Şimdi Ara

Küçük akvaryum balığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DAha önce muhabbet kuşu besliyordum.
    Ama kuş ölünce (3-4 defa oldu) evde bir matem havası oluyor ve bu kimsenin hoşuna gitmiyor.
    Bende yine bir canlı beslemek istiyorum ve bizim duruma en uygununun balık olduğuna karar verdim.
    Geçen gün internette akvaryum resimleri gördüm ve bir tanesi çok hoşuma gitti içerisi canlı,yeşil bitkilerle süslenmişti ve boyları sanıyorum 1-2 cm arası balıklar vardı.
    Bu türden balıklar varmıdır.
    Var ise isimleri nedir.
    Türkiyede bulabilirmiyim.

Teşekkürler.

• endler balıklarına bakabilirsin erkekleri 3-4 renk barındırır ufacıktırlar dişileri renksizdir erkeklerden yarım bir santim daha büyüktür bunlar lepistes türüne en yakın balıklardandır. veya 2-3 cm civarı neon besleyebilirsin kırmızı ve mavi renkleriyle sürü balıklarıdır en azından 6 tane alman gerekir biraz narindirler akvaryumun çok ufaksa hiçbir balığa eziyet etme en azından 30lt lik bir akvaryumun olsun ki 6 balık besleyesin rahatça...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidoffmath -- 5 Mayıs 2009; 1:22:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Davidoffmath

endler balıklarına bakabilirsin erkekleri 3-4 renk barındırır ufacıktırlar dişileri renksizdir erkeklerden yarım bir santim daha büyüktür bunlar lepistes türüne en yakın balıklardandır. veya 2-3 cm civarı neon besleyebilirsin kırmızı ve mavi renkleriyle sürü balıklarıdır en azından 6 tane alman gerekir biraz narindirler akvaryumun çok ufaksa hiçbir balığa eziyet etme en azından 30lt lik bir akvaryumun olsun ki 6 balık besleyesin rahatça...

http://www.aqua-fish.net/show.php?h=scarletbadis
    Bu soruyu sorduktan sonra yukarıdaki siteyi buldum ve aramada linkteki balığı buldum.
    Ancak türkiyede bulunamıyorlar sanırım.
    Müşterimiz olna bir balık ithalatçısına sorduk ancak onlardada yokmuş.
    Bu türden bulunamayna balıklar için ne yapabilirim.?

• Akvaryum almadan önce ilk önce,ne besleyeceğine karar ver, bilinçsiz bir şekilde balık ve akvaryum alınca kayıplar ortaya çıkabiliyor.
    Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueboy08

Akvaryum almadan önce ilk önce,ne besleyeceğine karar ver, bilinçsiz bir şekilde balık ve akvaryum alınca kayıplar ortaya çıkabiliyor.
    Saygılar.

Beslemek istediğim yukarıda belirttiğim gibi ufak cins balıklar.
    Yanlız bunların sadece isimlerini bulabildim.
    Türkiyede satış yapan bir yer bulamadım.(İthalatçı bir firma ile görüştüm.)
    Bu tür balıkları nereden bulabilirim.
  • Bu balıklar malesef tr de bulunmuyor.Arkadaşın tavsiye ettiği tür bence en uygunu .Tetra türleri(neon, rasbora ,kırmızı burun ,glowlight ) bakımı biraz zordur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 9 Mayıs 2009; 0:48:11 >
  • En iyi bitkili bir neon akvaryumu olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japon balığı mı Betta mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.