Şimdi Ara

Kuantum bilgisayarların, süper bilgisayarları nasıl yenebileceği ortaya çıkartıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Düşünecek beyni olmayana bilgi vermek zordur. MGM nin 1929-2023 yılları sıcaklık periyodunu veriyorum link olarak araştırıp incele diye. anca facebookdan yalan yanlış bilgileri okursunuz. Zaten yaşlı kesin bu ülkeyi bitirdi. İlk önce kulaktan dolma bilgilerle burada ahkam keseceğine araştırıp bilgiyle-bilimle gel karşıma. Saçma salak facebook bilgileri ile değil...

• finer details F kullanıcısına yanıt

Ay seyahatinin gerçek olmadığını savununlar da var. 1969 yılındaki kameraların teknolojisi video çekmek için elverişli miydi, en önemlisi Ay'a seyahat edebilecek güvenli bir teknoloji var mıydı, uzaya çıkmakdan bahsetmiyorum. Bugünkü teknolojide bile uzay mekiğinin yakıt deposunun patlama tehlikesi var ve bu daha önce yaşandı, tarihte 1986 yılındaki Challenger faciası diye geçer.

Fake dahi olsa bunlar hakkında bir sürü komplo teorisi vari, mantıklı düşünülürse ben de inanmak ve inanmamak arasındayım.

Kuantum bilgisayarların, süper bilgisayarları nasıl yenebileceği ortaya çıkartıldı
    Kuantum bilgisayarların, süper bilgisayarları nasıl yenebileceği ortaya çıkartıldıwww.aa.com.tr
    Stanley Kubrick'in, "NASA'nın Ay'a iniş videoları sahte" dediği iddiası
    https://www.aa.com.tr/tr/teyithatti/aktuel/stanley-kubrick-nasanin-aya-inis-videolarinin-sahte-oldugunu-soyledi-mi/1814995

Örneğin Ay'da havasız ortamda dalgalanan ABD bayrağı, fizik kurallarına ters bir kere, siyah beyaz alınan görüntüyü sonradan renklendirmişler.

Kuantum bilgisayarların, süper bilgisayarları nasıl yenebileceği ortaya çıkartıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Ekim 2024; 14:40:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.