Şimdi Ara

Kronos ticaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gün once kronosda char actım pre veya gb almadım o malum programda yok ilk gün cıkanları fln gece pazara bırakıp sattım 2.5m cıvarı para oldu sonra fp gorevini yapıp 1 tane +7 fp bastım middle class scroll ile sonra onu 9m den sattım ve +7 horn alıp satmaya basladım bu arada old takı cıkarttım sattım ve 45m para oldu dün bugün eve geldim item basıyım bari dedim 10m le +7 horn denedm 1 adet bile gecmedi sonra bende battı balık yan gider dedim oyundan cıkıp tekrar girdim ve 2 adet +7 horn 1 adetde +7 cleaver 3 tane yakmalık itemle anvile gittim ve +8 cleaver basmayı basardım size sorum su simdi ne yapmalıyım +8 cleaverı 60-65m den satmayı planlıyorum belki daha fazlada olablr fakat sonrasında aklıma yapıcak bisey gelmiyor +7 horn ticareti (5-6m den alıp 7-8m den satmak) cok da karlı bir is değil doğrusu old takı cıkmasa su an 10-20m arası bi param olurdu anca bundan daha fazla kazandıracak bi yontem varmı ??

• kırmızı kutu işi 1 den alıp pathosta tabiki 1.700 den satıyorum sermaye bu şekilde katlanır
  • kutu işi diyorsunuzda sadece siz değilsiniz kutu alıp satan 1000 kişi var
  • Ben de ne yapacağımı bilmiyorum fakat Ionia'da 3m, 1 tane +7 fp kafalık ve 1 tane +7 priest armor var. Bakalım napacağız.

...Derken +7 fpyi sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

kutu işi diyorsunuzda sadece siz değilsiniz kutu alıp satan 1000 kişi var

Yani evet ucuzdan bile alsan normal fiyatına satılmaz gibime geliyor cunku herkes zaten bunu yapmaya calısıyor
  • kırmızı kutu işi uzun süreni alır

kısa sürede ticaret yapmak istiyorsan

piyasayı iyi izleyip çabuk satılan itemleri ucuzdan alıp pahallıdan satıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniX~

kırmızı kutu işi uzun süreni alır

kısa sürede ticaret yapmak istiyorsan

piyasayı iyi izleyip çabuk satılan itemleri ucuzdan alıp pahallıdan satıcaksın.

aynen bu daha mantıklı ..
  • O parayla bence mavi kutu işine gir.
  • Ben maneste bu yöntem sayesinde 1-2 gb yapmıştım bus buying kur sabaha bırak herkz büyük ihtimal satmış olur sana busları sonra alduğın fiyatın 100 k -200k yukarısına busları sat Ben bu şeklde para yapmıştım bilmem işine yararmı
  • Ben İonıa'da reb +1 chitin item alıp satıyorum.Aksamları piyasayı geziyorum 40m dan koyan oluyor.Alıyorum ne kadar koymussa onu 50 den satıyorum.Bu işe dün basladım elimde 2.5 gb vardı ve bugun sabah elimde 4 gb + 5 tane +1 reb chitin var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.