Bildirim
Kron XC 500 lütfen yardım!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maşası kötü mü bilemem onu kullanıcısına sormak gerekir bence. Ama genel itibari ile giriş seviyesi mtb'ler arasıda iyi seçenekler arasında olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Carraro CRS 600
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bisikletin 2014 modelini kullanan var mı? Maşası hakkında bilgi verebilir mi
2013 veya 2014 modelini kullanıp bilgi vercek olan yok mu maşa hakkında
KRON XC 500 ALACAĞINA Carraro CRS 620 AL HEM BİRAZ DAHA HESAPLI HEMDE DONANIM OLARAK BİR TIK DAHA ÜSTTE.BEN ÖYLE YAPTIM. -
2012 xc500 md kullanmıştım. tavsiyem kron'a hiç bulaşmadan carraro ve sedona'nın muadil modellerine göz atın. -
bende carraro veya salcano tercih ederdim
Sizce bütçemi CRS 620 ye zorlamalımıyım yoksa Force 540 alsam yeterli olur mu
Bence kesin zorla. Ben yarısı peşin yarısı taksitle 950 TL ALDIM. BAŞKA BİR YER KRON XC 500 EN SON 1050 TL BIRAKMIŞTI. -
Eyvallah çok sağolun peşin 900 e bulursam alıcam
Valla ben araştırdım sağlamda pazarlık yaparım ama İzmir piyasasında bulamadım. Yanında ön arka ışık ve de kilit verdiler. Artık gerisi sana kalmış. -
Ben zaten İstanbuldayım haşim işcan, sirkeci veya kadıköyden bulabilirim umarım. Olmadı Force 540 alırım
bu bısıkletı 13*06*2014 tarıhınde aldım maşası gayet guzel
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X