Şimdi Ara

kuba black cat inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
14.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a iyi günler. arkadaşlar 2 hafta önce uzun zaman araştırıp ama hakkında pek fazla bişey bulamadım kuba black cati geçtiğimiz pazar deneme fırsatım oldu bnm gibi alacak arkadaşlar varsa sorularını cvplayabilirim.
    motorla hala350 km yaptım hava şartları yüzünden binemiyorm malum heryerde havalar aynı gibi.

motor genel şekil olarak çok güzel yapmışlar desenleri boya değil aksine çok güzel çıkartma gibi kalın silikondan yapıştırma fakat sadece bnm aldıığmda mıdır bilmem yapışkanların 1-2 snin ucları kalkmıştı baly ile yapıştırdım şimdilik bi sorun yok sağlam dğer tarafları, gürndüğü kadar yüksek değil benim gibi orta boylular dahi rahatca binebiliyor boyum 173 rahatca kullanıyorum üzerindeyken geri geri ittirerek gitme hariç,yakıt fena değil 1 litre ile 30 km rodajda olmasına rağmet

benim motorsiklet eksik bulduğum tek nokta hız ve akü ki crosslar zaten hızlı gitmez ama ben biraz hızda isteyen birisi olduğum için 150 cc kulvarı bana yetersiz geldi ama zorlamadan yarım gazla 70 80 le gidiyor tahminime görede max 110 yapar zaten ibre 120. ama 150 lik olmasına rağmen gücü çok iyi yani gazı açtınızmı şahlanıyo gücü gayet güzel 200 lükten bi farkı yok diyebilirm. aküsü ise koltuğun altına koymuşlar şasi aralığı dar ve üstündeki akü 4 amper çok küçük çabuk bitiyordu sulu aküydü garantiye verdim jel akü geldi bugn 6-7 kere çalıştırıp stop ettim ama bi sorun yaşamadım bu aküyle sorun çözüldü gibi

gelelim egsoza :) arkadaşlar şu kadar syleyeyim herhangi bi motorun üstüne 300 400 lira verseniz bu sesi alamazsınız bildiğiniz abart eksozlu ninja 250 r. 2 silindir racing gibi ses veriyor ve gaz kesip kmpresörde inerken silah sıkar gibi çat çat eksoz ptlatıyor biraz çevreyi rahatsız ediyor ama hoşuma gitmiyo değil doğrusu sesi egsozu gayet başarılı

malzeme konusunua gelirsek plastik ve şaşi ksımı gayet başarılı şasi bi kaç yerden destekli sağlam mafsal baya kalın gibi motor güven veriyor bi güvene karşlk 122 kg gayet hafif

lastikler ise tam cross değil endro lastk olduğundan asfaltta gayet güzel rahat ve virajları güzel lastği değişmeye hiç gerek yok değişirsem de yine aynısını alrm diyebilirim

motor genel olarak gayet başarılı arkadaşlar sınıfında en iyisi diyebilirm mondial xtreme 150 kanuni 150 fln şişli ve balansörlü ve bu balansörsüz üstten eksantrik olduğu için ikiside 150 ama arasında baya fark var kuba 200 lük bile sayılabilir ona göre ki 200 lük tadını veriyor güç olarak

geneler olarak + ları görüntü güzel ses büyük motor edası veriyor herkes bi kafa çeviriyor sese görüntüye fln,şehir içi binilebilir yormadan,gücü hacmine göre çok iyi,malzeme kalitesi iyi korkmadan alınabilecek bi motor ki 2014 modeller elde kalanlar gayet uyguna gidiyor alın derim düşünen varsa

- leri ise bana göre akü küçük, arka fren başlarda zayıftı şimdi düzeldi ki daha da iyi olacak gibi geliyor,toplam hızı düşük ki zaten crossların hepsi öyle bi eksi sayılmaz ama bana göre bi eksi sadece bi de 2 kişi olunca biraz güç düşüyo oda 150 motor yani fazlada bişey beklememek lazım 200 250 olsa çok çok başarılı olurdu ama başlangıç için ve tek kişi binenler için çok çok iyi diyebilirim rahatca alabilirsiz

bi kaç resim attım kusura bakmayın sadece motoru çekmeyi unutmuşum balık sevdasından bi kaç kendimi çektim yola devam ettim hava güzel olduğunda tekrardan ayrıntılı çekerim isteyen olursa sadece motor resmini atmak isterdim ama yok malesef şimdilik aklıma gelenler bu kadar
     kuba black cat inceleme kuba black cat inceleme

• Hayırlı olsun hocam maşallah
  • Kazasız belasiz bin abi benimde baslangic için düşündüğüm motorlardan acaba fiyat nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Hayırlı olsun hocam maşallah

tşkler krds
  • quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

Kazasız belasiz bin abi benimde baslangic için düşündüğüm motorlardan acaba fiyat nedir

eyvallah sağol. ben 2014 modeli aldım 2015 değil de 1 yaş büyük aldığım için biyat biraz uygun aldım plaka sigorta herşeyiyle 4 e yaklaştı diyeyim normalde sadece motor 4 diye biliyorum bende evraklarla beraber 4 ü buldu bunun 300 ü zaten sigorta çıktı çok yüksek çıktı önceki motorda sigorta 135 çıkmıştı bu çok çıktı niyeyse
  • quote:

Kazasız belasiz bin abi benimde baslangic için düşündüğüm motorlardan acaba fiyat nedir

saol kardesim valla oneririm su an askerim cvp veremiyorum pek su an gitmeden 1300kmde birakim masallah daha yag disinda anahtar degmedi sesi torku cok iyi fiyatlar ortalama 4bin tl sifiri 2. elleri de 3500civari cunku 2014 den asagi modeli yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkabus46

quote:

saol kardesim valla oneririm su an askerim cvp veremiyorum pek su an gitmeden 1300kmde birakim masallah daha yag disinda anahtar degmedi sesi torku cok iyi fiyatlar ortalama 4bin tl sifiri 2. elleri de 3500civari cunku 2014 den asagi modeli yok

Alıntıları Göster
    Bende 1 yıldır kullanıyorum. Selesi alçak rahat bir motosiklet. Ben off-road ağırlıklı kullandığımdan lastikleri değiştirdim ve gidonu 5cm yükselttim. Konu başında arkadaşımızın anlattığı şeyler aynen doğrudur. Ona ek olarak karbüratör biraz dandik malum bu fiyata onu ayarlatmak gerekiyor. Çünkü gaz kestiğinizde egzoz makineli tüfek gibi saydırmaya başlıyor insanın hoşuna gitsede bunun sebebi karbüratörün olması gerekenden fazla benzin kullanması ve gaz kestiğinizde bu fazla benzinin sıcak egzoz borusu içerisinde yanarak patlaması. Ayar yaptırınca düzeliyor. Ben arazi ağırlıklı kullandığımdan dolu depo ile 120km nin üstünü göremedim.

kuba black cat inceleme

• karacocuk K kullanıcısına yanıt
    ben 3 hafta önce aldım ,haftasonları arazide kullanıyorum, dize kadar su, dik yangın yolları , cıvık çamur vs gibi arazi şartlarında denedim ,gücü yeterli en azından benim gibi yeni başlayan biri için yeterli sayılır . bikaç vidası düştü sanırım iyi sıkılmamış,hız göstergesi 80 km de takılı kalıyor fakat 100 km hız yapabiliyor bi o kadarda titriyor karbüratör ayarı şart sanırım belki ayardan sonra yakıtıda düşebilir karacocuk lastik seçimini begendim ,acaba fiyatını ve markasını ögrenebilirmiyim ?
  • Aynen lastikler iyiymiş bende üstündeki orjinal lastiği var orjinal lastiği cross değil endro lastiği fazla dişli değil o yüzden çamura gelmiyo ama hem aafalt hem mucur yada toprak yola giriyosanız çamurla fln işiniz yoksa değişmeye gerek yok lastikleri fena değil dişli cross lastikte asfaltta sıkıntı sallıyo motoru virajda düşürebilir ve asfaltta çabuk erir
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkabus46

Aynen lastikler iyiymiş bende üstündeki orjinal lastiği var orjinal lastiği cross değil endro lastiği fazla dişli değil o yüzden çamura gelmiyo ama hem aafalt hem mucur yada toprak yola giriyosanız çamurla fln işiniz yoksa değişmeye gerek yok lastikleri fena değil dişli cross lastikte asfaltta sıkıntı sallıyo motoru virajda düşürebilir ve asfaltta çabuk erir
    dün aldım.. ilk motorum olacak..
  • maestro35 kullanıcısına yanıt
    önceki arkadaşlara ve size hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız suruslerınız olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

önceki arkadaşlara ve size hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız suruslerınız olsun..

Teşekkür ederim..

yaş 45.. Niva ile çok dağlarda gezmişligim var , birazda motor sevdasını yaşamak istedim.. Tecrübe sıfır :) ilk atapta bir kaç saat özel ders alacagım , sonar bir ders trafik içinde olacak.. zaten hoplayıp zıplayacak halimiz yok.. dağlarda gezdirsin yeter.. öyle zannediyorum ki bu işi seversem 2000 km tecrübe sonrası 250 Honda cross a geçmeyi düşünüyorum..
    bilinçli bir şekilde hareket etmenız takdıre sayan tebrıkler.. umarım ısteklerınıze kazasız belasız ulaşırsınız. bol bol fotoları da beklıyoruz.
    eğitimi ve güvenliğinize aksatmayın lutfen. sizın gıbı bende dag tepe koy koy gezmek heveslısıyım. şehirler beni boğuyor her fırsatta kacıyorum hem eglenıyor hem de hayatı oğrenıyorum. bir oğlağın doğumu 1 kac saat ıcınde zıplayıp hoplaması bunları gormek ınsanı bedavadan rahatlatan gulumseten degerler.
  • quote:

bilinçli bir şekilde hareket etmenız takdıre sayan tebrıkler.. umarım ısteklerınıze kazasız belasız ulaşırsınız. bol bol fotoları da beklıyoruz.
    eğitimi ve güvenliğinize aksatmayın lutfen. sizın gıbı bende dag tepe koy koy gezmek heveslısıyım. şehirler beni boğuyor her fırsatta kacıyorum hem eglenıyor hem de hayatı oğrenıyorum. bir oğlağın doğumu 1 kac saat ıcınde zıplayıp hoplaması bunları gormek ınsanı bedavadan rahatlatan gulumseten degerler.

30 yıla yakın çalışma hayatım... vede çalışmakta olduğum sektörümdeki 20 yıllık almış olduğum eğitimler bana bir şeyler kazandırmış olabilir , asıl olan '' Önce İnsan '' anlayışıdır , ama ne yazıkki bu anlayışı biz bile bir yerde unutmaya başlayabiliyoruz..

Önce Emniyet.. gerisi Allah'ın takdiri .. Yedek parçası olmayan tek makine İnsan dır :) o kadar çok Motor eğitim videosu vede motor kaza video su izledimki bir anlık gafletin nelere mal olacağını çok iyi bildiğimi düşünüyorum... Net'ten aratabilirsiniz.. Serkan Sögüt isminde bir Motor sevdalısı var , bende face de ekli..

http://www.ruzgarinizinde.com/

bir röpörtajını izlemiştim..kısa anlatayım ..şöyle bir sözü var çok beğendim..

ilk motorunu alıp yurtdışına gitmeye karar verdiğinde Annesi karşı çıkıyor.. Oğlum ya başına bir şeyler gelirse gibisine sitem ediyor..

Annesine şuna benzer bir şeyler söylüyor..

'' Anne.. ben Motorum ile yoldayken başıma bir şey gelirse ölürsem , benim için üzülme.. Hayalleri vardı , Hayallerinin peşinden gitti ve öldü.. hatta buna sevin.. ama Anne , farzet ki ben gitmedim , farzetti şurada sokak başında kaldırımda yürürken bir dolmuş beni ezdi ve öldüm.. işte o zaman ağla anne.. o zaman dizlerini vur.. benim oğlumun Hayalleeri vardı onları yapamadan gitti '' diye..

bu sözlerden sonra Annesi izin veriyor.. yani kısa keseyim.. kafa yormaya gerek yok..

Hayallerinizin peşinden gittiğiniz müddetçe sizi seven önünüze geçmez..

Motorun risklerini biliyorum.. yolda kaptırmış giderken kenarda parketmiş bir arabanın laaaappp diye sol taraf kapısının açılacağını ve ona çarpma riskinin oldugunuda biliyorum.. vede bildiğim halde bu öküzlerden birinin bana denk gelme olasılığı oldugunuda biliyorum.. velakin bu işler böyle..

sen trafik kurallarına uy.. tam koruma montunu Kask ını dizlik vs korumalarını tak.. riskleri bil.. gerisini Allah'a bırak..

bu arada arabamın arka tampona sol köşeye bir yazı bulayım diyorum.. mesela '' Motorcu Dostu '' bunu gören motorcular kendisini düşünen bir sürücü olduğunu bilsinler.. benim solumdan rahat geçsinler.. ben trafikte daima motorculara yol veririm kolaylık gösteririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro35

quote:

30 yıla yakın çalışma hayatım... vede çalışmakta olduğum sektörümdeki 20 yıllık almış olduğum eğitimler bana bir şeyler kazandırmış olabilir , asıl olan '' Önce İnsan '' anlayışıdır , ama ne yazıkki bu anlayışı biz bile bir yerde unutmaya başlayabiliyoruz..

Önce Emniyet.. gerisi Allah'ın takdiri .. Yedek parçası olmayan tek makine İnsan dır :) o kadar çok Motor eğitim videosu vede motor kaza video su izledimki bir anlık gafletin nelere mal olacağını çok iyi bildiğimi düşünüyorum... Net'ten aratabilirsiniz.. Serkan Sögüt isminde bir Motor sevdalısı var , bende face de ekli..

http://www.ruzgarinizinde.com/

bir röpörtajını izlemiştim..kısa anlatayım ..şöyle bir sözü var çok beğendim..

ilk motorunu alıp yurtdışına gitmeye karar verdiğinde Annesi karşı çıkıyor.. Oğlum ya başına bir şeyler gelirse gibisine sitem ediyor..

Annesine şuna benzer bir şeyler söylüyor..

'' Anne.. ben Motorum ile yoldayken başıma bir şey gelirse ölürsem , benim için üzülme.. Hayalleri vardı , Hayallerinin peşinden gitti ve öldü.. hatta buna sevin.. ama Anne , farzet ki ben gitmedim , farzetti şurada sokak başında kaldırımda yürürken bir dolmuş beni ezdi ve öldüm.. işte o zaman ağla anne.. o zaman dizlerini vur.. benim oğlumun Hayalleeri vardı onları yapamadan gitti '' diye..

bu sözlerden sonra Annesi izin veriyor.. yani kısa keseyim.. kafa yormaya gerek yok..

Hayallerinizin peşinden gittiğiniz müddetçe sizi seven önünüze geçmez..

Motorun risklerini biliyorum.. yolda kaptırmış giderken kenarda parketmiş bir arabanın laaaappp diye sol taraf kapısının açılacağını ve ona çarpma riskinin oldugunuda biliyorum.. vede bildiğim halde bu öküzlerden birinin bana denk gelme olasılığı oldugunuda biliyorum.. velakin bu işler böyle..

sen trafik kurallarına uy.. tam koruma montunu Kask ını dizlik vs korumalarını tak.. riskleri bil.. gerisini Allah'a bırak..

bu arada arabamın arka tampona sol köşeye bir yazı bulayım diyorum.. mesela '' Motorcu Dostu '' bunu gören motorcular kendisini düşünen bir sürücü olduğunu bilsinler.. benim solumdan rahat geçsinler.. ben trafikte daima motorculara yol veririm kolaylık gösteririm..

Alıntıları Göster
    Kiba Black Cat kullanan arkadaşlar.. Özellikle dağ bayır gezenler..

1- Motorda olması gereken Anahtar takımları vs nelerdir..
    2- Lastik patlamalarına onarım kitleri varmıdır..
    3- Arabamda lastik köpüğü bulundururum ( faydası tecrübe ile sabit ) Motor lastiğinde kullanan varmı ?
    4- Back Cat lerin aküsü için zayıf gibisine yorumlar buldum akü degiştirsemmi ?
    5- Karşılaşılan belli başlı arızalar nelerdir..

çok sordum ama .. bu bildiler Hayati önem taşıyor .. gerçi netten de araştırmaya başladım bile..

Hem bilgi icin hem de gostermis oldugunuz caba icin tesekkur ederim..
  • quote:

Hem bilgi icin hem de gostermis oldugunuz caba icin tesekkur ederim..
    kara kedim gelmiş.. Hazırlamışlar bile.. işlerimin yoğunluğu nedeni ile gidip göremedim.. İnşallah pazartesi gidip evraklarını alacağım..plaka ruhsat vs işlemlerini aradan çıkarayım diyorum.. birde plaka durumu var , güzel bir plaka bulursam onu seçeceğim..

unutmadan görselleri yükleyeyim..

Bu mesaja eklenen görseller:

kuba black cat inceleme kuba black cat inceleme kuba black cat inceleme

• Hayirli ugurlu olsun
  • quote:

Hayirli ugurlu olsun

çok teşekkür ederim.. Lise çağında Çocuklar gibi Heyecanlıyım Oğluma söylemedim.. yarın üniversite sınavı var , kafası dağılmasın ..ondan bana sıra gelmez gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro35 -- 13 Mart 2016; 0:37:25 >
    evet sinav sonrasi da ilac gibi gider, bu arada sizin araciliginizla sinava girecek olan herkese basarilar gonlunuze gore olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.