Şimdi Ara

Kron XC 500 hakkındaki soruları cevaplıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
4
Favori
39.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yuyushi

Bu meretin Rubena lastiklerinin kalınlığı hakkında bilgisi olan var mı

Bendeki 26'' x 2,10 Lastiğin yanağında yazması lazım.
  • Arkadaslar kron xc 500 almayı düşünüyorum Ankara performans bisikletten sordum 750 dedi 700 indirdi baskada indirmem dedi adam biraz cimri galiba pazarlığa hiç yanaşmadı alıp almama konusunda sizlere danışmak istedim cevap verirseniz sevinirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan_92

Arkadaslar kron xc 500 almayı düşünüyorum Ankara performans bisikletten sordum 750 dedi 700 indirdi baskada indirmem dedi adam biraz cimri galiba pazarlığa hiç yanaşmadı alıp almama konusunda sizlere danışmak istedim cevap verirseniz sevinirim ?

Hocam git internetten 2. el ben öyle yaptım yukarıdada ss koymuştum bak istersen bisikletten çok memnunun adam bisikleti 1 hafta binmiş 475 tl'ye bana sattı.700 tl verme bence arta kalan paraya donanım falan alırsın.
  • Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama mazur görün :)
    Bende kron xc 500 disk fren almayı planlıyorum 2.el olarak fiyatı 500tl 2012 model kadro
    ilk sorum fiyat olarak nasıl eder mi 500 lira 2012 modeli için
    2.sorum 500 600 tl civarı tavsiye edeceğiniz model var mı 2.el olarak tabi :)
  • merhaba arkadaşlar . .xc 500 2013 model vfren alıyorum .temiz çizıksız 1 ay kullanılmış siyah beyaz renkte .kadrosu medium ben 1.80 im olur mu. .fiyatı 500 tl. .yanında x fıghtır şıhmano çamurluklar ve sispansıyon koruması verıyor. . . .30 tl cıvarı da kargo 530 .a gelıyor. . . .ben xc 250 alıcaktım ama izmirde 600 tl dEN aşağı yok fıyatı xc 500 uygun geldı v frenlı . .bisiklet hakkında goruşlerınızı yazın lutfEN Acil :) kadro M .BOYUM 1.80 kg 650

• resim yolladım
     Kron XC 500 hakkındaki soruları cevaplıyorum

• fiyat güzel. al derim, temiz bisiklet
  • saol kardeşım ama kadro medium muş 1.80 boyum 65 kg kılom çok sırıtır mı.16 inç galıba

• 18'' kadro bulman lazım minumum. eğer 16 ise çok sırıtır.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Kron xc 500 ile astro 212 arasında kararsız kaldım. İkiside hd olacak. Kronun kadrosu iyi astronun donanımı iyi diyorlar.
    Ben genelde şehiriçi kullanacağım spora giderken, kampüste vs.
    Fiyat olarak astro 212 650 TL ye falan geliyor. Kron xc 500 ise 850-900 TL civarında.
    Tavsiyeleriniz neler??
  • bisikletten anlayan arkadaşınız varsa, kron xc500 HD modeli yeirne, ilinizde bulunan 2. el bisikletlere yönelmenizi tavsiye ederim.
    Yok ben bu 2 model arasında seçim yapacağım derseniz, dediğiniz doğru. Astro üzerinde daha üst düzey ekipman bulunmakta. Fakat kron xc500 hd modelinde daha iyi bir kadro, gideon bulunmakta. Bu etkenler sizin sürüş keyfinizi üst kademeye çıkartacaktır. Özet olarak şöyle bir karşılaştırma yapacak olursam hiç yanlış olmaz.
    Kron xc 500 hd vs astro 212
    Toshiba i5 vs Exper i7 laptop.
  • Ankaradayım sahibinden.com dan falan baktım özellikle krona vereceğim parayla baya iyi bisikletler var ama hep başka şehirlerde.
    Kronun şekli rengi çok hoşuma gidiyor alırsam %80 o yüzden alacağım. Bu arada 200-250 TL fiyat farkı var ikisinin arasında.
    Hem fazla para verip hem düşük donanımlısını almak ne derece mantıklı?
  • astro 212 üzerindeki donanımlar aslında çok düşük. teker teker donanımlara bakarsan dedigin dogru. Ama kadro karsılastırmasına bakarsan kronun kadrosu ve gideno astro 212 den 100 tl kadar fazla sayılır. Hem sen prof. bisikletçi değilsin şu anda. Yani donanımın çok yüksek olması şu aşamada sana pek bir şey katmaz. Rahat etmek istiyorsan kron al.
  • Bende öyle düşündüm dağda bayırda sürmüyorum sonıçta. Bide bu fren olayı çok karıtırıyor kron için hd ile v arasında 200 lira fark var. Ben hd istiyorumda belkide v alıp kalan 200 liraya ekipman alırım. İkisi arasındaki farkı sürerken bariz anlar mıyım yani hd ile v çok mu etkiliyor?
  • aynı soruyu pm ile bana soran bir arkadaşa verdiğim cevabı kopyalıyorum.

''Akalesdün, 22:06https://www.facebook.com/gokhan.kinay
    ekleyebilirsiniz, aklınıza türlü sorular geldiğinde sorabilirsiniz facebook üzerinden.
    Ben V break kullanıyorum, ayrıca şunu belirteyim hemen, sokakta gördüğünüz v breakli bianchilerle aynı aksam yok bunda. Derdimi şöyle kısaca anlatayım size, 2 yıllık bir bisiklet, papuçları değiştirmedim, fren bakımı yapmadım ve bunlara rağmen durdugum yerdebisikletin hem önünü hemde arkasını kaldırabiliyorum, hatta bir kaç kere fren yüzünden kaza yaptığımda oldu. O kadar iyi tutuyorlar yani. kron'un resmi sitesinden, xc500 ün orjinal aksamlarına bakın, sonra performansta parça değişimi varmı diye bakarsınız orada. Şunu belirtmekte fayda var; performans aksam çalacak ve düşürecek bir firma değil, 2. ise xc500 üzerinden çalabilecekleri herhangi bir aksam max 40tl.
    iyi akşamlar
    Gökhan''

• bendeki hidrolik fren xc500 ü satsam mı acaba :)
    maximum 4 sefer toplam 3 saat binilmiştir:)
    veya beklesem, yılbaşından sonra nasılsa zam gelir o zaman daha iyi fiyata satarım öyle mi yapayım :)
  • Yılbaşından sonra zam gelmez. Aksine yılbaşından sonra Ocak-Şubat gibi 2014 modeller piyasaya çıkmaya başlayacağı için eski modellerde fiyat düşüşü yaşanır, firmanın elindeki eski stokları tüketmeye çalışmasından dolayı. Bunun yanında sizin gibi düşünüp yüksek fiyattan ikinci el olarak satarım diye düşünenler de olacağını hesaba katarsak bu planınızdan ne kadar olumlu sonuç alabilirsiniz muamma. "Fiyatı düşmüş 2013 model sıfır bisiklet mi yoksa yüksek fiyatla satılan 2013 model ikinci el mi?" sorusunun cevabı sizin için pek olumlu olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuyushi

Yılbaşından sonra zam gelmez. Aksine yılbaşından sonra Ocak-Şubat gibi 2014 modeller piyasaya çıkmaya başlayacağı için eski modellerde fiyat düşüşü yaşanır, firmanın elindeki eski stokları tüketmeye çalışmasından dolayı. Bunun yanında sizin gibi düşünüp yüksek fiyattan ikinci el olarak satarım diye düşünenler de olacağını hesaba katarsak bu planınızdan ne kadar olumlu sonuç alabilirsiniz muamma. "Fiyatı düşmüş 2013 model sıfır bisiklet mi yoksa yüksek fiyatla satılan 2013 model ikinci el mi?" sorusunun cevabı sizin için pek olumlu olmayacaktır.

• Arkadaşlar xc 500 den vazgeçtim onun yerine xc 250 V fren alacağım sanırım ikisi arasında 400 lira fark var profesyonel olarak kullanmayacağımı düşünürsek ikisi arasındaki farkı bariz şekilde anlamam bile herhalde.
    xc 250 v 2013 için 550 TL fiyat aldım nakitte. Bide ikinci el 500 lere baktım sıfır ayarında olanlar var 500 TL ye ama kargosu var ve kargoyu demonte yollayacağına göre onu toplattırması var. Sizce ne yapsam ?
  • kesinli,kle 2.el xc500. pişman olmazsın, her 2 bisikletide kullandım, dağlar kadar fark var. şöyle söyleyeyim, git yoldan bir bisiklete bin kuryelik yapan, xc250 nin ondan farkı yok. fren kolları bile plastik. seçim senin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.