Şimdi Ara

Kuantum Diyen Bir Cumhurbaşkanı Olacak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
0
Favori
12.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Noldu abim zoruna mi gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhuriyetçiler ilk olarak HIRSIZLIK DOSYALARININ ÜZERİNE GİDERSE HALK GERÇEĞİ görecek DEVAMMM DİYECEK halk kazanacak bu hırsızlık konusu çok mühim MÜSLÜMAN MAZLUMMUŞ YA HIRSIZLIK SUÇ DEĞİL Mİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muharrem benim REİSİM edepli tertipli dürüst yeter ki HIRSIZLIKLARIN PEŞİNE DÜŞSÜN canlı yayında tüm pislikleri birbir açıklasın MÜSLÜMANLIK DEYİP NASIL ÇALDIKLARINI gösterirse DEVAM DENİLECEK NOKTA.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Muharrem kuantum diyecekmiş ba ba ba
  • Sende bir canada'lı kadar zeki değilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Sende bir canada'lı kadar zeki değilsin
    Aynen hocem.

• dolekbas kullanıcısına yanıt
    Yıllarca dindar insanları fişleyip önününe sürekli engel koyan zihniyet yüzünden muhafazakar insanlar, bu adam muhafazakar bizim dinimizi yaşamamıza engel olmaz diyerek oy veriyor. Yarın birisi çıkıp senin günlük hayatında kuantum fiziğini kullanmana engel olurlarsa sende oy verirken "ha bu adam kuantum fiziği ile ilgileniyor buna oy verirsem benim günlük yaşantıma müdahil olmaz" diyerek oy verirsin.
  • CodeMachine C kullanıcısına yanıt
    Tamam işte o senin mantığın. Beni haklı çıkarttın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaGaNoFE

Yazı yazma yaşı mı?

Allah'ım sen aklıma mukayyet ol. Amin.
    Anla işte insanların nasıl dili sürçerse burada yazı yazarken de doğaçlama gidince böyle cümle çıkabilir ortaya.. Yazma yaşı derken yaşlı bir insan ile 15 yaşında bir çocuk bir tutulamaz diyorum örneklerini de verdim orada 15 yaşında 10 kıtayı okuyordum İstiklal Marşı 'nın ama 50 yaşında bir insana sorun 100 kişiden kaçı okuyabilecek 100 kişiden 5 'i çıkıp okuyamaz.. Bunu demeye çalıştım ki siz de anladınız ama işinize gelmiyor.. O yüzden yazma yaşı dedim buradakilerin yüzde 90 'ı bebe daha bak bebe diyorum onlar kalkıyor kendini 65 yaşında bir adam ile bir tutuyorlar adam ülke yönetiyor en son 1 sayfa yazıyı kim bilir kaç sene önce yazdı kalkmış burada alay ediyorsunuz gidin bakın ailenize anne babalarınıza sabahtan akşama kadar eve ekmek getirmek için mi çalışıyorlar yoksa sabahtan akşama kadar verilen ödevlerini kağıtlara yazarak mı geçiriyorlar..

Allah seni ıslah etsin ne diyebilirim ki..

• 4TL4NT1S kullanıcısına yanıt
    Yav he he..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.