Şimdi Ara

Kronos'da iron set // rogue shell set +8 (reb +5 +11 arası ) // reb+5 üstü shard alınır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kronos'da iron set // rogue shell set +8 (reb +5 +11 arası ) // reb+5 üstü shard alınır.

Ödemeler paypal yoluyla yapılacaktır. Yabancı bir arkadaşım için açtım konuyu kendisi romen ingilizce konusunda sorun olursa ben yardımcı olacağım. Ödemeyi ilk önce kendisi yapacağı için bizim tarafımızdan güvenilirlik konusunda sorun yok

msn adresim kronosstyle@hotmail.com
    kendisinin adresi edward_st@rocketmail.com (ingilizce konusunda sorun yoksa direk onu ekleyin aksi takdirde önce ben )

Ödemeler sadece paypal yoluyla yapılacaktır . havale ptt yüzyüze gibi konuları teklif edeceksiniz boşuna eklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursaaa -- 26 Mart 2010; 23:11:35 >

• paypalda şöyle bir durum var ödeme yapıyorsun orada gözüküyor ama tam onay vermemiş oluyor itemi aldıktan sonra ödemeyi geri çekme şansı var yani
    geçen clandan bir arkadaşın başına geldi, almanyalıyım diye paypaldan ödeme yapmak istedi 1250 dolar yatırdı hesaba orada gözüktü ama tam onay vermediği için parayı geri çekti Allah'tan itemleri vermemişti

bunu bilmeyenler için söylüyorum kimseye bi suçlama yapmak için değil gerçi paypal kullanan bunu biliyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.