Şimdi Ara

Küçük bi tavsiyenize ihtiyacım var engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum :]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Wizz ve nukerlara karşı en dayanıklı char hangisdr?
    2. En az sp isteyen yapılandırma hangisdr?
    3. Pve de party moblarından arasndan çıkabılecek ve seri kasılabilecek char hangisidir?
    4. Trade en başarılı olan char hangisidir?
    5. Bu 4 kiriterin ortalam char ı hangisdr? :]

Lütfen 1 yorumunuzu eksik etmeyin tüm sorularım hakkında

• hybird nuker..

heuksal/cold/light tercihe gore fire..

spde tek light git omur boyu sp sikintin olmaz
  • benim aklimdan daha çok xbow ya da glaive gecio du
  • 1.wariror_cleric
    2.xbow_bard
    3.full str bow
    4.ss nuker
    5.öyle bir char yok
  • Oyuna yeni başlayanlara hep glaive kasmalarını tavsiye ederim.Çünkü az sp ister ve hp si fazladır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town
    Oyuna yeni başlayanlara hep glaive kasmalarını tavsiye ederim.Çünkü az sp ister ve hp si fazladır

2006 da glaive bow kastım sonra botlardan bıraktım 2010 wizard xbow kastım gene bıraktım şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum hybrid bow ya da xbow ya da glaive düşünüyorum aklıma takılan şu bu 3 charlada wizz leri rahad alırım glaive heuksal da mag defans xbow da cleric bow da bi moh yok ama bow istiyorum wizzler str11:1int bow a tek atcağını düşünmüyorum bi de fire wall kullansam bişi olmaz light yerine cold isterdim frostwall snowshield pve de çok iyi oluyor ama str bow için pek gerekmez diye düşünüyorum sizin yorumlarınız nelerdir?

• Yenı baslıosan chın bow veya glavıe kas ^^ nukerde olur 110 lwl e gelınce ff olup elını ustunu saglam yapmazsan eular ezer =))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • warıor / cleric ustune char tanımam :))
    hele bırde nova set nova sılah olursa tadından yenmez :)
  • Hocam yenı baslayan adam eu carlarını cacık halıne cewırıyor oyunu ıyı bılıyosa tabıkıde warıor clerıc yanlız roque/clerıcte fena olmaz carın elıne nowa koyarsan ustunude saglam set nowa yaparsan weya car yapmayı bılırsın her car kral olur =))
  • ne yenisi her char ı en az 50 yaptım oynamışlıım var 2 yıl kadar ayrıca her char bi stratejk dehanın elinde kraldır
  • Carların her lvllerınde gucluluk derecelerı baskadır ornegın kadar 80-90 a kral chn bladerıydı 100 lwl geldıgınde mıllet kasılmıyo dıe sıkayet etmeye baslamıslardı yarısı carını bowa cewırdı 100 lwlde 110 geldıgınde ıse serverlarde blader car cok nadır gormeye basladık kasanlarda sayılıydı zaten yarısı pt arıyodu kasılmak ıcın yarısı arkkadasları tarafından alınıyordu pt ye o yuzdn 80 llwldekı carların durumlarıyla 110 lwldekı carların durumlarını kıyaslamak mantıksız her carın kendıne gore + sı - sı war kullanmayı bılene saglam buıld yapıp saglam ıtem yapan cogu car yıkılmıyor zaten pwpde =))
  • chın char partyde kendıne arkadasları olmadıkca zor yer bulur forever eu char:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.