Şimdi Ara

ksro inlgizce cevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • verildiğini biliom ama bulamadım cunku find e ne yazılcak fos için

• up
    ingilizce nasıl yapcaz bilen yokmu finde basıom ne yazcas ney deiştircez
  • kususra bakmayın ama cozumu bulmam lazım uyelik aldım indirdim image kodu korece
    YOKMU YARDIM ETCEK
  • Hexe editor ile Media.pk2 içerisinde "Language=Korean " kısmını "Language=English " yapacan.

Ama bildiğim kadarıyla en son güncelleme ile KSRO image codu korece artık,ingilizce yapınca image codu yazamazsın.

Bunun için korece klavye yüklemen ,media.pk2 dosyasinida degistirmemen lazim.

버 저 더

NOT:Kore serverinde çok fazla lag varmış,csro oynamanı tavsiye ederim.En son güncellem ile Avrupa charlar da eklendi csro ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 5 Haziran 2007; 9:59:57 >
  • girennler nasıl girio eçi fln
  • Oyuna login olan arkadaşların hepsi korece yazıyorlar image codu yukarıda FOS başlığı var,kesin orda bununla ilgili bilgiler vardır.
  • klawye yaptık dielim nası anlıcaz abc sen oynuosan bi solermisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    PHBOT yardım hk.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KSRO yu normal olarak çalıştır,image cod kısmı gelince shift+alt tusuna basacaksın (klavye korece oluyor,eğer 2 den fazla klavye yuklu ise tr-ing-korece o zaman 2 defa shift+alt yapacaksın) image cod kısmına klavyeden herhangi bir tusa basarak korece olup olmadığını kontrol edeceksın.

Yalnız kore ce bazı harfler 2harfin yanyan gelmesiyle oluşur,bayağı zorlayabilir.

örneğin:보 bu sekil q ve h harfine basinca cikiyor.

Edit:yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 5 Haziran 2007; 10:13:28 >
  • Fosu daha yeni yükledim bi okadarda update yaptı şimdi baştan 850 mb csro ya mı vercez yaw
  • klaywe korece nasıl yapcaz
  • hexe editoru nerden bulurum?
  • silkroad cin forever yakinda yeni ss ler koyucam super itemler ve super moblarla beraber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.