ne bileyim 2-3 haftadır char kasmıyorum. ticaretteyim, para kasmaya devam.
şuanda krowaz 6'ları çektim üzerime. scorching +7 var elimde.
takılar ezik ötesi dual old sse, old fr, old ep, old harpy belt.
itemleri şimdilik çok önemsemiyorum, krowaz çekmek şimdilik yeter.
daha 70 ve sonrası skilleri açmadım.
malum piyasa hala uçuşta. 3 lupus, 3 lycaon, 10 lesath demek 20 küsür gb demek. sayıları yanlış hatırlıyor olabilirim
ben kasıma kadar para kasmayı planlıyorum. belki ilk meteoru açarım ama o da 10 gb ediyor zaten.
neyse, çoğunluk skill açtıktan ve piyasa düştükten sonra tüm skilleri 10 gb ye açarım, o yüzden para kasma işinde kalmak mantıklı geliyor bana.
sözün özüne geleyim. carnac'ta 25 gb kadar para kasmıştım, +7 paper setleri satmıştım ilk olarak. sonra ts, sonra bus, sonra shell derken silah milah genişletmiştik işleri.
o parayla kronos'a geçtim, premiumu da o parayla almıştım bir miktar da para geçirdim buraya. şimdi krowazları çektikten sonra 20gb param var. onu kasıma kadar 30'u geçireceğim 40'a yaklaştıracağım. kışa doğru ib ya da glass çekebilirim. elime fulitol ya da scorc8 almayı düşünüyorum. krowazlar sonsuza kadar 6 kalacak
lr olup +2 imir almayı da planlıyorum, tabi o zaman staff chaotic olacak.
şimdilik idare ediyoruz, nt lerde kasmaya devam ederim. o itemleri çekince herhalde vasata ulaşırız
heyecanıma bakmayın, size normal gelebilir ama kendin kasıp kendim item dizmek benim çok hoşuma gidiyor, oyunun zevkini alıyorum.
bu charım :)
bu da üzerim :)
mjp ticaretine sürüklendim bir şekilde. 2 günde 1 gb para kastırmaya başlayınca giriştim ama fiyatı da kırmama rağmen alan yok :D
Oyunun zevk alınacak noktalarını bulmuşsun tebrik ederim inşallah hack olayları olmaz da iyice keyiflenirsin
şifre değiştirme çalışıyor mu? uzun süredir değiştirmedim, bir değiştireyim ne olur ne olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
şifre değiştirme çalışıyor mu? uzun süredir değiştirmedim, bir değiştireyim ne olur ne olmaz
Çok nadir degişiyo ya.Degiştire tıkladıktan sonra aynı sayfaya atıyor yine
Bu arada juraiddeki duvardan geçme bugunu ögrenirsen günde 4 silver banko gibi birşey olur.Birde mavi kutu var.Bunlarda ticarete katkıda bulunur :F
@hashus1099 Char guzel. Iyi emek harcamisin. Ticaret yapmak iyi bir karar. Benim tahminim 1-2 ay daha piyasa surunur sonrasinda su aralar yapilan dupe ortaya cikar ve yeniden tavan yapar. O zamana kadarda itemlari dizmis olursun zaten. Bu arada 70 i filan acmadigini sonradan farkettim yoksa "one oyle hem flame hem frost nova birden? nesinsen RLM mi" diyecektim :D
@IRomst3r Nerdesin sen ya? Uzuun zaman oldu. Zirt Pirt banlaniyorsun yada kendini uzaklastiriyorsun heralde ama cozemedim :)
jr de duvardan geçmeyi bilmeyen mi var :) biz biliyoruz da karşıdakiler de biliyor
@gurcellonline,
valla şu piyasanın düştüğü anı bir yakalarsam iyi olacak.
Suan dusus var ve devamda ediyor zaten. PVP server kapaninca biraz dalgalanma olabilir. Biraz sansliysan onumuzdeki 30 gun yada sonrasi kar yapmak icin mukemmel bir firsat. Not: JR de light mage lerden nefret ediyorum. JR deki zevk tum bosslari keserek gitmekdir ama gozunu hirs burumus ezikler devanin drobu ve 1-2 gem icin butun zevkin icine ediyorlar. Deva drop verse bile party baskanina gidecegi icin zavallilar dropdan pay alacagini saniyorlar :)
valla kronosta hızlı bir tırmanış var. lupus pendant 5gb'ye çıktı çıkacak diyelim.
pvp kapandığında düşüş olur umarım şu item geçirme olayı falan varmış, o bakımdan
magic jewell powder ihtiyacı olan var mı kronos'ta
valla millet skill açacak itemleri pahalılıktan alamıyor. o yüzden jewell işlerine yaramıyor tek başına
bir ara hayvan gibi satıyordum şimdi satamıyorum
neyse bugün csw gireceğiz, bakalım alırız inşallah kaleyi
Sen tezgahtayken dh ile ilgili pm yi atan bendim İnşallah skillerini falan açarsın kardeşim.Şifre değiştirme olayına gelince şöyle söyliyim direkwww.gamersfirst.com yazıp gir ordan girince sorunsuz hallediyosun ama ko sitesinden profile gidersen sorun çıkıyo.Eğer ordan gidecek olursan profil sayfasına, bir kez daha profile tıkla sorun kalmaz
satamadık gitti jewelleri. şu piyasa düşse satış açılacak da direk
neyse, skilleri bir süre daha açmam. bu enflasyonda açılmaz da
şifre işine de bakarım bir ara. kendi bilgisayarımdan oynuyorum, sorun çıkacağını sanmam ama belli de olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
@hashus1099 Char guzel. Iyi emek harcamisin. Ticaret yapmak iyi bir karar. Benim tahminim 1-2 ay daha piyasa surunur sonrasinda su aralar yapilan dupe ortaya cikar ve yeniden tavan yapar. O zamana kadarda itemlari dizmis olursun zaten. Bu arada 70 i filan acmadigini sonradan farkettim yoksa "one oyle hem flame hem frost nova birden? nesinsen RLM mi" diyecektim :D
@IRomst3r Nerdesin sen ya? Uzuun zaman oldu. Zirt Pirt banlaniyorsun yada kendini uzaklastiriyorsun heralde ama cozemedim :)
Konu dışı mahvetti beni ya :D Girmicem artık oraya ban yiyorum sürekli
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
ne bileyim 2-3 haftadır char kasmıyorum. ticaretteyim, para kasmaya devam.
şuanda krowaz 6'ları çektim üzerime. scorching +7 var elimde.
takılar ezik ötesi dual old sse, old fr, old ep, old harpy belt.
itemleri şimdilik çok önemsemiyorum, krowaz çekmek şimdilik yeter.
daha 70 ve sonrası skilleri açmadım.
malum piyasa hala uçuşta. 3 lupus, 3 lycaon, 10 lesath demek 20 küsür gb demek. sayıları yanlış hatırlıyor olabilirim
ben kasıma kadar para kasmayı planlıyorum. belki ilk meteoru açarım ama o da 10 gb ediyor zaten.
neyse, çoğunluk skill açtıktan ve piyasa düştükten sonra tüm skilleri 10 gb ye açarım, o yüzden para kasma işinde kalmak mantıklı geliyor bana.
sözün özüne geleyim. carnac'ta 25 gb kadar para kasmıştım, +7 paper setleri satmıştım ilk olarak. sonra ts, sonra bus, sonra shell derken silah milah genişletmiştik işleri.
o parayla kronos'a geçtim, premiumu da o parayla almıştım bir miktar da para geçirdim buraya. şimdi krowazları çektikten sonra 20gb param var. onu kasıma kadar 30'u geçireceğim 40'a yaklaştıracağım. kışa doğru ib ya da glass çekebilirim. elime fulitol ya da scorc8 almayı düşünüyorum. krowazlar sonsuza kadar 6 kalacak
lr olup +2 imir almayı da planlıyorum, tabi o zaman staff chaotic olacak.
şimdilik idare ediyoruz, nt lerde kasmaya devam ederim. o itemleri çekince herhalde vasata ulaşırız
heyecanıma bakmayın, size normal gelebilir ama kendin kasıp kendim item dizmek benim çok hoşuma gidiyor, oyunun zevkini alıyorum.
bu charım :)
bu da üzerim :)
mjp ticaretine sürüklendim bir şekilde. 2 günde 1 gb para kastırmaya başlayınca giriştim ama fiyatı da kırmama rağmen alan yok :D
Hasan kardeşim çok dikkat çekiyosun yapma böyle şeyler
DarGeldiSanaAnkara
gel şu jewel'leri çek be kardeşim mahvoldum satacağım diye
160 tane var şuanda
şu jr lerin de hepsini kazanırsam aslında iyi para kasarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme