Vay canına . Hepsi çok güzel görüntüler . Paylaşım için teşekkürler .
arkadaşlar neden bilmiyorum ama nerdeyse tüm koreli oyuncular, paralarının hepsini yanlarında taşıyorlar kasalarına hiç para koymuyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
arkadaşlar neden bilmiyorum ama nerdeyse tüm koreli oyuncular, paralarının hepsini yanlarında taşıyorlar kasalarına hiç para koymuyorlar
ben de öyle yapıyorum..tut ki kasarken biri stall açmış çok uygun fiyata.ne olacak?
Evet benimde dikkatimi çekti Bana kalırsa ticaret için mesela adam stala 900m yazacağına 90m yazmış Bide git bankaya para çek gel stala itemi al ... ... ... Vakit kaybı
ama bazı scammerlar 300 k lık weapon elixiri 300m yaparsa adamda çekerken farketmezse nolcak ?
quote:
ama bazı scammerlar 300 k lık weapon elixiri 300m yaparsa adamda çekerken farketmezse nolcak ?
dokunmaz onlara
Adamlar gecede 300m kasıo sen ne dion Resimlere baksana bankalarda 5-6 tane 10d sox var hepside weapon KSroda 10b goldu olmayana adam demiolar
quote:
dogru söylüyorsun gibi ama simdi +10 spearı olan adamın 40m simi var sadece gelsin benden para dilensin
adamlarda para bol hem gold hem reel lira nasıl kazanıyolarsa :D artık varya adam pre basmış ticket basmış tekrar pre basmış atak def arttırıcı basmış onu basmış bunu basmış adamda resmen 2 satır buff 1 satırda item mall item war yuh ya nediyim gırallar ya benide az kasmazlardı zmanlan :)
ilk resimlerdeki warlock muydu öle be Ah Ah sattım güzelim warlocku
Adamlar Tarih yazıyo..
Biz hala gerideyiz..
sanırsam adam unique keserken dc olmus bunu gordumde sevindim demek bi bize olmuyo :)
warlocklar coşturuyo 100 cap'de. adamların her skili düşman başına