Şimdi Ara

KS (her ne kadar oyun ise de) üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu forumlara ilk yazışım.Beni yazmaya yönelten ise benim oyun içinde sinirlerimi bozan bir davranış (ya da davranış bozukluğu ).SRO ya öncelikle Athens te karman çorman archer ile basladım ki siz buna hybrid diyorsunuz , gördüm ki bu char bi halta yaramıyor (resist yok block yok ...).Sonra full str blade actım , lvl 22 oldum ve anladım ki Venice gibi bir server varken burada isim yok.Sonra Venice de full str blade actım lvl 22 de anladım ki sword-blade char ın hızlı dmg veren ability si yok (knock down %50 iyi bir sey ama delay lı ve yere yatırdıktan sonra mal mal bakıosun 2 sn ve lag varken iyice mallasıosun).Neyse sonra bu lvl 22 full str ye lvl 30 a kadar sadece int verdim ve gördüm ki anaaa yine o karman çorman karakteri yapmısım veeee Venice de full int sword actım adı da Muaddip (simdi lvl 25 ellerinizden öper) ama artık bayıldıım için günde 3 saat kadar oynuyorum oyunu.
    Sadede gelelim bugün ChengizKhan adlı bir türk (kendisi lvl 30 üstü olur ) benim (ben lvl 25 im) 30 saniye önce daldığım hyungusoldier giant a (gül gibi giant getti) birden nuke atmaya basladı (haa bu arade ben 30 saniyedir berserk moddayım ve hevesliyim) veee olanlar oldu tepem attı genelde yapmadıım söylemediim yavsakk ve dallamaaa laflarını sıraladım ona.
    O da bana ona daha baska bi si söylemememe rağmen bana "anana sor" gibi gayet cirkin bi sekilde laf attı.
    ADAMIN YA DA COCUUN SAVUNMASI DA AYNEN ŞÖYLE : BURASI SRO BURDA KS MÜBAHTIR gibilerinden laflar(BURASI KURTLAR VADİSİ BURADA ... zart zurt cart curt).
    Diğer taraftan almanın teki benim daldıımı görünce ellemio bunu gören ben de onların ilk daldıklarına ellemiorum ki bizim levellerimiz denk olmasına rağmen.
    MADEM DÜSÜK LVL OLANLARIN ELİNDEN EXPLERİNİ ALMAK İSTİOSUN DE GET JANGAN A BRE DENSİZ!!!!!!!

• Abi ks oyunun kuralı gibi bişi ne kdr yapma desende yaparlar bu böle gelmiş böle gideeer
  • ks bazılarının yaptığı bir zanaaat ayrıca ben aynı level char lardan bahstmedim VURGULARIM LVL 30 VS LVL 25
  • ayrıca imzam çıkmıo NAYIIIIR
  • ben ks cileri eger cape giyiyorlarsa kesiyorum bi daha yanima yaklasmiolar
  • valla ben kesebileceklerimi anında kesiyorum çünkü deli ediyolar adamı ya

ya ben kasarken adam sürekli arkadan okla benim monsterı kesiyodu yapma dedim güldü falan napabilirim dedi bende deli oldum pk falan dinlemedim kestim sonra adamı resslerip tekrar kestim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

ben ks cileri eger cape giyiyorlarsa kesiyorum bi daha yanima yaklasmiolar

+1
  • biri kurtlar vadisimi dedi

sende masaya mermiyi koyup azdan az coktan cok deseydin ...

bizim arkadaşın kardeşinin sınıfında biri hoacaya yapmış adam tekme tokat berseker dalmış cocuga.

3 gün yamuldum gülmekten.
    olur böyle şeyler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

biri kurtlar vadisimi dedi

sende masaya mermiyi koyup azdan az coktan cok deseydin ...

bizim arkadaşın kardeşinin sınıfında biri hoacaya yapmış adam tekme tokat berseker dalmış cocuga.

3 gün yamuldum gülmekten.
    olur böyle şeyler.

puhaha hemde berseker modcritical koymuşmu bali

• pk mk dendi de aman pk olmayın ölünce sp gidio itemler 3 er 3 er düsüo ve en önemlisi giydiiin item de düsebilio
    aman haaa pk olmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: muaddip_

pk mk dendi de aman pk olmayın ölünce sp gidio itemler 3 er 3 er düsüo ve en önemlisi giydiiin item de düsebilio
    aman haaa pk olmayın

tamam abi heycan yok derin derin nefes al 10a kadar say sonra tekrar oku yazılanları aman celalleniyim deme
  • OK sakinlestim

heueheheyu
  • ks gerçekten kötü bişey ama giant lara ks yapması da çok zevkli oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.