Şimdi Ara

KT4V ile overclock :( Salak Kingston 333

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun aldim islemciyi. Ya herkes dlt3c ile 2200 garanti filan diyodu. Ben 1.6V ile en fazla 2075Mhz yapabildim. Nedir olay yaw? Benim MSI KT4V ile en fazla 1.6V verebiliyorum islemciye bide.

Bi hayal kirikli da kingston ram oldu. Alet CAS 2 acilmiyo bi turlu. Hasta etti beni.

Ne yapsam ??? KT4V ile 1.6V ustunu verbilmenin yolu var mi?

MSI KT4V
    xp1700 DLT3C 0308 RPMW

• 2200mhz garanti dedikleri acaba 1.6v ile mi?
  • nasıl en fazla 1.6v verebiliyorsun daha yukarısını desteklemiyormu en az 1.8v desteklemesi lazım.
  • bede 2v kadar verebiliyorsun.
  • ben birzamnalar işlemcinin voltaj çarpanını kırmıştım sıvı iletken ile msi sis745 de en fazla 1.75 volt verebiliyordu.

işte kaynak 2.2 ghz en az
    http://66.218.71.225/search/cache?p=JIUHB0310XPMW&ei=UTF-8&url=oIymuF7FF2cJ:lowyat.isentral.com/guides/athlonxp/
  • Ya salak MSI. Seceneklar arasinda 1.6V üzeri yok. Voltaj kilidi nasıl kırılıyo? Bi de KT400'lerde 12.5 üzeri çarpanlar açık deniyodu. Bende 12.5 üzerinde 7 filan gibi başa dönüyor.
  • ya aslında kt4 ıle ılgılı degıl ama bende bugunlerde sınır olmaya basladım msi kt3 ultra var bende de ıslemcıye 1.7 den fazla veremıyorum xp 1700+ 0.13 luk
    en fazla 11.5*170 elde edebıldım 172 lere cıktıgım zaman makına calısmıyor bıos sıfırlaması yapmam gerekıyor nasıl yapcam anlamadım
    ıslemcıye Voltaj verememede cabası
  • Bios Surumun Kac 1,08e update et sen o kt4'u
  • BIOS sürüm 1.8. Acaba eski BIOSları mı denesem? Belki bi tanesi DLT3C'leri DUT3C olarak görüyodur :)
  • İşlemci fena diil sanırım. Voltaj arttırmadan 2400+ çalışıyo. (166*11,5). Bununla avunucaz sanırım. Nette okuudum kadarıyla KT4V de voltaj regülatörünü mıncıklamadan (resistor mod) bişey yapılamıyo. Şu anakart üreticileri BIOS kodlarını açsalar da kendimiz Tweak edebilsek ne güzel olcak :)
  • evet bendede msi kt3 var ve 1.6v yukarısı yok ama dlt3c 1700+ rpmw işlemci ile 12.5*170 sorunsuz çalışıyor 1.6v da 1.55v dada çalışıyodu kıyak geçtim işlemciye 0.05v :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mrtolga</i>
    <br />evet bendede msi kt3 var ve 1.6v yukarısı yok ama dlt3c 1700+ rpmw işlemci ile 12.5*170 sorunsuz çalışıyor 1.6v da 1.55v dada çalışıyodu kıyak geçtim işlemciye 0.05v :)

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    bende de kt3 ultra2 da 11x185 de sorunsuz çalışıyorum.ama 12.5x160 dan sonrası stabil değil bende.
    ramlerin nedir?bir de işlemcinin kodu?
    bu arada voltaj bende 1.7v a kadar çıkıyor
    bios updatei yap istersen çözülebilir belki sorun
  • Belki de islemci daha yukari cikacak, ama ramler yuzunden FSB engeline takiliyorumdur. RAMleri deistirip bi daa deniycem bakalim.
  • fuzzy logic i kullanarak palomio çekirdekli işlemciyi bile ovrlock yapabildim, voltaj sınırıda yoktu. sistemim seninkiyle aynı. bugün bende 1700 alıcam sonuçları yazarım sana
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cavit</i>
    <br />fuzzy logic i kullanarak palomio çekirdekli işlemciyi bile ovrlock yapabildim, voltaj sınırıda yoktu. sistemim seninkiyle aynı. bugün bende 1700 alıcam sonuçları yazarım sana
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Palaminoda zaten default voltajlar yuksek (1800+ icin 1.75V idi sanirim). Yani orada 1.85V ye kadar cikilabiliyo. Yeni DLT3C islemcilerde ise default voltaj 1.5V ve hem fuzzy logic hem de BIOS en fazla 1.6V secenegi sunuyor.

Yeni islemcin iyi cikar umarim bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.