Şimdi Ara

KTC 22'' nasıl bir monitördür??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar bu monitörü kullananlar varsa nasıl bir monitördür nedir , ne değildir. malum sitemizde ilanı var benim gibi almak isteyen arkadşlar mutlaka vardır ama yorumlara bi bakalım önce.. evt arkadşalr var mı kullanan , gören?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onki -- 25 Eylül 2008; 13:09:50 >

• hiç kullanan yokmu arkdaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: onki

hiç kullanan yokmu arkdaşlar

Hepsiburada uygun fiyata satıyor ama yorum yok ne yazık ki.
  • Aman bence öle markalara bulaşma derim. Servis ağı felan araştırmak lazım.
  • uygun fiyat arıyorsan inca al
  • evet o monitörü biliorm ama görüntü kalitesi hc ii diiL tavsiye etmem
  • Öle bi monitörLe uqrascaqına Asus VW220S 22'' al fiyatı da KTC ye yakın ne de olsa asus
  • Bu monitörü bir teknoloji mağazasında gördüm. Eşşek kadar KTC amblemli sert hatlı bir monitör. Benim tercihim olamadı kendisi. Bence sizin de olmasın. Fiyatı uygun belki ancak vga dvi hdmi çıkışları bir arada değil. Ve bir dolu teknik geri kalmışlık var bu monitörde. Tek cazibesi fiyatı. Fiyat kriter olacaksa Hyundai alın.
  • Lcdlerini bilmiyorum ancak eskiden CRT monitörleri çok ucuzdu hatta vestelden biraz daha ucuzdu diye hatırlıyorum.
    Kaliteli birşey olduğunu sanmıyorum. Ucuz birşey arıyorsan ASUS gayet güzel. Görüntü olarak Samsung iyi ama pahalı. INCA nında dahil olduğu birçok monitöre gözatma imkanım oldu. Bunlar arasında ASUS hem şık hemde görüntü kalitesiyle ön plana çıkıyordu ucuz modeller arasında.
  • herkese çok tşkler yardımları için , vazgeçirdiniz beni.. :) bu forumda bunu seviyorum işte, siz olmasanız belki alacaktım.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, öpüuorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.