Bildirim
kuba mı kanuni mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla kanuniden yana yedek parça derdin olmaz kuba hakkında pek bilgim yok ama fena ürünleri yok diyorlar kullanmadan denemeden bilemiyorum -
kanuni derim -
Kanuniye pek bulaşmamaya çalış. Hangisinin servis ağı sana daha yakınsa onları tercih et. Ama küba her halükarda daha iyidir. -
eğer tercih iksinden biri oalcak ise en geniş olanını almanı tavsiye ederim. atvlerdeki en çok yaşanan sıkıntıyı biraz olsun bertaraf eder genişlikk.bildiğim kadarı ile kübalar biraz daha geniş. -
KUBA üterimi gaziantep'te yapılıyor
kanuniler çin malı
kararı sen ver -
kuba hakkında pek bilgim yok ama kanuni fena sayılmaz. -
arkadaşlar 150cc XY-ST3 modeli aldım. ancak bana yakıtı biraz fazla gibi geldi. motorun kendi sitesinde "100 km de 2.5 lt""diyor.gerçi ben köy yolunda kullanıyorum rampa gidişim fazla oluyor ama 10 km de 1 lt yakıyor . servise sordum" rodaj zamanı fazla yakabilir "dediler. -
quote:
Orijinalden alıntı: birol28
arkadaşlar 150cc XY-ST3 modeli aldım. ancak bana yakıtı biraz fazla gibi geldi. motorun kendi sitesinde "100 km de 2.5 lt""diyor.gerçi ben köy yolunda kullanıyorum rampa gidişim fazla oluyor ama 10 km de 1 lt yakıyor . servise sordum" rodaj zamanı fazla yakabilir "dediler.
rodaj zamanı fazla yakar ama o kadarda abartı değil
250 cc motorumu rodajında 1 lt ile 25 30 gidiyordum kullanıma göre değişiyordu onu bi göstert sen
edit:
bu arada hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A641C116 -- 14 Şubat 2011; 23:58:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: E.İskenderli
quote:
Orijinalden alıntı: birol28
arkadaşlar 150cc XY-ST3 modeli aldım. ancak bana yakıtı biraz fazla gibi geldi. motorun kendi sitesinde "100 km de 2.5 lt""diyor.gerçi ben köy yolunda kullanıyorum rampa gidişim fazla oluyor ama 10 km de 1 lt yakıyor . servise sordum" rodaj zamanı fazla yakabilir "dediler.
rodaj zamanı fazla yakar ama o kadarda abartı değil
250 cc motorumu rodajında 1 lt ile 25 30 gidiyordum kullanıma göre değişiyordu onu bi göstert sen
edit:
bu arada hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
+1
-
Ben Kanuni Derim Kanuni nin hiç olmassa bi tarihi var mesela kanuni den önce mez vardı o kapatılıp kanuni açıldı ama kuba hakkında bilgim yok -
kanuni diyorum çünkü eski ve güçlü bir marka.... -
valla ben moltorun performansından şikayetçi değilim . çekişi oldukça iyi. fazla yakıyor dedim. kuba yı aldık bi kere.. 10 km de( köy yolu) 1lt yi götürüyor. 100-150 km daha sürüş yapıp servis kontrolüne götüreceğim.şimdilik tahmini 500-550 km de. şimdi bu fazla yakıt olayı serviste ayarlanabilecekmi -
ikiside güzeldir -
100 kmde 10 litre yakıyorsa sorun var hocam tabi kullanımada bağlı -
kuba ve kanuninin tamamen parcaları çindir 1 ci sınıf ve 2 ci sınıf çin die ayırdığımız zaman kuba 1 ci sınıf çin daha iyi yani :) kubanın distribütörü türkiye kanuninin distribütörü ise yarı çin yarı türk kanunide parca sıkıntısı daha az ama kuba kalite olarak kuba daha iyi -
kanuni de yedek parça derdi yok bildiğim kadarı ile ve piyasasıda var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X