Şimdi Ara

Kronosta başladık warriora alınabilecek itemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kronos piyasasını tam olarak bilmiyorum iyi bi warrior ne kadara patlar

• Yok mu hiç piyasayı bilen yardımda bulunucak olan
  • nasıl birşey düşünüyorsunuz
  • arkadaşlarla başlıyoruz parti halinde dolaşıcaz zaten cz yapmayı düşünüyoruz cz hakkında bilgin var mı nasıl koxp falan
  • Şuan czde kxp kaynıyor. Şeriflerin yetkileri alındığı için ama yeni şerifler gelince düzelir.
  • Uskoda heleki kronosda milyarın yoksa vaktini öldürürsün +9 u geçtim adamlar su gibi +10 alıp satıyor ben kronosda 3 4 ay once +9 chitin set +9 ib ile ne ardreamda ne cz de iş yapamadım gittim +9 mdleri falan aldım yok yemiyor.bozdum euko ya geçtim şimdi.eukoda ardreamdaki en lüx itemler +9md ler bir kaç parçada +9 chitin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Uskoda heleki kronosda milyarın yoksa vaktini öldürürsün +9 u geçtim adamlar su gibi +10 alıp satıyor ben kronosda 3 4 ay once +9 chitin set +9 ib ile ne ardreamda ne cz de iş yapamadım gittim +9 mdleri falan aldım yok yemiyor.bozdum euko ya geçtim şimdi.eukoda ardreamdaki en lüx itemler +9md ler bir kaç parçada +9 chitin var.

Saolasın arkadaşlarla konuşup euko ardream geçebilriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakashiMamooo

Arkadaşlar kronos piyasasını tam olarak bilmiyorum iyi bi warrior ne kadara patlar

kronos başlıyorsanız (human) iletişime geçelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyefendi

quote:

Arkadaşlar kronos piyasasını tam olarak bilmiyorum iyi bi warrior ne kadara patlar

Forumca euko rosetta ardreama geçtik orda oynuyoruz gelmek istersen bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

human nickiniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

quote:

quote:

human nickiniz nedir

KhallDR0G0

O'lar sıfır şeklinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.