunundanda kurtulmus olursun ;)

Kron xc 250 + xcm maşa, salcano 241 sv ya da carraro 419 yerine tercih edilesi bir kombinasyon mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Aralık 2020; 19:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

quote:

Hatta sana tavsiyem, xc 250 al, uzerine kalan parayla xcm kilitlemeli masa al. Sahibinden.com da 100 tl civarina bulabilirsin. Bu sekilde xc 250'nin en cok elestirilen sorunundanda kurtulmus olursun ;)

Kron xc 250 + xcm maşa, salcano 241 sv ya da carraro 419 yerine tercih edilesi bir kombinasyon mudur?

Bahsettiginiz masa bu mu?

http://s1267.photobucket.com/albums/jj558/fatihto/?action=view¤t=4bd0ead2.jpg&evt=user_media_share

Egerki bisikletimin kadrosu saglam olsun diyorsan evet kron salcano ve carraro yerine tercih edilmelidir. Fakat kaadro iyi olmasin ama komponentler bir iki model ust olsun diyorsan carraro al. Ama ileride parca degisimine gideceksen secimin kesinlikle kron olsun. Bu arada resim acilmadi, suntour xcm mlo diye gecer soyledigim masa.

• quote:

quote:

quote:

Bahsettiginiz masa bu mu?

Egerki bisikletimin kadrosu saglam olsun diyorsan evet kron salcano ve carraro yerine tercih edilmelidir. Fakat kaadro iyi olmasin ama komponentler bir iki model ust olsun diyorsan carraro al. Ama ileride parca degisimine gideceksen secimin kesinlikle kron olsun. Bu arada resim acilmadi, suntour xcm mlo diye gecer soyledigim masa.

Cevabin ve model bilgisi icin tesekkur ederim,

Acaba xc250yi 419 ya da 241 e ustun kilabilecek, cok maliyeti olmayan (50-100 tl civari ek butce desek, zira daha ustune cikarsak xc250nin yerine bir uat modele bakmak mantikli olacaktir) ilk anda yapilabilecek baska upgrade var mi?

Arka fren kollari ya da vites aktaricisi ile ilgili elestiriler okumustum ornegin..

Tam satin alma asamasindayim ve 241sv ye karar vermek uzereydim, xc250 + maşa + bir kac kucuk upgrade daha yapmam daha saglam bir bisiklete sahip olmam anlamina gelecekse bunu tercih ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Aralık 2020; 19:28:30 >

• Kron'un kadrosu Carraro'dan iyi midir bilmiyorum ama dağa bayıra çıkıp çok sert kullanmadıktan sonra kadro kırılmaz kolay kolay. Carraro Kron'dan daha mantıklı bisikletler üretiyor merak etmeyin.
  • quote:

Kron'un kadrosu Carraro'dan iyi midir bilmiyorum ama dağa bayıra çıkıp çok sert kullanmadıktan sonra kadro kırılmaz kolay kolay. Carraro Kron'dan daha mantıklı bisikletler üretiyor merak etmeyin.

Açikcasi ben tam olarak dagda bayirda kullanmayi dusunuyorum.. Sagdan soldan hoplayip ziplayacagimi sanmiyorum, ama sehir kullanimi sifira yakin olacak, sadece dag ve tepelerde ( aslinda muhtemelen patika da olsa yollarin oldugu yerlerde) kullanmayi dusunuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 6 Ağustos 2012; 3:14:20 >
  • quote:

quote:

Kron'un kadrosu Carraro'dan iyi midir bilmiyorum ama dağa bayıra çıkıp çok sert kullanmadıktan sonra kadro kırılmaz kolay kolay. Carraro Kron'dan daha mantıklı bisikletler üretiyor merak etmeyin.

Açikcasi ben tam olarak dagda bayirda kullanmayi dusunuyorum.. Sagdan soldan hoplayip ziplayacagimi sanmiyorum, ama sehir kullanimi sifira yakin olacak, sadece dag ve tepelerde ( aslinda muhtemelen patika da olsa yollarin oldugu yerlerde) kullanmayi dusunuyorum..

O zaman v-brake bile almaman gerek. Hidrolik diskli bir model bak bence.
  • quote:

quote:

quote:

O zaman v-brake bile almaman gerek. Hidrolik diskli bir model bak bence.

Malesef hidrolik disklo modellerin baslangic fiyatlari butcemi asiyor..

Bir onceki alintidaki sorum hakkinda bilginiz var mi acaba? Xc250 nin masayla birlikte ilk anda upgrade edilesi parcasi var midir?

• Ilk kullanimlarda masa degisimi yeterli olur. Ileride vites sistemini en asagi deore olacak sekilde degistirirsiniz ve hidrolik frende alirsaniz tam bir daag bisikletiniz olur.

• quote:

Ilk kullanimlarda masa degisimi yeterli olur. Ileride vites sistemini en asagi deore olacak sekilde degistirirsiniz ve hidrolik frende alirsaniz tam bir daag bisikletiniz olur.

bu arada ben bişey sormak istedim.
    kron xc 250 yeni modellerde arka artırıcı problemi şikayetleri var yinede almalı mıyım?
    çok sıkıntı çıkarır mı?
    bende çok araştırdım ve sedona 711v almaya karar verdim sizce kron mu daha iyi sedona mı?
    parça kalitesi ve ilerde upgrade edebilmek açısından soruyorum şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 6 Ağustos 2012; 23:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdrgn

quote:

Ilk kullanimlarda masa degisimi yeterli olur. Ileride vites sistemini en asagi deore olacak sekilde degistirirsiniz ve hidrolik frende alirsaniz tam bir daag bisikletiniz olur.

kron xc 259 yeni modellerde arka artırıcı problemi şikayetleri var yinede almalı mıyım?
    çok sıkıntı çıkarır mı?
    bende çok araştırdım ve sedona 711v almaya karar verdim sizce kron mu daha iyi sedona mı?
    parça kalitesi ve ilerde upgrade edebilmek açısından soruyorum şimdiden teşekkürler..

Sedona iyidir ama çok zam yaptı. Carraro 419 öneriliyor bu aralıkta.

• quote:

quote:

kron xc 250 yeni modellerde arka artırıcı problemi şikayetleri var yinede almalı mıyım?
    çok sıkıntı çıkarır mı?

Alıntıları Göster
    carrarolar nasıl pek bi bilgim yok.
    sedona 711v yi alsam parça değişikliğine gitmem gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 6 Ağustos 2012; 23:35:03 >

• quote:

Nasıl kullanacağına bağlı. Çok sert kullanmayacaksan gerekmez.
  • quote:

quote:

Nasıl kullanacağına bağlı. Çok sert kullanmayacaksan gerekmez.

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.