Şimdi Ara

Kron XC 250 Mi? Salcano Ng 650 mi? Yoksa Bianchi Speed 3000 Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortalama 5-10 km'lik sürüşler için kullanıcam sizce hangisini tercih etmeliyim?

1- Kron XC 250- http://www.n11.com/kron-xc-250-v-26-bisiklet-P11434014

2- Salcano NG 650 -http://www.n11.com/salcano-ng-650-v-275-jant-bisiklet-P21165639

3- Bianchi Speed 3000 -http://www.n11.com/bianchi-speed-3000-26-jant-21-vites-bisiklet-P23399475

• xc 250'nin gerçek fiyatı değil linkteki xc 150 o fiyata satılıyor ng650 al o fiyata en iyi bisiklet şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrained

xc 250'nin gerçek fiyatı değil linkteki xc 150 o fiyata satılıyor ng650 al o fiyata en iyi bisiklet şuan

ilk tercihim o gibi duruyo benimde ama kron xc 250 de 750-800 tl civarında bulunuyo sanırım ama çok uzun yol yapmıcam bisikletle
    o yüzden kararsızım aslında ng650 işimi görür fakat aradaki fiyat farkı kalite farkına değer mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm_albay

quote:

xc 250'nin gerçek fiyatı değil linkteki xc 150 o fiyata satılıyor ng650 al o fiyata en iyi bisiklet şuan

ilk tercihim o gibi duruyo benimde ama kron xc 250 de 750-800 tl civarında bulunuyo sanırım ama çok uzun yol yapmıcam bisikletle
    o yüzden kararsızım aslında ng650 işimi görür fakat aradaki fiyat farkı kalite farkına değer mi acaba?

Değmez rahat bi şekilde ng650 alabilirsin pişman olmazsın
  • quote:

quote:

quote:

Değmez rahat bi şekilde ng650 alabilirsin pişman olmazsın

teşekkürler ;)

• Sedona 700-MD 26 Tavsiye ederim 800 tL
  • Salcano ng 650 al bende onu alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xaomi Mi Pro 2 Scooter
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haftasonu xc 250 v fren aldım, amatörüm bisiklette, sarı-siyah görüntü olarak harika.
    bir defa zincir attı, arka tarafta dişli ile demir arasına sıkıştı.
    onun dışında bir sorun yok. salcano ng650'ye görüntü olarak tercih ederim.
  • bende salcano ng 250 ya da kron xc 150 arasında kaldım 2 sinden biri olucak fiat olarak aynı sayılırlar hangisi olsun acaba?
  • quote:

bende salcano ng 250 ya da kron xc 150 arasında kaldım 2 sinden biri olucak fiat olarak aynı sayılırlar hangisi olsun acaba?

Salcano NG250 olduğuna emin misiniz? Ayrıca benim tavsiyem Sedona 710 dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgebir

quote:

bende salcano ng 250 ya da kron xc 150 arasında kaldım 2 sinden biri olucak fiat olarak aynı sayılırlar hangisi olsun acaba?

Salcano NG250 olduğuna emin misiniz? Ayrıca benim tavsiyem Sedona 710 dur

ng650 artık model marka hepsi karıştı :D
  • kron XC250 kullanıcısıyım. geçen yıl Eylül ayında almıştım. İlk ayarları yapıldığından beri belki 2000 km yol gitmişimdir. Henüz hiç bir sıkıntısını görmedim. Hatta iki kişi bindiğimiz bile oldu 160 kilo falan. Sıkıntı yok.
  • Kardes git carraro force 500 al.Kadrosu salcanoya gore daha iyi.Ben salcanoya guvenmiyorum acikcasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende carraro force 500 kullaniyorum memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bianchi ile salcano arasında kalmıstım , ng650 26v beyaz olanı aldim ve cok memnunum yokuşlar bile zevke donusuyor :)

• Xc250 al daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: games087

Bende bianchi ile salcano arasında kalmıstım , ng650 26v beyaz olanı aldim ve cok memnunum yokuşlar bile zevke donusuyor :)

Merhabalar.. Ben de ng650 modelini almak istiyorum. Yaklaşık 5 aydır kullanıyor olmalısınız. Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

quote:

Bende bianchi ile salcano arasında kalmıstım , ng650 26v beyaz olanı aldim ve cok memnunum yokuşlar bile zevke donusuyor :)

Merhabalar.. Ben de ng650 modelini almak istiyorum. Yaklaşık 5 aydır kullanıyor olmalısınız. Tavsiye eder misiniz?

Aldigim gun 27 hazirandan beri kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim , yollar cok rahat oluyor bu bisikletle :)

• quote:

quote:

Bütçeniz ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

quote:

quote:

Bütçeniz ne kadar

500 tl gibi düşünüyorum. Ama 500 tl lik bir şey alacağına, 600 e şunu al çok daha iyi diyebileceğimiz bir seçenek varsa, max 600 tl ye de düşünebilirim. Yani kabaca 500 diyelim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.