Şimdi Ara

Küçük Bir Oyun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar attıgım msj sayısındanda anlasılabılecegı uzere bu forumda yenı sayılırım.Daha onceden takıldıgım forumlarda oynadıgımız kucuk bır oyun wardı.Herkes kendınden bır once msj atan kısının ısmı hakkında yorum yapıordu.Kımse bırbırıne darılmıyordu cunku yapılan her yorumun eglence amaclı ve saka oldugunu herkes bılıyordu.Daha sonradan bu oyun nick yerine avatara yorum yapılmak uzere tekrarlanmıstı.İstersenız buradada denıyelım gereksız bulunursa eger topıc sılınsın.Oyunun ılk baslarında biraz korelme oluyor fakat sonradan herkes acılınca herkesı guldurecek sakalar cıkıyordu ortaya. Saygılar

• Bak Bu hoş Olur Sende Kendinle Dalga gecmesinler die resim koymamıssın sanırım muahah
  • si**ms_kragma ozur dilerim aman banlamayın isteyerek olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: HamzaHakan

Bak Bu hoş Olur Sende Kendinle Dalga gecmesinler die resim koymamıssın sanırım muahah

Beceremedim bir turlu avatar koymayı becerebılseydım onemlı deıl gecsınler maksat eglenmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lims_Kragma

Arkadaslar attıgım msj sayısındanda anlasılabılecegı uzere bu forumda yenı sayılırım.Daha onceden takıldıgım forumlarda oynadıgımız kucuk bır oyun wardı.Herkes kendınden bır once msj atan kısının ısmı hakkında yorum yapıordu.Kımse bırbırıne darılmıyordu cunku yapılan her yorumun eglence amaclı ve saka oldugunu herkes bılıyordu.Daha sonradan bu oyun nick yerine avatara yorum yapılmak uzere tekrarlanmıstı.İstersenız buradada denıyelım gereksız bulunursa eger topıc sılınsın.Oyunun ılk baslarında biraz korelme oluyor fakat sonradan herkes acılınca herkesı guldurecek sakalar cıkıyordu ortaya. Saygılar

Kardeş Lütfen Şaşırma Burası Knight Online Bölümü Bunu Git Gereksizlerde Yap Lütfen Gereksizlere Taşınsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: Lims_Kragma

Arkadaslar attıgım msj sayısındanda anlasılabılecegı uzere bu forumda yenı sayılırım.Daha onceden takıldıgım forumlarda oynadıgımız kucuk bır oyun wardı.Herkes kendınden bır once msj atan kısının ısmı hakkında yorum yapıordu.Kımse bırbırıne darılmıyordu cunku yapılan her yorumun eglence amaclı ve saka oldugunu herkes bılıyordu.Daha sonradan bu oyun nick yerine avatara yorum yapılmak uzere tekrarlanmıstı.İstersenız buradada denıyelım gereksız bulunursa eger topıc sılınsın.Oyunun ılk baslarında biraz korelme oluyor fakat sonradan herkes acılınca herkesı guldurecek sakalar cıkıyordu ortaya. Saygılar

Kardeş Lütfen Şaşırma Burası Knight Online Bölümü Bunu Git Gereksizlerde Yap Lütfen Gereksizlere Taşınsın...

Sanırım konudışıya yazılması gerekıyordu kusura bakma fakat ben bu forumda hep KO bolumunu takıp ettıgım ıcın sızlerle denemek ıstedım. Eger olması gereken yer konudısı ise oraya tasınsın yada silinsin...

• imzana koptum lims_kragma yaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Az da Olsa Oyun
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Bir Oyun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tmmdır Kusura Bakmayın gerekeni mod'lar yapacaktır...
  • Birde saklambac oynayalim biri bi konuya mesaj atsin digeri onu bulmaya calissin bulana dondurma alalim....
  • Hayır ama körebe oynıyalııııım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.